1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 420
Ако наистина е така! newsm68 newsm44 newsm10
Тези кадри са като продължение на филма, финала който искахме!
 Какво ли е така да те дебнат журналистите!

# 421
Наистина е много интересно видеото. И кое е това дете, което разхождат със себе си? Дано някой има време да го преведе.

# 422
Ето го само видеото с Берг и Халит.

http://www.youtube.com/watch?v=qTJTmQkWF80

# 423
Добър ден на всички бях нощна смяна на работа и като се събудих първо тук и що да видя LaughingОгромни благодарности за Севи и Анна просто нямам думи да обясня какво щастие и умиление внасяте в деня ми започвам го с усмивка и страхотно настроение благодарение на вас и снимките и клипчетата са страхотни а аз от сърце им се радвам,БЛАГОДАРЯ ВИ момичета дано ви се връщат радостта и щастието,което дарявате newsm51  mrstraetz  remybussi Hug  bouquet Party CrazyАнна продължението много ми хареса радвам се че си ги посрещнала подобаващо,а обяснението в любов ми напълни сърцето Hug Hug CrazyЗа поздрава,за Керем който също ми е слабост ще помолим Аша за помощ,защото е несравнима в това,а аз ще помогна с каквото мога Blush Rolling Eyes Heart EyesПожелавам на всички толкова приятен ден  колкото е моя благодарение на всички вас Hug  bouquet

# 424
сгодили са се
ей сега ще преведа

продължавам
а сега за  феновете на халит и берг  една поразителна новина за изненадващото им решение
само и за пръв път по канал д
ден четвъртак,в следобедните часове
първо дават берг ,майка и , и тяхна приятелка .разговарят много разгорещено.седнали са в кафене някъде край път.на майката на берг влиза прахоляк в окото и берг и помага като и подава кърпичка
докато госпожите си разговарят и пият чай
 халит  разхожда кучето си и едно русо мъниче.явно е близо до кафето
детето е на негов приятел.на 3 г. и се казва рюзгяр.доста бъбриво било.
явно казват му е малко трудничко да държи и топка в ръката си и  детето да наблюдава и куче да разхожда
детето се ядосало че са му прекъснали играта
на халит му е било мъчно че са свършили снимането на 1001 нощ
не е лесно.та ние бяхме 3 години заедно като семейство
споделяхме си всичко
сега е време за почивка
но казват че работел и над нови проекти
 мечтита му била да се снима с  шенер шен и уур инжи/не мога да чуя добре второто име/,
на края на разговора ни идва малкото дете на което му е доскучало

и накрая новината -бомба
на десните им ръце се видяха венчалните пръстени и така дори и да не искат показаха че са направили първата крачка към съвместен живот
а вниманието и обичта която показват /дават /на малкото дете с тях показва че /...не го чувам добре ...може би че са готови да стават родители /

а ние на тази прекрасна двойка пожелаваме жял живот щастие

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 18:38 от sevi_nil

# 425
сгодили са се
ей сега ще преведа

newsm44 newsm68 newsm44 smile3501

# 426
сгодили са се
ей сега ще преведа

Урааааааааааааааа! Ето как понякога реалността може да е по-хубава от филм. И колко им отива това детенце!

# 427
  • В тъмната гора.

Шеф, не мога да ти пратя лично съобщение, разчисти малко.

# 428
  • планетата Земя и по точно до морето
Браво на тях !  newsm68 newsm44 newsm68    newsm18  Ще ни побъркат от радост !
Представям си какво ще стане като дойде и  preggo    ylinfant newsm74

# 429
сгодили са се
ей сега ще преведа

Урааааааааааааааа! Ето как понякога реалността може да е по-хубава от филм. И колко им отива това детенце!

Никога не съм си представяла, че мога толкова да се развълнувам от подобна новина за актьори. Толкова ги заобичахме, че вече ги чувстваме много близки. Просълзих се!
Севи   bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=mKzcxHJ0TWc&feature=related

# 430
сгодили са се
ей сега ще преведа

Yes! Yes! Yes!
 newsm44 newsm44 cheers

Севи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 431
Ако бяхе гледали филма както в Турция 3 години  сигурно щяхме да заприличаме на това
http://store.fmi.uni-sofia.bg/temp/level.html

# 432
  • Costa Rica
Ето ви го синеочко след 5 години щастлив брачен живот:

# 433
Севи, много, много ти благодаря за превода. Златна си! Толкова се радвам за Халит и Берг.

# 434
Ох! Ще ме уморите! От хубави новини! От смях! Прекрасен ден! Drunk

Общи условия

Активация на акаунт