1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 375
добро утро   Simple Smile

Анна при теб деня свършва, а при мен сега започва и то прекрасно благодарение на теб    bouquet    bouquet    bouquet

http://vbox7.com/play:842416d8

# 376
tanya.d, mimata67, anna3com, mar_tomova, ldi64, Lilims, castanea и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Спите ли още, какво ли?
Стана ми обидно, заради ограбването на "нашите" момичета! Сладурки златни, нали ние тук всички си ви обичкаме newsm51. Само вижте на всяка страница по колко пъти е изписано "благодаря"- за вас! А некадърници, които живеят на чужд гръб, винаги е имало и ще има - просто ги отминавайте с презрение. С черното до тук.
Анче, смея се в ранни зори като луда - изпратих големия син на у-ще и вместо да си полегна пак, чакай викам да метна око на мойте хора - е, к`во да видя....титаници, летища, езера....и най-важното - ЛИБОФ! Hug

# 377
чуден 4-ти сезон ни поднася Анна    smile3521

# 378
Здравейте момичета, моля ви за помощ.  newsm17 Търся песента от сватбения танц на Онур и Шех в 66 епизод, и не мога да я намеря. Вече 2 часа търся, изтекаха ми очите... и немога. smile3511 Ако някой ми каже поне как се казва, пак голяма работа ще ми свърши    smile3518  Моля ви помогнете на една луда фенка  newsm51

http://vbox7.com/play:e1f9dd78

http://www.youtube.com/watch?v=I_nKSCvWFuw&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=FE60O-Z56po&feature=channel_page

smile3525 smile3525 smile3525

# 379
Добро утро Момичета! Кафенце?!
http://vbox7.com/play:481788e9

Ани, продължението на филма страшно ми допада! Stop

# 380
# 381
Добро утро !

Момичета от клона на Керем 
скоро на 25 май Тарду Флордун има рожден ден
нали няма да го забравим
аз нямам дар слово
а и от техника нищо не разбирам
може ли да помогнете да изпратим и на него поздрав
Предварително Ви благодаря
 Hug
  bouquet

# 382
Милички,нашето възмущение дава отражение в "оня"сайт
Във форума им на "На сбогуване"
са поместили това

[Ние НЕ превеждаме сериите на филма "На сбогуване". Ние НЕ качваме клиповете. Това е в отговор на злобните коментари. ПОВЕЧЕ обяснения няма да се дават, директно се трият коментари. Като искате качвате, като не иска не качвате. Нали вие поискахте сайт? Ето! Тези, които не са го искали, ...
/color]

Дано още малко се "култивират" и коректно да обявят първоизточника newsm78

# 383

Няма хонорари тук, няма хонорари за повечето материали в интернет...просто няма такова нещо.
Всичко е доброволно в името информираността на всички потребители. От години не ползвам консултантски услуги или печатни материали. Обръщам се към чичко Гугъл или към форумите с хиляди потребители. Виждала съм такива неща, че просто думи нямам да напиша, колко безкористни хора има в мрежата. Самата аз не еднократно съм получавала помощ под различна форма. От лекарства за сина ми от чужбина, до компетентен финансов съвет. Реших, че и аз трябва да правя така. Процеса трябва да е двустранен.
Покрай всичко това се чудя, дали има бъдеще въобще  за доста индустрии...и най-вече за медийната индустрия.
Познавам аматьори в тази сфера, които са с пъти по-добри от професионалистите.

Мишел, винаги съм се възхищавала на огромното ти сърце, а сега вече и разбирам защо то е такова.  Hug Твоята широко скроена душа е плод на доброто, което си видяла и си оценила. Ти си щастлив човек. Голяма част от хората не виждат хубавото около себе си, погълнати от ежедневието или не му придават подобаващо значение, потънали в собственото си самосъжаление.

Желая ти от все сърце и душа цялото щастие на света. На теб и на най-скъпите на сърцето ти хора. Ти го заслужаваш.  Praynig   bouquet

# 384
Севи, няма проблем ние с Бену му подготвяме сурпрайз парти за рожденият ден на Керем. Само най-близките приятели ще поканим. Всички от бг-мама са поканени а фенките от клон Керем са на първият ред...

# 385
Само дано и Еда да не цъфне на партито! Ще вземе да ни почерпи с някое чайче! tooth

# 386
А кой каза че ще е сред поканените? Аз по скоро се притеснявам мъжа на Бену да не дойде да си я прибере че тогава трябва от България нова Бену да внасям на Керем а пък като ги знам в американското посолство може да ми направят проблеми в последният момент...ако решат че е потенциална имигрантка или терористка

# 387
  • Варна
Ей мацки,изтървах ви края Crazy.няколко дни нямах достъп до нета....

Незнам дали съм благодарила както тряБва на Мишел и Далма,за всичкото щастие което ни поднесоха.Благодаря ви момичета,Господ здраве да ви дава Praynig  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дай Боже всичкото добро и щастие което давате,да ви се връща хилядократно Hug

В анкетата гласувах с опция 2,няма да гледам друг Турски филм.няма да ми издържат нервите Tired
Но много свикнах с вас и се надявам,че пак ще съм тук и като започне сезона по Нова.само че часът ми е много неудобен Confused,трябва да взимам в 17ч малкия от ясла и след това игри навън...сигурно ще гледам повторенията,дано да са в по подходящо време

Целувки на всички  bouquet

# 388
Ани, само като видя, че има твой пост и усмивката цъфва на лицето ми. Отлитай бързо за Пукет,  newsm52, че да имаме новини от мястото на събитието.  photo luvbed  grinning039 newsm41 smile3540 newsm56

Севи нил, като се върне Аша, надявам се до няколко дни, ще я измолим да напише писмото до Тарду, защото тя ги умее тия работи.

# 389
  • Варна
Момичета исках да ви питам за музиката от филма.всичко ми е ясно,но как да си сваля музиката от клипчетата?влюбена съм в Siyah gece и в другите песни от филма,които ги няма в албума на Карач.Моля ви ако някой знае как става номера,или ако ги има някъде само песните да ми каже,моля ви Praynig Praynig Praynig

Ана,страхотно настроение внасяш наистина Hug  Настроението в темата е супер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт