Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 18 108
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • София
С мая питките са много вкусни. Но тестото след омесване трябва да се остави да втасва. Аз време за втасване не съм засичала. Оставям тестото на топло. Като набъбне малко, пак го премесвам. После пека.

# 226
Ми то и със содата пак чакам
пише 1 час
наду се супер,но си мирише на сода
Ама дали щом в рецептата пише сода мога да я заменя с мая
или не newsm78
П.С. След малко ще си редактирам предния пост.
А този е такъв ,защото пиша и в Скайп и по инерция глей какви ги върша Embarassed

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 18:55 от Midi4ka*

# 227
Честит рожден ден на малкия Алекс.   
Да расте здраво и щастливо дете.

# 228
  • София
Мидичке суровата мая мирише ужасно. Питките обаче стават хубави.
Може да си сложила повече сода.
Аз определено харесвам повече питките с мая.

(Оправих снимките в предния ти пост)

# 229
Дани как е Вероничка? Надявам се бързо да се оправи. Hug
Гери,  bouquet добре дошла.
Мидичке, питката изглежда супер. Това крачетата на Мими ли са? И аз питките с мая ги харесвам повече.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 20:56 от Aleksi_Koko

# 230
мидичке Hugбравооо PeaceПитата изглежда страшно, добре.
И подаръка е хубав, а мимето  е голяма сладуранка. Simple Smile
Семирамида ,как е Вероника?

# 231
Ан Мари-благодаря  bouquet. Да не ставам досадна, ще те помоля да ми изпратиш как се намалява размера на снимка и как се пуска хиперлинк пак,но този път на лични. Така ще ми е по-лесно да намирам инструкциите докато запомня. Че като не го правя много често и забравям Embarassed
Алекси-не са крачетата на Мимето. От тесто си ги направих сама. Утре мисля да положа повече усилия и дано станат по-хубави. Hug
Дани-как е Вероничка?

# 232
  • София
Честит първи рожден ден на Алекс! Да е жив и здрав, много щастли, да радва всички около него!   bigdance2 newsm59  bigdance2
АнМари  smile3525

Мидичке, питката изглежда страхотно. Ако мирише много на сода може да сложиш по-малко. Не съм сигурна обаче дали ще стане същата рецепта с мая. Аз за содената питка знам че содата се разтваря в кисело мляко, а тази с маята е в топла вода. Баба ми прави страхота питка със сода и аз много я харесвам, веднъж се пробвах с мая да направя, стана на подметка... нещо не ме бива Simple Smile

Дани кажи как е Вероника? Дано да се оправи бързо. Аз вчера исках да ти се обадя да ви чуя, ама  имах работа навън и после докато закараме диванетата на бабата и стана късно. Много  Hug

# 233
  • София

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383594&pid=12609367

Алекс беше много щастлив. Свещичката успяхме да я забравим у дома. Добре, че в пицарията намериха една.

Аз нямам рецепти за питки, всичко правя на око. Содена не съм правила от години може би. Мисля, че на кофичка кисело мляко се слага кафена лъжичка сода.
Мидичке ако искаш ще погледна в рецептите на хлебопекарната.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 00:44 от AnMary

# 234
Добро утро. Hug
Станала съм в ранни зори да меся питка  chef. Смених рецептата с друга. Тук,във форума я намерих. Всички я хвалеха и ставала хубава още от първия опит Thinking. Много ми е притеснено Sad. Защото чакаме гости,а не се знае на какво ще бъдат подложени горките Sick.
Дано стане Praynig.
Ан МАри-много хубави снимки  bouquet. Но тортата-не Crossing Arms Naughty. Шегувам се-просто съм цесекарка Mr. Green. НАдявам се не съм те обидила.   Heart Eyes
Дани-как сте с Вероничка? Hug
Стискайте ми палци за питката. Сега втасва. Ох,дано става за ядене Praynig.

# 235
Привет момичета Hug
Кафето е от мен Peace
Жоро снощи както си лежа на пода, стана, надупи се и се изсправи и тръгна.Така се зарадвах Hug
Все още не е така хубаво стабилен, и май не ми се върви много, с вдигнати ръце ходи.

# 236
  • панагюрище
Добър ден и от нас!

Гери, мерси за кафенцето. Сега си го пийвам.Браво на Жорко.   Hug

Алекс е много сладък. Гледам че си е опитал тортата и сигурно много му е харесала.Изглежда страхотна.

Мидичка, дано питката се получи и изкарате весел празника!

Дани не пише. Дано всичко е наред с Вероничка. Praynig

Ние тази сутрин се събудихме в 10 часа.Кристи се беше подмокрила цялата, та смених чаршафите й и сега се перат.Днес е времето е слънчево и мисля да се разходим навън.

Приятен ден на всички!

# 237
Гери-благодаря за кафенцето.
Питката стана супер. Много съм горда.
И вече си имам бъдеща програмистка. КАто втора специалност-банкер,а ако не-тогава лекар Joy
Снимки след малко.
Мария беше много доволна-не спря да пищи през цялото време.
Сега я сложих да спи. После ,ако времето позволява,може и да излезем малко,че два дни у дома -откачи вече.
Ето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=295522&pid=12614820

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 12:53 от Midi4ka*

# 238
Алоооо Crossing Arms Crossing Armsмомичета ,няма ви денс бе.
мидичке, да нацелуваш мимито Heart Eyes
Viki_76,Вики как е?Тати ,дойде ли си?

# 239
  • София
Аз съм тук, малко се успах Simple Smile
Дани и Вики вярно се загубиха. Дано всичко е наред.

Дияна ги играе с играчките на Алекс. От стаята се чуват невероятни шумове Simple Smile

Мидичке хич не се обиждам на тема футбол. Не съм чак толкова запалена. Казаха ми, че човек сам трябвало да избира принадлежност към отбор, а не да се натрапва от родителите Simple Smile
Баща ми беше (е) ЦСКА-р. Всички останали бяхме опозиция. Брат ми после под давлението на баща ми е станал и той ЦСКА-р. Казва, че не помня някога да е бил от Левски. В момента пък изобщо не се интересува от бг футбол. Фен е на Барселона.

А за тортата. Джони каза, че до офиса му има сладкарница и ще поръча от там. Чудесно. Отварям каталога и паднах. Прерових целия каталог за детски торти. Много са, но само 5-6 стават за нещо. Другите, ами какво да кажа, изглеждаха ужасно.
Джони на място е гледал и е решил да поръча тази. Бях му написала имената на другите торти. Той се е съобразил и с продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт