1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
  • Между гори и планини
Ох, ето ме и мен.... излязоха ми пришки на краката докато ви догоня  Crazy

# 151
Нямам идея какво казва тук Берг но Халит я гледа все едно бисери се ронят от устата и

# 152
  • Costa Rica
Ми обича си я човекът! Добре, че не си пропилях напразно парите снощи, само щях да се набутам, а нямаше да ме огрее! no

Тяхната история май ще е по-романтична от филма. Дано само Берг да не е такъв дзвер като Шех.

# 153
Абе май казва ,че са м smile3503ного щастливи.Време им било да се усамотят и дата за свадбата да си изберат

# 154
Толкова истински са играли, толкова са се вживяли в ролите си, че се е зародила тази красива любов в реалността.
Е това вече ми допълва емоцията от филма. Но Има ли превод...............

# 155
  • Между гори и планини
Гледах видеото на тези снимки, Халит почти изяде с поглед Берг... толкова нежно и сладко я гледаше!
Какво ли им е коствало толкова серии да играят скарани, обидени и наранени? Много хубава двойка са... за мен краят на 1001 нощ ще бъде сватбата им в реалният живот!

# 156
А това е Онур бей след като му се обадих да му кажа че съм го спечелила на търг снощи...Така че не ме мислете ние сме се разбрали тримката...

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 16:33 от anna3com

# 157
Ми обича си я човекът! Добре, че не си пропилях напразно парите снощи, само щях да се набутам, а нямаше да ме огрее! no

Тяхната история май ще е по-романтична от филма. Дано само Берг да не е такъв дзвер като Шех.
Berg винаги е трърдяла че е различна от шехи в интервютата си и най и е било трудно да разбере шехи за гордоста и ината и...така че Халит да не го мислим. Ами нали видяхте зад кадър как подскачаше на финала на 66 епизод.
А за останалото мога само да прибавя че имаше една притча за лисицата и гроздето....

# 158
Те горките в Истанбул не можеха да дишат от журналисти и от нашата любов...Нека се усамотят и да се радват свободно на любовта си...  bouquetТам може би ще има предложение за брак,годежен пръстен,бебе...  bouquet

Прекрасни снимки наистина 91 еп  bouquet

# 159
Всъщност в интервюто след финала те казват че са мислили за почивка в Турция ама са знаели че папараците няма да ги оставят на мира и решили да ходят в Phuket където филма не е излъчван и хората не ги познават. Ех, какво ли ще се случва там...сигурно останалите серии от 91 до 1001.

# 160
Ох,догоних ви!Изморихте ме,имайте милост към старата лъвица!
Ей този тон на темата страшно ми допада,върховни сте!Стана ми лее-ко на душата от вашите бисери,а пък ана3ком направо я обожавам!
Да ви подсетя нещо-какво ли стана с писмото на Аша?
дайте малко инфо.За анкетата-3 отговор,очаквам още вируси,
но от друг филм!Те ще излекуват предишните.... Hug

# 161
Можем само да им завиждаме,не толкоз благородно Embarassed

# 162
Някой беше казал-Халит да не пипа уреди за бръснене,е така е- не трябва!Губи много от чара си,ако сложи и очила като Тарду,
не ми се мисли.... Joy

# 163
  • София-Банкя
Здравейте момичета, само ви поздравявам и благодаря за превода на 90. От вчера съм почти денонощно на работа и ще ви изчета след ден два. Занапред ще гледам предимно турски сериали.
Има ли възможност някоя от вас, която е по напред с материала  да ми обясни в лични какво е това лапаче и как се свалят филми. Всъщност предпочитам някой да го направи вместо мен срещу заплащане, но не е зле и да се науча.
Пожелавам ви една прекрасна вечер и още веднъж ви благодаря за всичко, което споделихте за общата ни страст.

# 164
представям си Берг и Халит много щастливи и с такъв танц на сватбата им!:http://www.youtube.com/watch?v=z3oel1tqsQA

Общи условия

Активация на акаунт