1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 390

Пенда , много ти благодаря,  smile3525 но аз търся превода на Илхан Шешен и Grup Gundogarken - Sen benim sarkilarimsin http://www.youtube.com/watch?v=mlZyiDy_AV4 .

[/quote]

набързо направен един превод на песента която иска   sasskja

ТИ СИ МОИТЕ ПЕСНИ

МОЖЕ БИ  НА ЕДНА ПЕСЕН  ВЪВ ВСЕКИ ТОН  /глас звук /
МОЖЕ БИ В  ЕДНА КРАЙБРЕЖНА МЕХАНА
МОЖЕ БИ ТИ СИ В ДИМА НА ИЗПУШЕНА ОТ МЕН  ЦИГАРА
ДОКАТО ЕДНА ЗВЕЗДА ПАДА ОТ НЕБЕТО
ВЪРВЕЙКИ ПО ЕДИН МОКЪР ПЪТ
ДОКАТО МИСЛЯ ЗА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ТИ СИ В УМА МИ

НЕ КАТО МИНАЛО ,КАТО НАСТОЯЩЕ ТЕ ПРИЕМАМ /изживявам / ВСЕ ОЩЕ
ТИ СИ ВСЕ ПРИ МЕН  /с мен ,до мен /
В ДЕНЯ МИ И В НОЩТА МИ СИ
ТИ СИ МОИТЕ ПЕСНИ

СЯКАШ НИКОГА НЕ СИ СИ ОТИШЛА,ВСЕ ТЕ Е ИМАЛО
КАТО ЕДНА ТАЙНА ВИНАГИ ОТ ВСЕКИ СКРИВАНА
КАТО БЕЗШУМНО ПРОВРЯЛА И ЗАПЛАКАЛА  ВСЕ СИ ПРИ МЕН
КАТО ЧЕ ЛИ МЕ ОНЕВИНЯВАШ ОТ НЯКАКВИ НЕЩА
КАКТО СЕ ПОМИРИСВА ЦВЕТЕ НЕОТКЪСНАТО
КАТО НИКОГА ПРЕСТЪПЕНИ ЗАБРАНИ  ТИ СИ В УМА МИ

НЕ КАТО МИНАЛО,КАТО НАСТОЯЩЕ ТЕ ПРИЕМАМ ВСЕ ОЩЕ
ТИ СИ ВСЕ ПРИ МЕН
В ДЕНЯ МИ И В НОЩТА МИ СИ
ТИ СИ МОИТЕ ПЕСНИ

# 391
sevi_nil   БЛАГОДАРЯ , мила  newsm51 newsm51 newsm51

# 392
Лека нощ от мен а като стана явно ще ви гоня в нова тема 1countingsheep Sleepingи ме извинете предварително ако похърквам доволно Wink

# 393
# 394
  • В тъмната гора.

Самота - песента, която пеят Халит и  Джейда в "Беяз шоу" - има я преведена от Дамла и качена на самия клип и на английски също.

Мерси много Mishel  newsm51 newsm51 newsm51. Да не търся тогава. Отивам да гушкам възглавничката  smile3524
лека на всички 1countingsheep

Извинявай, Севи е намерила песента...тя е като....мишка из интернет...намира ги парчетата. Това е съвсем друга песен и аз не съм я слушала даже. Аз се подведох, защото си дала линк към превода на Моята самота.

# 395
  • Costa Rica
Момичета исках да ви питам за музиката от филма.всичко ми е ясно,но как да си сваля музиката от клипчетата?влюбена съм в Siyah gece и в другите песни от филма,които ги няма в албума на Карач.Моля ви ако някой знае как става номера,или ако ги има някъде само песните да ми каже,моля ви Praynig Praynig Praynig

Ана,страхотно настроение внасяш наистина Hug  Настроението в темата е супер  bouquet
Siyah gece - оттук http://mp3.open.az/index.php?sn=15694

Добро утро на всички ви!
За прекрасните ни момичета:

Благодаря ви!

