Отговори
# 90
Муун, благодаря ти за информацията, точно мислех тази вечер да ходим на изложението, защото те гадовете са го оставили в програмата, никъде не са написали, че се отменя, така че ти ми спести едно напразно разхождане, щях доста да им се ядосам  Wink Simple Smile

Хайде, лека вечер от мен, и до утре!

# 91
Стилисима, страхотна снимка и толкова офермено човече изглежда. Супер!

# 92
Стилисима, много е хубаво бебето!!!
Аз се върнах от прегледа, явно нещо не съм разбрала, щото не ме гледаха на 3 Д, ама няма значение ...Всичко си е наред на бебенцето, постоянно мърдаше, не се спря за секунда.Взеха ми и кръв за БХС.Докторката ми каза, че плацентата ми била чудесна...нямала забележки ,не разпитвах на предна или задна стена е, и без това не разбирам кое е по-добре или дали има някакво значение..Продължавам си с магнезия ,защото ми се стяга корема, а според докторката не е нормално в края на 4 месец да имам подготвителни контракции.Това е единственото,което ме притеснява да си призная- тези контракции.Тя ме увери ,че няма нищо опасно, но все пак ...
Ронка, ти ме беше питала дали съм правила ранна ФМ- ами правих да, в 12 г.с , но тогава не си пуснах кръв за БХС.
Момичета, на вас всеки месец ли ви правят изследвания - пълна кръвна картина и урина? На мен ми казаха , че като вляза в 6 месец ще е следващото изследване, но ми се струва мнг далечно това, още повече че си имам анемия по принцип?Ще трябва да си ходя да си пускам в някоя лаборатория по собствена инициатива....

# 93
  • Варна
Здравейте моми4ета!
И аз днес бях при моята докторка и не ми пусна никакви изследвания.Позачудих се, ама разговора тръгна в друга позната и не я питах. Пусна ми изследвания само , когато се регистрирах при нея, първия път. А ФМ не съм правила по рано, само сега на 18  г.с.

# 94
Мирикъл и на мен ми се стяга корема  Thinking казах на акушерката а тя веднага ми каза да влизам в болницата  ooooh! Аз се сопнах и тя веднага омекна и ми препоръча да кажа на доки, аз споделих с нея и тя каза, че няма нищо да ми изписва защото според нея нещата са си наред и няма нужда от притеснение  Thinking Аз като усетя да ми се сегне корема и гледам да лягам.
А плацентата при нас е задна високо горе  Thinking не знам какво значение има, но като попитах доки ми каза, че си е екстра. Каза, че пъпната връв била с 3 кръвонисни съда и какво ли още не каза ама де да помня  newsm78

# 95
styllisima-честито ти момиченце stork-girl

# 96
Стилисима, на мен пък обратното- акушерката ми каза, че било съвсееем нормално , а докторката все пак каза, че не го водят в моите седмици съвсем нормално това стягане, ти все пак си по-напред от мен.А в болница май приемат при доста по-тежко положение.Една приятелка имаше контракции ,но и разкритие и още от 5 месец беше в болница , та си изкара там до края.И аз гледам да лягам като усетя,че ме стяга , ама пусто ми притеснение....не ми дава мира.
А и честито ти момиченце...
На нас днес не ни казаха какво е, остава прогнозата от преди месец за момче, ще видим другия месец на 4 Д-то какво ще се покаже.
Алекса, а ти къде ходеше на ЖК, в Майчин дом ли, извинявай,ама съм забравила Hug

# 97
Стилисима, много ти е хубаво момиченцето! Heart Eyes

miracle82, на мен също ми правиха ФМ в 12 седмица, а пък БХС в 16 без друга фм, но тук снимки не са задължителни. Не ми беше ясно, но сега ми се изясни. Пък с Ема не си спомням как беше.

Герчо, много хбава история с момичето с което си лежала в патология. Радвам се, че има здраво бебе. Но наистина това е прецедент.

# 98
styllisima, miracle82 аз също съм с контракции от 15 г.с. и по препоръка на докторката пия магнезии и си почивам повече, а когато усетя болки  веднага лягам.

# 99
Момичета, благодаря ,че споделихме HugЯвно ще трябва повече да си почиваме ...

# 100
Ехеее, че кога нова темичка. Бързо бързо сме изписали онази  Peace

# 101
  И аз имам стягания, особено следобед, като се преуморя . Почивка му е майката   Crazy . Като  че ли когато ходех на работа си почивах и аз повече, хората се съобразяваха с положението ми , а сега няма майче, всичко теб чака  Simple Smile .

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:14 от kallii

# 102
Stylissima честити розови гащички stork-girl имаш си страхотна снимчица Hug Peaceлека вечер от мен Hug

# 103
  • Лавал-Пловдив
Привети пак.
Връщам се от училище, пуснах един хляб на машината и ще отговарям на Герчо.
За фризьорските услуги в Монреал:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239740&pid=5683095 аз съм с дълга червена коса, която подстригвам веднъж на 2 години ( още не ми е време ) и боядисвам сама от 18 годишна защото ми харесва да се занимавам с това.
Сина ми и мъжът ми подстригвам сама - още като дойдохме инвестирахме 50 $ в добра машинка за подстригване, която вече се е изплатила многократно.
Дъщеря ми също е с много дълга коса и не се налага подстригване, за върховете -аз го правя.
Така че никога не ми се е налагало да ползвам фризьорски услуги.
Иначе от други знам, че подстригване при българска фризьорка е 10 $, при минимална ставка на час 9 $ мисля, че всеки може да си го позволи. За къдрене и боядисване наистина не знам.
И не исках да кажа, че трябва да се гледа безотговорно на раждането, а че както някой друг каза преди мен, то се е превърнало в индустрия в Бг. И на най-малката услуга са лепнали цена  Thinking
Мен просто ме озадачава този факт, не че искам да го коментирам повече.
Всеки си избира как, къде, при кого и в какви условия да ражда.

На стилисима - честита мома, много да я радват и двете

# 104
Стилисима Честито мила! Супер сладка бебка.... вече си я представям, като излезе, каква ще е опъната ...  Heart Eyes
Miracle82 мила, с предната бременност  от 4 месец бях с контракций. Хич не беше нормално, пих хапчета всеки ден и когато ставаше много зле пих по 2 НошПа и веднага трябваше да лягам. На моменти беше страшничко, но с хапчетата всичко беше под контрол! Сега ще видиш, че с хапчетата всичко ще се нормализира! Споко  Peace
Ронка малка сладка бебка е твойта.... АЗ имам голям късмет, всяка веер гушкам племенницата ми. Тя е на 2 месеца. Направо като я гледам и ми се насълзяват очите.....  Blush

НАПОМНЯМ ЗА ВАРНЕНСКА СРЕЩА В СЪБОТА ОТ 14:00. Който иска да се присъедени да ми пише на лични  Hug

Общи условия

Активация на акаунт