Отговори
# 180
Давайте да изписваме тази тема,че явно числото 42 не ми е на късмет Joy
Пу-пу дано днес да има още родили Laughing

Цели 8 странички доста амбициозно. Дай тема за разговор и почваме  Crazy

# 181
  • София
Ах, адашче ми се е родило!!  Grinning Да е жива и здрава принцеската на мама Таня, и бързо възстановяване!!!  newsm51
Айла, много сте хубави на снимките!!
Галя, ми и аз съм днес на преглед, та ми е едно нервно сега... Количката след дълго дебнене си я хванах в Продавалника Simple Smile - АВС дизайн Астро, макар че по принцип и аз исках модела с 3 колела. Изтървах няколко оферти и накрая тази като я видях, я хванах за ушите.

# 182
Честито на всички мамчета които вече гушкат своите бебешори   newsm51 и късмет на тези все още очакват този прекрасен момент newsm10!
Отдавна не съм писала, но виждам че вече доста теми се въртят около бебчетата. Ние сме добре, с колики но поносими давам капки и чайче на Хумана, уж бил по-добър от  този на Хип. Малко се кърмим после се дохранваме. Днес бяхме на първата консултация и сме наддали 500 гр и 2 см  Laughing.
Целувки от нас и лек ден  Heart Eyes

# 183
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ТАНЯАБ!Да й е жива и здрава малката принцеса!Ей, че хубаво име! newsm51
Ние днес бяхме на първата ни разходка с количката, ама аз ред не можах да хвана от каката Heart Eyes
А после ни посети педиатъра на бебка и й направи картон.Аз сутринта ходих при акушерката във 2 градска да махне стотехилияди конеца Crazy ама нищо не усетих, защото ми сложи упойка.
Сега ще кача снимки на манекенката Рая в албумчето.
Стискам палци на всички, които са си избрали днешния ден за раждане!Slavaa Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 184
Madam Stasita , давай да пускаме картинки... Joy Joy Joy Joy Joy Joy докато запълним темата
Моите прозорци също светят от честота, от контракции няма и следа, сексът също неподейства...хммм, дали пък няма да е раче моето, ох, дано не Praynig

# 185
  • Plovdiv
Честито на Таня, да е жива и здрава малката Лили Two Hearts.А на всички който са като мен още 2в1 леко раждане Hug

# 186
Sheherezada31, чак раче няма да е, преди това има цяла една зодия Mr. Green Simple Smile

# 187
  • Бургас
моми4ета дават ли някои от вас капки инфакол и доволни ли сте на мен ми изпратиха от англия и питам за да сам подготвена за коликите 4е Тео може и да има ве4е един такъв се свива и пла4е и аз не знам гладен ли е днес например го кьрмя на 1,30/2   4аса явно нямам много кьрма а и тои заспива на гьрдата ми много бьрзо

# 188
  • Русе
моми4ета дават ли някои от вас капки инфакол и доволни ли сте на мен ми изпратиха от англия и питам за да сам подготвена за коликите 4е Тео може и да има ве4е един такъв се свива и пла4е и аз не знам гладен ли е днес например го кьрмя на 1,30/2   4аса явно нямам много кьрма а и тои заспива на гьрдата ми много бьрзо
Чак чудодейни капките не са. Гого с тях и без тях пак се гърчи. Ама имам още половин бутилка и няма да вземам повече. Ако са по-слаби коликите може и да действат.

# 189
Sheherezada31, чак раче няма да е, преди това има цяла една зодия Mr. Green Simple Smile

Де да го знам моето какъв инат е Joy Joy Joy Joy

# 190
Aila, като видях снимките  останах много приятно изненадана. Май с теб сме родили в един ден, бяхме ве дена балница, стая до стая и делихме една баня Laughing А аз чистосърдечно ти завиждах за хубавите бузки на сладката ЕЛИ Grinning. Искам да ти кажа една голяма БЛАГОДАРЯ защото ако не беше ти още щях да се цедя и да умирам от болка. Благодарение на съветите, които ми даде Сиана вече суче настървено. не знам дали ни стига, но утре сме на първа консултация и ще правим пробно кърмене и ще ни мерят. Благодаря ти още веднъж и една голяма целувка за Елито. Hug

Nina 76, аз вече писах, че давам от два дни инфакол по една пипетка преди хранене. Определено има ефект, тъй като преди това се свивахме и пищяхме много. Аз мислех, че е рано за колики, но явно при тях няма рано Confused

# 191
Здравейте, мамчета. Ние вече сме си  у дома. Аз съм Лианка, но нещо не ме пуска с това име.
Добре сме. Когато мога пак ще се включа с разказче, че сега бебо е у мен и ппиша с една ръка.  и ще се опитам да наваксам с темичката.   честито на Таня  Grinning, най-накрая милата роди!

# 192
Момичета, с нескртита гордост ви съобщавам, че днес в 05:07 сестра ми CrazyDeina роди бебе Евгения с мерки 3.350 кг и 49 см. И двете са добре. Поздрави на всички от нея  Heart Eyes

# 193
  • Русе
Добре дошла на Лианка!   Hug

Честита мадама на CrazyDeina! Да е здрава и много послушна!

# 194
Честита принцеса на CrazyDeina и бързо възтановяване!!!!!

Лианка добре дошла у дома  Hug

Общи условия

Активация на акаунт