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 09:52 от Делфина фон Ю

# 396
за ДАФИ 83

http://www.youtube.com/watch?v=iMD-Qhfbtto&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uPP6QswL484&feature=related

Дафи ако си ги гледала извинявай
ако не за теб са.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 09:58 от sevi_nil

# 397
Делфина с тази торта ми разваляш диетата.Моля те,не ме изкушавай,че и без това ми е слаб ангела Tired

# 398
Добър ден и от мен.
Днес съм в кащи, но нещо работата не потръгва все към компа ме тегли.
То е ясно ще гледам пак любимия филм.
На работещите днес спорна работа.
Севи, страшна е тая Джейда.
Колко са естествени и чаровни.

# 399
здравейте милички,
и аз ужасно се ядосвам на такива безочливи хора ,като тези от другия сайт,които най-нагло си присвояват,без грам свян, чуждия труд
но нищо не може да се направи,в инернет е така,остава ни само да се надяваме,повечето хора да разберат,че всъщност
първоизточника е нашия форум "bg-mamma" и заслугата да гледат филмите/както разбирам не само 1001 нощ ами и "На сбогуване"/ с превод е на нашите неуморни момичета  Дамла,Мишел,Севи нил - имаше и още едно момиче но за съжаление не се сещам името и-моля за извинение,та вие момичета имате нашата голяма обич и благодарност  Hug Hug Hug
Анна и за теб  Hug  много ми харесва продължениета на филма ни ,очаквам продължение  Joy Joy Joy
на всички вас приятен и успешен ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 400
Добро утро,и от мен!
Благодаря на момичетата,който даваха толкова информация smile3525
До сега само ви препочитах,но от понеделник ще съм активна.
БЛАГОДАРЯ на нова ,че смениха часа newsm68 newsm44 newsm20

# 401
  • Varna
За Анна и за прекрасните ни преводачки-със много любов

И мене много ме заболя когато прочетох поста от Анна, заболяме за тези трудолюбиви пчелички които ни помагнаха да гледаме този прекрасен филм. И днеска докато още се мъчех да проумея защо хората трябва да са толкова груби и арогантни направих асоциация със това, че хората мятат камъни по плодно дърво не по дърво което не ражда.
Та Анна и нашите работни пчелички-преводачките са точно тези плодни дръвчета Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Момичета не ви познавам, рядко пиша тука, но ви чета винаги-обичам ви Hug

# 402
  • София-Банкя
Здравейте мили момичета, благодаря ви че поддържате връзката. Открадвам по някоя минута в работата, за да ви изчета.
Ани, много ме трогна 324-ти пост. Ти си страхотна - възхищавам ти се. Съжалявам за останалите неща, които прочетох, но най-доброто оръжие срещу хората от онзи сайт е  да ги игнорираме. Каква аудитория могат да имат, като всичко качествено е тук.
За пореден, но не за последен път благодарности на Mishel, Damla, Sevi nil, BZ и ако някого пропускам съжалявам.
Нямам в достатъчна степен дар слово, за да изрязя какво ми даде контакта със всички вас. Запълних една емоционална празнина и след уморителните работни дни това беше най-добрият начин за почивка.
Да сте живи и здрави и много обичани от своите "Онур" и "Керем" и тук там "Енгин" и останалите. Между другото много ми хареса Бурак със къса подстрижка.
да изкарате един прекрасен ден!

# 403
  • Варна
Делфина фон Ю, Благодаря ти много   bouquet  bouquet  bouquet

anndy_rs,и на теб миличка  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Относно поста на Ана,незнам какво да кажа Confused Ана,ти си страхотна,а тези хора....незнам какво да кажа  или знам но ще е много нецензурно.да присвояваш чуждия труд е най-малкото подло..незнам какво друго да кажа освен поклон и голямо благодаря отново на всички ви момичета ,нашите трудолюбиви пчелички  bouquet  bouquet  bouquet

# 404

набързо направен един превод на песента която иска   sasskja

ТИ СИ МОИТЕ ПЕСНИ

ЗЛАТНИ сте момичета, няма други като вас. Немога да изкажа благодарността си и възхищението си  newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт