Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 17 822
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
...Всеки гледа как да източи касата за пари и хич не ги е грижа за здравето на хората.
Peace
AnMary, ние сме в болница в момента. Ще правят 3 пъти дневно инжекции и специални изследвания на Вики. Мисля, че малко преувеличиха сериозността на състояните на Вики поради посочената от Силванка причина, но за мен важни са изследванията - другото ще го преживеем някак.
Вики първия ден много плака заради абоката, но сякаш свикна.
Той изхвърли и камък (този път не песъчинка) на 17-ти и може затова да се е повъзпалил.
А какъв кошмар си изживяла днес - настръхнах. Добре, че си реагирала адекватно, а не си се гипсирала.
Хубав ден желая на всички - чета ви (нищо, че не пиша често, ама то само се оплаквам напоследък и затова не ми се пишеше).

# 106
  • София,
ЛЕле Ан - Мари това си го дописала явно след мен, аз като писахго нямаше, постът ти беше по кратък, направо ми настръхна косата, ужас, наистина е много опасно с тези малки играчки. Аз пък днес изхвърлих една от бибите на Вероника - добре че я забелязах сутринта че я е изгризала със зъбите и то доста и съвсем малко остава да отхапе половината от нея и да се задави по същия начин и ако е през нощта когато спи не ми се мисли, няма и да разберем #Crazy, направо ще ги махам тези биби. СЕга си мисля да отрежа една от бибите и да и я давам така, вчера се опитах даже да не и я давам целия ден, резултатът беше плачевен рева и се тръшка навън един час, накрая се уплаших да не направи пристъп пак като плаче и и я дадох. Sick
ВИки а на вас какво Ви е, кога сте влезли в болница, аз явно нещо съм изпуснала. Дано ВИ няма нищо и сте добре, да Ви изписват бързо. Милия ВИкторчо да го нацелуваш много милия! Hug

# 107
Привет и от мен. Момичета аз имам повод да почерпя.  beer Wine Glass cook Днес моите двама мъже имат имен ден.
Честит празинк на всички празнуващи днес.

# 108
AnMary, ужасно нещо си преживяла...Добре че се е разминало с малкия дявол  ooooh!
Viki_76, дано и Вики бързо се оправи, че да се прибирате вкъщи... Пък и времето за плаж вече става, да направите сефтето на моренцето  Wink

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЛЮБИМИТЕ МЪЖЕ НА Aleksi_Koko  Hug Да си носят имената със здраве, а те да им носят много късмет  Peace

С моето малко дяволче пък все по-трудно се разбираме  ooooh! Добре, че не се налага по цял ден да сме заедно, че незнам тогава...Кризата на втората година здраво го тресе от скоро  Rolling Eyes

# 109
  • София
Честит празник на мъжете на Алекси Simple Smile Много да те обичат Simple Smile

Дани, мъж ми отказа Дияна от залъгалката. Малко по груб начин. натопи бибероната в лимонтозу и Дияна я хвърли. няколко дена си поплакваше за нея, искаше да я мия, накрая я забрави. Дияна я използваше само за приспиване.

Вики, бързо да ви изпишат. И да нямате никакви проблеми повече.
През катетъра ли изкара камъка? Може да не го е боляло толкова. Да го нацелуваш.

В момента съм спокойна. Но съм като парцал. Алекс е добре, разходихме се.
Сега си играе в леглото. Изправи се сам Simple Smile Расте момченцето ми.

# 110
АнМари- направо онемях. Само мога да кажа, добре че си реагирала адекватно и си нямала време да мислиш много много. Ама после като почне да размишлява човек става лошо. Като си помислиш какво е можело да стане. Слава богу се е разминало с малкото зло.  Hug Hug
Aleksi_Koko -честит имен ден на твоите мъже. С много здраве и късмет да си носят името. newsm67  ura
Вики_76 Скорошно оздравяване Praynig  bouquet

# 111
  • София
Гледам да не мисля какво можеше да стане. Само си казвам "добре, че тогава нямах време за мисъл". Действах машинално.
А и най-важното е, че Алекс не се уплаши. Очаквах много да пищи.

# 112
  • панагюрище
Честит имен ден на мъжете  на  Алекси! Да са здрави и много щастливи!

Ан Мари, направо ужас. Добре че си реагирала адекватно и Алекс не се е стреснал от случката.

Бързо оздравяване на Викторчо!

# 113
Здравейте Hug
Липсвахме 2 дни,а никой не се е затъжил за нас Crossing Arms Cry
Компа ми хвана вирус и го водих на доктор Crazy
Преинсталация и сега всичко отначало Tired. Добре ,че снимките ми стоят.
Ан Мари-за невролог-препоръчвам Чавдаров. Ако на мамата не й се дават пари с направление и в клиниката-който и доктор да я поеме там-става Hug
Дано е грешна диагнозата-как така преглед за 3 мин-ужас. #2gunfire
Вики-да се оправя малкия сладур Hug
Честит празник и на всички,които са имали повод да празнуват  bouquet
Утре повече Hug

# 114
  • София
АнМари, наистина добре че си реагирала правилно без много да мислиш. Да го нагушкаш Алекс  Hug Наистина с тези играчки е много опасно, а даже и големите така ги правят, че много лесно се разглобяват и може да попаднат малки парченца не където трябва. Хубаво е зе вече всичко е наред.

Мидичка, не се сърди Wink Аз тамън преди малко като четох какво е писано и видях че не си писала и се зачудих какво става, че нещо и на скайпа ми бягаш Simple Smile Но ти ме изпревари. Радвам се че всичко е наред и проблема е бил в компютъра.  Hug

Аз вчера на диванетата им купих слънчеви очила. Много са готини и толкова им харесват, че не искат да ги свалят.  Sunglasses

Честит имен ден на всички, които имат повод да празнуват днес. Много щастие и любов им пожелавам.   bouquet

# 115
  • София,
А МИдичка не си права ЛИПСВАШЕ НИ! и понеже и на мен ми бягаше на скайпа, ама изчаквах да се появиш. Е радвам се че всичко е наред и снимките ти са цели! Hug
Аз пък утре съм на тържество newsm68 официално ще ни връчват свидетелствата за завършен първи клас, но дали ще е с ОТличен newsm78 не се знае Joy
ХЕлче честити ВИ слънчеви очилца  Hug да си ги носите със здраве  Hug
Абе аз си знаех че имаме именници, ама кой да погледне! Whistling
Алекси да са ти живи и здрави и много да те радват!  bouquet
У нас всички вече са по леглата и спят, а аз досега се правех на красива Mr. Green /лакирах се/ и чакама да ми изсъхне лака, но ми се спи ужасно, а отдолу нещо пак много се шуми, леле дано да спим тая нощ, ако не поне ще си направя записи със достоверни доказателства, иначе имам отговор на жалбата и комшийте вече са предупредени Sick
Айде лека, спокойна и приятна вечер на всички! Hug

# 116
Ан Мари-за невролог-препоръчвам Чавдаров. Ако на мамата не й се дават пари с направление и в клиниката-който и доктор да я поеме там-става Hug

Нещо не ми стана ясно за какво става дума,само да вметна че Чавдаров не е невролог,а доктор по физикална медицина,поне не и този който работи в клиниката в Красна Поляна,баща му ДА,но пък той не е детски...май ,и е доста възрастен.Като най-добър невролог мога да кажа Литвиненко,ако някой се интересува Peace

# 117
На скайпа още малко ще липсвам,че утре ще го тегля.  Tired
Лека нощ Hug

# 118
  • София
Исках да насоча една майка, но тя не е писала по темата. А може и вече да е писала в здравния.

# 119
Днес е хубав ден  smile3558

Дани, край на първи клас, а  Mr. Green А дали ще е с отличен или не, няма такова голямо значение, важното е според мен колко знае детето, колко е любопитно и заинтерисовано. Оценките не винаги са критерий за това  Wink От опит го знам - ето ме пълна отличничка, но какво имам в главата, няма да коментирам  Rolling Eyes То и майчинството ми помогна в голяма степен да оглупея, ама не чак толкова  hahaha
А във вашето районно явно здраво се работи, щом толкова бързо получи отговор на жалбата. Чак човек да не повярва  Whistling

Midi4ka*, чудесно е, че си тук и проблема ти е бил само компютъра  Wink

Айде, хубав ден и слънчево настроение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт