1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 330
sasskja, - коя песен по-точно  newsm78

Първата: Илхан Шешен и Grup Gundogarken - Sen benim sarkilarimsin - http://www.youtube.com/watch?v=mlZyiDy_AV4

да да да Шефче,  newsm51 ЗЛАААТНА си . Голямо добро ми направи  smile3525 newsm51 smile3525 newsm68 newsm44. Върха сте, всичките  txtloves

# 331
  • София
 и 3-та песен на финала - на Нуклет Дуру - нямам открит клип, но можеш да си я свалиш от : http://www.sarginmuzik.org/onlinemuzik/download.asp?id=3575

# 332
Първата, тангото. Майчето ми нещо лудна по тази песен

# 333
  • София
И ние другите майчета луднахме, не се притеснявай саския Grinning

# 334
АННА3КОМ    ИЗЧИСТИ СИ КУТИЯТА

# 335
Анни, какво бихме правили без теб  newsm51

# 336
Момичета, аз чета всичко мотамо дори и всички "запис" и "благодаря" но нямам идея как съм пропуснала поста за този "друг" форум за който се говори напоследък толкоз много. чудя се дали е същият за който аз писах преди много, много теми възмутена че те поместваха сериите преведени от Дамла, Севи, Мишел и сигурно пропускам някой...без да споменават от къде ги имат а само пишеха "1 серия с превод само тук", "сериите с превод след 66 само тук" и хората им благодаряха и те си прибираха незаслужените благодарности без свян. Тогава аз се подразних и поместих в техният форум че е редно поне да дават кредит на хората които се трудят ако ще са копикат...Половин час по късно ми бе отнет достъпа до уеб сайта им и следното беше поместено относно моята скромна личност. За секунди станах знаменитост...не помествам целият пост защото не искам да ви занимавам с пълна простащина но това е само изрязък.
Много добре знаем, че завистта е в повече в БГ, даже некфа американка с български произход (проверено е - преселница некфа) се опита да се направи на лили иванова, ама ние знаем коя е нали? Да казваш че подкрепяш с нещо феновете и преводачите е просто жалък опит да смучеш само като пиявица. Защо не смучеш от американските сървъри, ами дърпаш от българските като си такава американка ... защо не си платиш филма и да го гледаш ами товариш с психическите си проблеми нас, които не искаме да те познаваме дори.

Администраторите са двама мъже, чиито жени настояваха да направим нещо за феновете на филма. Сайта е създаден поради тази причина. Макар да сме с малки заплати, дадохме от спестяванията си. А ТИ АМЕРИКАНКО какво направи за феновете и за посетителите които пишат и създават сайта. Ти с какво допринесе? ...

Що се касае до това, дали трябва да се уважава труда на хората. ДА.

И за това предлагаме да напишете статия за тези които заслужават и да я качим на сайта.
Ние нямаме право да публикуваме личните данни (имената) на когото и да било, освен ако не е с тяхно съгласие.

Що се касае до рекламата на други сайтове това оставете на нас.

Тук рекламата е безплатна за да подкрепим бизнеса в условията на криза, но все пак ние преценяваме коя фирма да рекламираме и кой сайт.

Кредит на сайтовете се дава с името и логото на сайта и това е направено автоматично. Така че много ви моля не ставайте нагли и да запазите заповедническия си тон за съпруга си. ---

Това е в отговор на злобните писания на една ... псевдо американка, а бегай си у америка.

Както се вижда от техният пост аз нямам никакъв принос към темата но те разбира се имат и то много. Все пак не е лесно за аматьори да копират и пействат постинга от друг форум да да го представят за свой. Иска се не само талант но и фантазия. newsm78

# 337
шеф, много ти благодаря и за текста, но дали го има някъде преведен  newsm78

# 338
Момичета,попадали ли сте на това?

http://www.bgpetition.com/Binbir-Gece/index.html

newsm10 newsm10 newsm10

# 339
 Heart Eyes  Анна (за пост 324)   Hug    bouquet

За същият сайт на същите админи с малки заплати става на въпрос
'А ТИ АМЕРИКАНКО какво направи'   ooooh!
ако наистина знаеха коя си, както пишат нямаше да задават глупави въпроси
мен ме изкараха само малоумна интригантка, че и ми пожелаха приятно пребиваване на сайта им. Направо съм от привилегированите ...  Mr. Green
като чета какво са отговорили на теб, на Севи
на Дамла са отказали достъп ...

# 340
Шеф благодаря ти много за песните   newsm51,едната я търся още откакто даваха 66 епизод,направо си златна  newsm20

# 341
Ооооо, Ани, не се занимавай с разни инфантилни имитатори.
В крайна сметка дори и в безплатния Интернет си има борба за потребители, и те си го признават - всичко е заради платените реклами. Колкото по-голям брой потребители имаш, толкова по-висока ставка за реклами имаш. 

По тая причина изобщо няма да питам кои са тия, за да не им вдигам още рейтинга.

За съжаление няма как да запазим интелектуалната си собственост в публичен сайт.
Обаче хората са достатъчно интелигентни и могат сами да преценят кой е първичният източник на информация.

# 342
шеф, много ти благодаря и за текста, но дали го има някъде преведен  newsm78

не съм ШЕФ, но намерих стар превод на Шеф  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357654.msg9611118;topicseen#msg9611118

# 343
Въобще не се занимавам с тях...както виждате до сега не съм помествала нищо тук за тях точно за да не им вдигам рейтинга. А иначе какви са направили Севи и Дамла освен да преведат всички серии на които те се опитват за откаднат собственост за да ги пускат в привилигированата си уеб страница. Аз ходих там и след наложеният ми запор но вече нямам интерес към тях и с месеци не съм ги посещавала защото 100% от информацията им е от тук. Аз обичам да чета шедьоври а не копията....

# 344

Общи условия

Активация на акаунт