С еволюцията винаги търсещи - 130та немска!

• 14 356
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Болничен само за вчера и днес, другата седмица ще видим....

Риено, не ме будалкай, аз си имам още български паспорт Wink адрес обаче в него няма, само в личната карта. Но не съм виждала детски паспорт, затова се зачудих...
Цитат
Адреса е само български, но по имената не могат ли да я намерят. Нали сме регистрирани тук.

Дума няма, че могат да ви намерят, въпросът е защо имената трябва да са взети от официален документ, хвърчащ лист върши същата работа в случая Peace Плюс това едва ли са поверили паспорта на детето, ами ако го загуби....
Ние не се дразним, обсъждаме си просто Peace

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 14:20 от Biba Sparrow

# 106
  • Немция
Кукук!   typeuu

Биба, погледнах за Ибупрофен-а в Нет-а - не споменават да се дава при високо кръвно. Странна работа! newsm78
Много ви мотат с термина за лекар- излиза, че чак средата на юли ще имате яснота по въпроса. Много време дотогава. Thinking

# 107
Бибе, Ибупрофенът може да действа като аспирина Thinking Разреждаше май червените кръвни телца и така се избягва високото кръвно. Малко наизуст говоря ама имам някакви такива спомени Laughing

# 108
Бибе, твоя и моя са се наговорили да се тръшнат в един ден. На моичкият  днес да вземат, че да му се възпалят орехчетата и е подут и ходи като пре***н. Върна се от лекар с рецепта за АБ и към рецептата, забележете - Волтарен (срещу болките ooooh!) и за да не би случайно от волтарена да му се увреди стомаха - Ранитидин  Joy Joy Joy
Явно са били при един и същи лекар Mr. Green

# 109
  • UK
бясна съм. Не съм права, но въпреки твоа съм бясна.

Отивам да се видя с въпросната приятелка отдалеч. Simple Smile

# 110
Бибе дай му чесън, нали смъква кръвно newsm78 и активна почивка, че не е шега ..

# 111
Бибе, дано скоро се оправи мъжът ти.
Баща ми страда от високо кръвно, вече доста време пие и лекарстава, но има нещо, което много добре му действа, често му нормализира кръвното без да се налагя да взема хапче, не пречи да се пробва, ако не помогне, поне не наврежда - с кутрето си бъркаш в ушите, натискаш навътре и към слепоочието за двайсетина секунди, същото се повтаря три - четири пъти през пет минути.

# 112
Бибе, а преди случвало ли се е да вдига кръвно? Колко му е кръвното в същност?

# 113
Мерси zа честитките. От септември Ще видим какво Ще намеря. Навсякъде иz обявите пи6е "със стаж", а как да го имам, като първо трябва да zапочна  Twisted Evil Петка, към SGD.
За високо кръвно ниЩо не мога да кажа, ние си имаме висока zахар  Laughing
Сега да се оплача, че и аz съм в групата на Вечка. Мартин има АДС. Днес бяхме на последен раzговор с психолога и след всичките тестове стигат до иzвода, че е на границата с hochbegabt (от 100 при нормални, и 114 hochbegabt Мартин е 112. Не, че това ме "топли" де  Confused ), но и с АДС. Сега си имам четива, приятелката ми даде първите 3 книги по темата zа четене.

# 114
  • Primum non nocere !
Hi Hi, ste umra ot smyah! Ibu za visoko kravno! Dokito e izkukalo hahaha Chesan naistina pomaga.
Chestito na pateriza na Petka i Priyatelka!  bouquet

Chiko, da ti varvi po vada. Kasmet ti jelaya i hubava rabota!

# 115
  • Германия
Чико, какви тестове се правят за това АДС?

# 116
За мамите с бебета, днес се сетих че все забравям нещо... http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.41/1430827
http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=150&state=toyTypeId=1 … ementId=0@ageId=0
Похвалвам тия 2 играчки, голямо забавление пада. Имаме ги още от НИки, но гледам че още са на пазара. Заслужават си всеки цент.

АДС какво е?

# 117
Давам отчет.
Детето ми се прибра живо и здраво и много щастливо. Всичко му е по мястото с изключение на якето. Явно аз вече не съм в час, ама две госпожи с четири деца щом не могат да се справят не знам какво да кажа. Вики дала якето на едната, тя го оставила на пейката и до там. Нищо здраве да е. Ама не мога да си обясня толкова топло ли е било. Тук вали проливен дъжд.

# 118
Радвам се, че детето е доволно.
Топло беше сутринта, нали ти казах. Ръмеше, но е топличко. Проливен дъжд няма.

# 119
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз отивам на гости в Дармщадт Wink Малка тренировка за пътуването до Италия.

Ася пак се покри - ей го къде е, а още не сме се запознали Confused

ей ма, що не свиркаш на лични?

кръвно се сваля и с канела

Общи условия

Активация на акаунт