1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 60
за тази страна не се искат пари и пропуск...

# 61
е как ще се разочаровам...нали сама го предлагам..а пък ако нещо се износи ще имам пари да го оправя

# 62
  • до най слънчевия бряг
Катичка ,как мила да се срещнем с тях в истанбул ,до биняпъ ли ще ходим ??????няма да ни стигнат финансите на цялата група да си платим за едно интервюнце даже Другия вариант е да се разделим на групи и да ги дебнем Joy Joy Joy

# 63
  • Бургас
Катичка ,как мила да се срещнем с тях в истанбул ,до биняпъ ли ще ходим ??????няма да ни стигнат финансите на цялата група да си платим за едно интервюнце даже Другия вариант е да се разделим на групи и да ги дебнем Joy Joy Joy
Mi kvo puk mqtame po edna kamerka ili fotoaparat na vratletata i...........................

# 64
как ей така ли ще ги дебнете?

# 65
  • Бургас
как ей така ли ще ги дебнете?
chisti si kytiikata deeeeeeeeee

# 66
Това е второто видео от снощи Binbir gece team in Kuwait, Mega Magazin, Star tv, 13 mai 2009

http://www.youtube.com/watch?v=DkUZ4ZTeyQ8

# 67
Ани ,кога ще пускаш другата порция ?Онур го изтървах ,не ми беше по джоба ,но ше се задоволя с мерт ,може и с бара в придатък  То и без това Трайкова и Франколина спят и няма да усетят

А бе сънувам аз че моя Мерт нещо  на търг сте го обявили , стряскам се гледам 3,30 часа а   викам да ставам аз ама докато ви изчета стана 6.
А  за Онур мога да дам 2000000 лева ама преди деноминацията Joy

# 68
Sorry Frankolina,
Ама ти докато си спиш и Онур и Мерт бяха продадени. Имаме и ние семейства да храним...

# 69
Sorry Frankolina,
Ама ти докато си спиш и Онур и Мерт бяха продадени. Имаме и ние семейства да храним...

Е ко да се прай  халал да са ви  bouquet

# 70
Анче, ти кога спиш, бе, душко златна?! Снощи ме пратИхте да спя и вие си разцъкахте Онур.....ей, гадни, подли съфорумки.....а аз ви имах за много приятни девойки Mr. Green . Не, не го очаквах това от вас!

# 71
е ти без бой и подкуп се отказа...
Даная това е за теб. Надявам се да съм разбрала кое да кача...

# 72
Анче, ти кога спиш, бе, душко златна?! Снощи ме пратИхте да спя и вие си разцъкахте Онур.....ей, гадни, подли съфорумки.....а аз ви имах за много приятни девойки Mr. Green . Не, не го очаквах това от вас!
Танче ами в Америка сънчо идва късно. Още не е 12 станало. А пък за снощи аз ви казах че ви чакам всички да легнете че да пусна Онур на търг ама имаше няколко хитруши дето уж заспали пък се върнаха...

# 73
А това е точно след като той и каза да се весели на сватбата си...

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 08:07 от anna3com

# 74
 Добро утро!
Май се опитахте да ме метнете а! smile3515
Кой  отмъкна синеочко! smile3514

Общи условия

Активация на акаунт