Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 18 112
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
 smile3507

Midi4ka* , днес вече да се похвалиш, че имате хладилник  smile3503

# 196
  • София
Добро утро!
Много спите всички  Wink

Ивана, ето специално за теб едно кафе за събуждане

# 197
  • София,
ДОбро, ама за нас хич не е добро! Embarassed ВЕроника от 4 часа не е спряла да кашля и едва диша, повръща храчки на пяна, сега ще и правя инхалация пак и ще я водая при личната, а следобед ако се наложи и при Куфарджиева. Гадното е, че времето е ужасно неспира да вали и незнам как ще излезем. Май ще си викам такси. Sick

# 198
  • София
Здравейте и от мен.

Аз пропуснах консултацията на Алекс. Джони ме събуди сутринта и каза "много вали". Аз имах чуството, че се изливат кофи отгоре.
Ще видя кога ще отидем. Нали трябва излседвания да му пуснат.

# 199

Ивана, ето специално за теб едно кафе за събуждане

kaffeetrmker_2

Дани, много гадно това за Вероника. Дано по-скоро отшумят нещата... С вас сме  Hug

# 200
Здравейте Hug.
Времето е гадно и на мен ми се скапа настроението Sad. Откачихме с Мария цяла сутрин у дома Close.
Иначе от вчера сме с хладилник Grinning.МНого съм доволна Sunglasses. И Мария също,мисля Thinking. Отдавна не беше яла нещо по-различно от каша за закуска Sick.
Дани-стискам палци бързо да се оправя Вероничка Praynig.
1-ви юни наближава-всички дечица да са здрави за празника Heart Eyes.
Аз отивам да слагам Марияв леглото ,че нещо взе да киселее -май й се спи вече Tired.

# 201
  • София,
Ето ни върнахме се! Hug
Оказа се представете си, че Вероника развивала гнойна ангина, направо щях да падна, започна да вдига и температура, лекарката ни прегледа и каза, че засега дробчето е добре, явно от Сингулара и Вентолина има ефект, дори няма и толкова секрети newsm78, но като и погледна гърлото и ахна, каза, че е рак червено, още няма налепи, но щом има вече и Т, направо изписа антибиотик, чудих се, чудих се, но го взех. МИслех си дали пък не и се е продрало гърлото от самата кашлица, но май не е, то и гласът и е доста променен. Абе общо взето казано май сме се простудили или е вирус.
ТОку що успях да и дам първата доза от АБ, но неиска да яде, нищо няма да я тормозя, когато огладнее. СЕга ще и направя топло чайче, въпреки че се съмнявам да го пие и ще и сготвя супичка.
Някак си ми стана чудно, тя досега никога не е била с червено гърло, веднага и слиза надолу, но явно вирусът този път е такъв и по добре, дано се стабилизира от АБ и да се оправи. ooooh!
ДОбре, че спря да вали при нас, даже сега изгря и слънчице Hug но ние ще си стоим в къщи! Hug

# 202
момичета Hug
много сте писали  Hug
Ние с Жоро ,сме в бургас вече.малчо е добре ,но не слушка въобще.Все мрънка ,и иска нещо  ooooh!
Здрав е и се храни добре, та това ме радва много.
Празника мина добре,но забравих апарата на село.Щом ми го пратят ,ще кача и снимчици.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:13 от *GERI

# 203
Ще се оправи, Дани, няма начин просто. Ще видиш, че още утре следобяд ще е съвсем друго състоянието й. Жорко преди известно време, ако си спомняш, се бях оплакала, че е пред гнойна ангина, но още след третия прием на антибиотика, все едно нищо не се бе случило  Rolling Eyes Горе  главата  Hug

Гери, добре си се завърнала  Hug Разказвай как изкарахте...

# 204
Дани-милата Вероничка Hug. Добре ,че си взела антибиотика. По-добре с него ,но да се оправи малката Peace. Утре вече да се похвалиш с добри новини  Praynig Heart Eyes.
Гери-добре дошла  bouquet. Къде зачезнахте вие? Как сте с Жорко? РАзкажи как изкарахте Hug

# 205
  • Варна
Дани, не й се размина на Вероничка  Cry! Дано бързо й мине!
На нас заедно с антибиотика ни изписваха 1 хомеопатично - Ангин хил С.
Гери, много се радвам да те видя.  Hug

# 206
  • София
Я, Гери се появи  Hug Успокои ли се покрай твоите болежки? Нали всичко е наред?

Преди малко слизах да взема подаръкът на Алекс от куриерите. Алекс е горд притежател на 1вия си джип  Joy Радва му се Simple Smile

Не може да стига с крака до пода, но ще порасне. Стои на палчета Simple Smile
Не съм му сложила батерии, ще сложим довечера. Още една играчка, която ще свети и пищи Simple Smile

# 207
Все още си ме боли ,но пък лекаря ме успокои ,че не е нещо сериозна.Пия хапчета  предполага се ,че ще се спука кистичката от тях.
На всеки 6 месеца ,ще ходя на ехограф.

AnMary,и аз искам такъв подарък -джип Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Bordima,как ли е? newsm78

# 208
  • панагюрище
 Здравейте, момичета!

Честит джип на Алекс.Леко и безаварийно каране  Laughing

Бързо оздравяване на Вероничка.Дано се повлияе веднага от АБ-то.

Мидичка, честит ви нов хладилник. Време беше вече да ви го оправят, че в тия жеги дето бяха е гадничко без хладилник.

Ивана, лека работа. Не остана вече- още малко.

Гери- добре се завърнала!

Кристи е добре. Набляга на спането тези дни.Има си ново зъбче от горе- пак втори резец. Голям рев беше докато излезе, но вече е спокойна и спи като къпана. Днес спа до 11.30 без да се събуди от снощи.Направо се шашнах и чак всех да се чудя да не и е лошо та толкова много спи.И сега в15ч пак заспа. Голяма поспаланка си имам    Joy От както се  научи да се изправя сама постоянно иска да е права.Все още обаче не може да се задържа на крачетата без да са е хванала за някъде.Опитва да прави крачки, но е далеч от прохождане.Аз не бързам де, когато стане тогава.

Лек ден на всички  Hug

# 209
  • София
Гери, бъги нали? И аз искам, ама няма да ме огрее Simple Smile

Не ви се оплаках. Снощи разбрахме, че са откраднали малкото колело на Дияна. Живеем на последен етаж и горе на последното междуетажно пространство са (бяха) складирани колелото и количката на комшийката, и колелото на Дияна. Яд ме е разбира се. Струваше 70лв и спокойно и Алекс можеше да го кара. Като порасне малко ще трябва да му купуваме ново колело.

Силванке, честито зъбче. На Алекс му растат бавно. За сега е само едно.

Дани, гърлен секрет направи ли? Ако си започнала АБ няма да можеш да направиш гърлен секрет. Т.е. можеш, но резултатите няма да са точни.
Дано АБ е точен, и Вероника се оправи бързо.

Дияна нали и тя беше с гнойна ангина. 1вата седмица я лекувах с Биопарокс и не помагаше, леко е туширал нещата де. Лекарката от Токуда изписа друг и дребната започна да се оправя. Направих и гърлен секрет, но преди да започна с АБ. Имаше две бактерии, които се оказаха, че се лекуват от изписания АБ и не се наложи да го сменям.

Общи условия

Активация на акаунт