Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 18 110
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Семерамида много неприятно това с ангината Sad. Дано АБ-то да помогне и да се размине бързо и без усложнения Praynig
 АнМари честита придобивка на Алекс. Лаура има подобна "кола", но към нея се прикачва отдолу един обръч, като тези на проходилките и се използва и за проходилка и около кръста също така , че детето не може да падне. А когато порасне детето се свалят и се бута с крачета като вашето. Май Chicco имат един модел , който съм виждала и в БГ newsm78.И на Лаура краката и не стигат до земята , но ще пораснат и тогава спирка няма да имат ще видиш. Тук лекарите са много против  проходилките, даже се продават само три, четири вида. И с мъжа ми имахме спор по въпроса, той надделя и не купихме. Това беше компромисния вариянт и за двама ни. По добре е наистина, защото детето стои седнало, а не "виси "( лекарите използват много това определение за проходилките тук) и според тях това причинявало на по-късен етап проблеми с кръста и гръбначния стълб. newsm78. Със здраве да си го ползвате Hug, аз съм доволна от нашето Peace
 Гери добре дошла   bouquet

# 211
  • София,
ГЕрка добре си се завърнала, много се затъжихме за вас с Жорко! Hug
Ан- МАри какъв гърлен секрет мила, тя дори кръв не пусна newsm78, а и в суматохата кой да ти мисли, обадих се на мъжо само да му кажа, че са изписали АБ и да го питам какво да правя и той вика взимай го Crossing Arms, е взех го и го дадох веднага, с оглед, че имаше и Т 37,7 и само като си помислих предния път какво стана, от същата Т, за един ден  ooooh! стана положението критично и 12 дни в болница, та дори не съм и сигурна в диагнозата де, честно да Ви кажа, но АБ го дадох. СЕга пак ще и го дам.  Sick
БАткото си дойде току що от зеленото училище, а аз така се бях притеснила и за него, телефона му изключен, нямал батерия, какво ли не ми мина през главата. #Crazy
СЕга отиват на последния концерт с баща си, а ние с Вероника ще си стоим у дома, тя пак е с Т Embarassed, но пък е весела и си играе Sick
ЩЕ я видя как ще изкара тая нощ и ако е зле и продължи да се влошава утре ще я карам право в Токуда.

# 212
Дани-милата Вероничка Heart Eyes Hug.
Дано не ви се налага утре да ходите до Токуд Praynigа. Утре да се похвалиш с добри новини Hug.
Хора,знам ,че ви е писнало от мен ,ама пак са ме налегнали едни мисли Sick. Много ми е притеснено за Мимето Sad. Така ми се ще някой да ме увери ,че всичко ще е наред с нея и ще е едно нормално,щастливо дете Praynig.
Ох,оплаках се Embarassed. Стига вече.  bouquet

# 213
  • София
Дани, аз всъщност навремето пуснах изследванията преди обяд, и вечерта започнах с АБто. Тогава Дияна имаше цяла седмица темп м/у 38 и 39.
Можеш да направи изследване след като спреш АБ. Мисля, че и в Токуда могат да го направят, но не съм сигурна. Ние ходихме тогава в Спешното.
Иначе в Цибалаб (без талон) гърленият секрет е 32лв. Резултатите излизат за 3 работни дена. В Рамус е 15лв. Резултатите излизат за 2 дена.
В Токуда ПКК правят за 20мин.

Вероничка ще се почувства по-добре, може би след 2рия прием. Бързо оздравяване  Hug

Мидичке, ще бъде  Hug
Мисли само позитивно.
А за страховете... всички ги имаме.

Алекс се пробва да лази по нормалния бебешки начин Simple Smile Днес беше седнал в стаята, аз го извиках и той започна да лази към мен. Подава ръце към мен, да се хване и да стане Simple Smile

# 214
мидичке ,какво те притеснява теб?
Другият път сподели за всичките си тревоги, с невролога .
Стига си се тормозила.
Всичко ще е наред Hugмисли положително  Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 20:11 от *GERI

# 215
  • София
Аз... преди година.
Вече ме бяха приели в родилното, боцнаха ме в дупето. Все още нямах силни контракции, не исках да раждам.

Мисля, че вече забравих целия ужас и страх от тогава, макар, че и сега усещам леко прибоцкване в слънчевия сплит.
Имахме тревоги през изтеклата година, но ми мина страшно бързо. Не всичко се забравя, но когато си щастлив, всичко е наред Simple Smile

Ето го малкото ми пораснало момченце през изтеклата година

http://www.zdrasti.net/staff/Alex/ или http://78.128.60.30/staff/Alex-RD/ (еднакви са, но едното зарежда по-бавно)

# 216
  • Варна
AnMary, да ти е жив и здрав рожденника!
Желая му много усмивки, сбъднати мечти и истински приятели!

Весело изкарване на празника!

# 217
честит първи рожден ден на малкия пораснал вече Алекс
 happy bd bdbaloni hbday
честит празник и на теб и цялото семейство newsm51

# 218
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС!
 НЕКА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И УМНО ДЕТЕ  Hug

# 219

честит рожден Ден, на Алекс!
Да расте, здраво и щастливо дете. 
честито и на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 10:22 от *GERI

# 220
Честит първи рожден ден на малкия мъж Алекс и от нас  bouquet. ДА расте здрав и да радва много мама и тате Heart Eyes.

П.С. Ан Мари-страхотно клипче Hug. И песента е много подходяща Wink
Весело изкарване на празника  bouquet

# 221
  • София
Да ти е жив и здрав РОЖДЕННИКА Ан-Мари    bouquet   bouquet   bouquet

# 222
  • панагюрище
Честит  първи рожден ден, Алекс!  Бъди здрав, усмихнат и много щастлив!

Ан Мари това е за теб:

Весело изкарване на празника на цялото семейство!

# 223
  • София
Малкият рожденник е непоносим днес Simple Smile Не иска да спи. Не иска да си играе сам в стаята. Реве. Сега е в количката и заедно с кака му гледат някакво филмче за барби Simple Smile

# 224
Момичета, направих пробна питка за утре. Получи се добра на вид,мисля Thinking. Ето я Embarassed:  

Утре ще се постарая повече за крачетата. А и мисля да сложа по-малко сода ,че много мирише на сода. Чудя се, ако заменя содата с мая дали ще се получи пак newsm78. Че рецептата я взех от тук: http://www.mamaibebe.com/?id=393. Спазих я точно ,но като че ли много ми мирише на сода. Ама е вкусна де. А тук

е първия подарък на Мимето за утрешния ден. Много му се радва Grinning . НАправо си умира от кеф. Затова реших да го скрия ,че както се беше въодушевила много бързо щеше да му види сметката Mr. Green.
Поканих и дечица за утре. Дано се получи хубав празник Praynig и питката да става за ядене Mr. Green.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 19:00 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт