Асен-Александър на Гвендолин е МАЙски сладурко неотразим!

• 27 542
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
ПС - Иванова, ако имате желание можем да изведем децата до Заимовата, а?

Ний поемаме към едно село до София. Може утре.

# 166
Ох,Иванова...`що ли не изпадам в такив дилеми/за лежането...и пазенето на тишина/...и ,`що ли всяка сутрин се чудя как е възможно при двама поспаливи родители да се народят  толкова ранобудни деца newsm78...,че и устати-вече нееднократно ми е направена забележка,че"майките трявало да са станали преди децата"-разбирайте много преди 6 сутринта ooooh!. А,за системата-ми нормално е  да почва по-късно в събота...система е това,не е шега работа/тя ако не го раздава тежко,кой?/
Пък за снощи-явно сте наблягали на пиенето и на балоните......та ние тук в далечната провинция ще  си останем в "информационно" и най-вече"снимково" затъмнение......
А,да не забравя:
Честит рожден ден на Никол на Бубилина!Да и е жива и здрава,все така умна и находчива и дано  скоро да я направят кака/явно е достатъчно оправна за тая длъжност/!

# 167
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ!ЖЕЛАЯ И ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ВСЕ ТАКА ДА Е ПОСЛУШНА И КОКЕТНА!

Ние сме приети в детска градина и днес се хваля на всеки,все едно детето е прието в Оксфорд.Започват всенародните тържества...

# 168
Юпи-дупиии... приети сме в Детска градина! Ура, ура!
Дори може да сме съученици с Миа-Курабия..  Grinning

Люба, в нашата къща аз съм тази, дето става около 6 и вреди на всички. Колкото до вчера, мина по вече изпитаната с теб и Змейка схема, само че гарнирана с повече водка. Недка раздаваше прокламационни балони "Като пия - не карам" или нещо подобно, ама ние с Марто го подхвърляхме още в колата и го спукахме същата вечер, тъй че не гарантирам за точността на цитата.

Бубулина, честит празник! Здрава дъщеря, щастлива с чуден живот!

Имарова, пиле, същото пиша... И аз се похвалих на телефонния указател. Добре че срещата не е тая вечер, че съвсем щяхме да се изложим....  Hug Hug
Цункай Иван! И Свилен!

# 169
  • София
hehehe Дени, и вие ли в Жар птица?
и Ивайла видях таМ класирана, дано я запишат да са заедно.
аз смятам да я запиша там,моя близка има 2 деца там и е много доволна.
инАче сме резерва в Звънче, но май няма да чакам за място там до 30 май...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМАТА НА БУБИЛИНА! Hug

# 170
И ние, и ние..  Simple Smile Да, сега видях за Ивайла.
Мисля, че е доста добре да сме повече майки, дето се познаваме Simple Smile
И аз исках в Звънче първоначално, но после си промених мнението (и желанията) в резултат на разговори с родители и други впечатления.

# 171
  • София
я бре, виж ти за Звънче... раздуй малко , че аз бая се бях засилила натам...../

г-жа Аркова, а вие къде ще сте , знае ли се вече?

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 21:29 от ва ни ла

# 172
г-жа Аркова, а вие къде ще сте , знае ли се вече?
Да, знаеме.... никъде!
Ни сме приети в Харвард, ни в Оксфорд, ни в 117-та! Явно ние с баща му ще трябва да го обучаваме сами до края на живота ни щото то се е видяло, че е карък... Ще сме модерни, няма да го откъсваме от нормалната му среда и ще се обучава в семейството си - затворен цикъл: кой каквото знае си остава в семейството!  Mr. Green
Това е!
Честито на приетите - на есен с песен и танцова стъпка.  Grinning

Честит рожден ден на адашката! Да расте здрава, щура и щастлива за радост на мама и тате!

# 173
  • София
еххх, танче, на 30ти има второ класиране!  Rolling Eyes

в 'слънце' и ние дори в резервите не стигнахме.... Crazy

# 174
  • София
Още веднъж да честитим РД на милата ни приятелка Никол! Да ни е здрава и усмихната, все така умница и хубавица! Ние преди малко се върнахме от партито, Косьо е на гребена на вълната още  Crazy само ме е яд, че фотото ни се оказа без батерии и нямам ни една снимка, с Ники беше като истинска принцеса с чудна рокля  Heart Eyes

Честито и на всички приети, тая година детска, след някоя и друга - Оксфорд! Майтап, ама и аз така се почувствах, като се видяхме в списъците миналата година, при това на 2-ро класиране.

# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКА НИКОЛ И НА ЩАСТЛИВАТА Й МАМА БУБИЛИНА! ДА Е ЗДРАВА, ПОСЛУШНА И СКОРО ДА СТАНЕ КАКА!
  bouquet  bouquet  bouquet
Имарче, много правилно си го казала - то наистина все едно кой знае къде е прието детето  Laughing Стискам палци на неприетите сега, за второто класиране  Praynig

Люба, минахме само покрай Пловдив по магистралата... Днес наобяд се прибрахме, че бях канена на едно градинско парти, близо до Сф, на гости на бивши колеги. Прибирам се към 10 детето ми приспано - кеф... Сега си допивам, че бях с колата и само 2 менти с мляко пих  Mr. Green

Утре сме с Марти на пикник на Витоша. Стискайте палци да не вали  Praynig Ако ми хареса и мине гладко, какво ще кажете да организираме една среща на пикник?

# 176
  • Велико Търново
Добър вечер хубавици Heart EyesНие от днес сме се у нас и само майките с две деца и без помощ знаят за кво става въпрос Mr. GreenУтре по обстойно ще отразя моите"принцеси" и ще ви покажа сестри Чемширови Crazy

МНОГО РОЖДЕННИЦИ СЪМ ИЗПУСНАЛА,АМА НА ВСИЧКИ ИМ ЖЕЛАЯ МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

# 177
  • Велико Търново
Добро утро!Да ви сервирам кафе и да ви чакам да го пием Crazy

Помните ли доброто старо време,когато как ви Сиса ставаше по ранни зори Mr. Green

ЧЕСТИТ ДА Е РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ЦВЕТЕТО НА ПИПИВ!НЕ ЗНАМ ПЕТЯ ДАЛИ ЩЕ ПРОЧЕТЕ,НО ИСКАМ ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,СИЛИ И ВЯРА!

# 178
  • София
помним сисе, помним Simple Smile
и аз бях в числото по ендо време Simple Smile

ЧЕСТИТИ ТИ СЕСТРИ ЧЕМШИРОВИ / В КОМПЛЕКТ/!
ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА И ДА ИМ СЕ РАДВАТЕ КАТО НА НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО!
  Hug

благодаря за кафето и честит празник на просветата! bg

# 179
здравейте момичета как сте моят криси лудува Wink

Общи условия

Активация на акаунт