114 прекрасни БГ стиха вплетени в арабска любовна поема

• 29 797
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
e]

Новата тема щели да я открият след музикално поетичната програма на арабските моми с арабски любовни поеми.

Аз доколкото подочух те сега правели генерална репетиция, а репертоара се пазел в пълна тайна.

Та чакам аз чакаааааам !

То така се и пееше де:

"Да можеш да чакаш,
да знаеш да чакаш ..."

дядко не знам дали си чел старите теми-тук имаме няколко съфорумки с отличен стихотворен талант аз не съм ит тях де -та ако проявят добра воля мога да напишат нещо bowuu

# 106
офф един приятел така ме ядоса че незнам,както бях в добро настроение и ми го развали.почна да ми говори за арабина че бил ряза манаф,как съм можела да се занимавам,само лъжел и ми обещавал замъци от карти...и само глупости че като станел на 45-46 съм щяла да се чудя как да му изневеря...и ми каза после ще ми е мъчно за теб...падал му в краката какъв готин пич бил,че и зъболекар...а върха беше че съм щяла да бъда с извинение лъгана,ебана и заебана
пфф не ми е ясно как може да говори за някои без да го познава и тотално да ми развали настроението...идиот
и после каза хмм може пък да е любовта на живота ти давай ,ама после съм щяла да съжалявам  Confused Confused Confused
не се нервирай  излишно мила.Хората са лоши и глупави понякога.Аз като казах че  заминавам за Пакистан  на моите UK колежки какво ли чух по този повод -ще те отвлекат ще те убият ще те изнасилят и т.н.И какво -заминах видях омагьосах се влюбих се в страната и хората .
Не ми пука какво казват хората-Аз си го ОБИЧАМ и си е мой.Не съжалявам за решението си да се омъжа за мюсюлманин.
Така че миличка -ДА НЕ ТИ ПУКА

# 107
знам то не ми и пука ,ама някак си се натоварваш малко или много от такива приказки...винаги съм казвала че живееш един живот и трябва да си щастлив и да не слушаш хората

# 108
 newsm78 newsm78леле опитвам се да пусна снимка и не става.Изчетох линка дето Дядо ми го даде ама май аз съм много куха и не зацепвам.
Куха но упорита -ще продължавам да опитвам
#Crazy

# 109
  • София
знам то не ми и пука ,ама някак си се натоварваш малко или много от такива приказки...винаги съм казвала че живееш един живот и трябва да си щастлив и да не слушаш хората

Сега разбираш ли защо съм с намален слух аз.
Хич ама хич да не ти пука от дървени философи и пишман съветници.
Апропо преди малко прочетох за някакво индийско сирене ама нещо не схванах как се прави. Става дума за това:

...
Днес правих ПАНЕЕР -индиско сирене  и в момента се маринова в  сума ти подправки  и работи  и ще се мята в фурната после.
отивам да метна едно око там и пак тук

# 110
здравейте и от мен!! да се отбеляжаа до като имам време  Simple Smile
Искам да честитя на всички който са имали повод за празнуване!
Аз мисля ,че в БГ май около 18-20 август ще е рамадан поне така знам  newsm78 има още време ..
Нямам много време и отгоре отгоре четох! Извинете ме!
 Hug
мноог прегръдки за всички  Hug
  bouquet

# 111
Ох, Панда и аз съм фен на Анимал Планет Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Обичам домашните любимци като пиле на грил, агнешки пържолки и ребърца на барбекю и други такива  #Crazy #Crazy #Crazy Специално за ДУА   chef
Никито не сме те забравили ама се отнасяме в различни теми и така, който влиза чете, който има муза пише....
Деар Малика къде се изгуби  newsm78
Анито, Фаима заглъхнахте нещо из Русе  Peace
Иначе за арабската поезия не съм веща. Това, което ми идва първосигнално е Омар Хайам

kocinka, PandaKhan, Me4o PUch   bouquet  bouquet  bouquet

# 112
Дядко Панерр  се прави  лесно
2 литра пълномаслено мляко
250 гр кисело мляко или 2 супени лъжици лимонов сок
Завира млякото добавяш киселината после в гевгира с тензух го измиваш под течаща вода и го оставяш да се изкисне течноста.Ако искаш блокче го затискаш с нещо тежко.След 30-40 мин е готово
Индийците го обожават това сирене -готвят с него
В моя случай тази вечер  е мариновано с подправки и ще се пече после

# 113
  • София
Дядко Панерр  се прави  лесно
2 литра пълномаслено мляко
250 гр кисело мляко или 2 супени лъжици лимонов сок
Завира млякото добавяш киселината после в гевгира с тензух го измиваш под течаща вода и го оставяш да се изкисне течноста.Ако искаш блокче го затискаш с нещо тежко.След 30-40 мин е готово
Индийците го обожават това сирене -готвят с него
В моя случай тази вечер  е мариновано с подправки и ще се пече после

Чакай сега, че се обърках.
Завирам едновременно и прясното и киселото мляко така ли. И като заври тургам лимоновия сок. Или ... ?

# 114
Завираш прясното мляко.Като заври добре на ключ добавяш киселото мляко ИЛИ лимоновия сок -само едното по желание  /аз го правих с лимонов сок днес/
Хвърли едно око тук ако искаш

http://www.youtube.com/watch?v=8gkor7dW6DU

# 115
  • София
Завираш прясното мляко.Като заври добре на ключ добавяш киселото мляко ИЛИ лимоновия сок -само едното по желание  /аз го правих с лимонов сок днес/
Хвърли едно око тук ако искаш

http://www.youtube.com/watch?v=8gkor7dW6DU

А мерси душа. Ся в събота ще го експериментирам, ще го направя шарено сирене аз. Пък интересно, че едно време си играехме да правим с булката кашкавал с мляко и лимонтозу, пък то виж и сирене ставало.

# 116
Ако експеримента е добър ще ти разкажа някоя и друга пецепта с Панеер.Стискам палци   chef

# 117
  • In a surreal moment!
Деди - ето ти сайта на госпожата - ние сме си лафили с теб по повод едни др. работи , преди време бях пуснала в готварския специална тема . Виж месените питки ...голяма вкусота ..ох , за който не е на диета....
http://www.manjulaskitchen.com/category/paneer-indian-cheese/
тук, на страничката , която ти пускам конкретно има рецепти на гозбички с паниир...действай ти можеш Simple Smile   и посли сподели...че правиш страшни вкусотии...пък и да оплакна очички , като друго не може...

# 118
Леля Манджула е кулинар- това не мога да отрека.Правила съм доста от рецептите и.Моят проблем е че тя е вегетарианка а и аз като някои други хора съм почитател на зеленчуците на кокул

# 119
  • София
Деди - ето ти сайта на госпожата - ние сме си лафили с теб по повод едни др. работи , преди време бях пуснала в готварския специална тема . Виж месените питки ...голяма вкусота ..ох , за който не е на диета....
http://www.manjulaskitchen.com/category/paneer-indian-cheese/
тук, на страничката , която ти пускам конкретно има рецепти на гозбички с паниир...действай ти можеш Simple Smile   и посли сподели...че правиш страшни вкусотии...пък и да оплакна очички , като друго не може...

Тя наборката Манджула бая ме е омагьосвала с нейните рецепти, та и знам аз сайта наизуст. Принуди ме тая жена да си купя аз грънчарски сач да правя едни въздушни индийски питки.

Общи условия

Активация на акаунт