АПРИЛки стягайте се от сега,за другата ни среща през есента!!!

• 15 877
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
musito ЧРД!!!!! На патерица мила, но жива, здрава, много много обичана и щастлива!!!

Хайде пак моя милост да ви пусне кафенце с пожелание за слънчево временце

Сиско както винаги много интересна темичка   bouquet
По въпроса за млякото ние още си се кърмим, е само сутрин и вечер - ама цока човечето, не отказва въобще  Grinning

Момичета аз имам един въпрос за майчинството - за предния месец са ми изплатили още в края на месеца, но само половината сума. Дали задари предстоящите дълги празници е било, или от що, но още нямам изплатена отстаналата част - някоя друга мама да е на този хал  Rolling Eyes newsm78

# 31
  • Popovo
Добро утро

# 32
  • In someone's dreams
..... Момичета аз имам един въпрос за майчинството - за предния месец са ми изплатили още в края на месеца, но само половината сума. Дали задари предстоящите дълги празници е било, или от що, но още нямам изплатена отстаналата част - някоя друга мама да е на този хал  Rolling Eyes newsm78

И на мен така е преведено. Но се получава така защото платеното майчинство ми свърши на 16 април и всъщност са превели само тази част. За втората половина от месеца ще имам вече половината на 240 лв за съжаление, но това ще стане когато работодателят подаде документите в НОИ, а в нашата фирма ще е на 22 май. Така че парички вече чак юни месец ще видя .... евентуално  Simple Smile. Дано съм успяла да обясня разбираемо.

Ех Ванче, ако знаеш как искрено ти завиждам, че ходиш вече на работа и си почиваш. А пък аз изобщо не се сетих да занеса почерпка на нашето педи. Дали е чакала  newsm78 кой знае. Абе здраве да е, на 2 годинки ще се отчетем  Laughing

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 09:27 от Milenni

# 33
 didnik, и при мен същата работа. На 30-ти април са ми преведени амо 45 лв. Опитах се да се свържа с НОИ, но не ми вдигат вече втори ден. Свързах се със счетоводителката и ми каза, че ще внесе документите края на май. Следователно и аз ще чакам парички юни месец. Peace

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 13:33 от Гергина

# 34
Milenni, за съжаление само 3 дни ще работа - замествам мъжа ми  Cry

Гергина, добре е, ако ще ти превеждат Юни месец парите, аз моите ще си ги чакам чак Юли, платеното майчинство ми изтича на 30.04, следователно моите документи се водят от м. Май, ТРЗ-то ще ги предаде чак на 25 Юни и тя отиде та се не видя  Sad

Ще си вадя май миналогодишните сандалки  Sad

# 35
  • Варна
Milenni, Гергина - Точно така е момичета, преди малко говорих с една от счетоводителките на моята фирма. Каза ми, че няма да видя парички така или иначе по-рано от 15 юни. Но при мен става и малко объркване, заради това, че раждах с операция, а тя беше насрочена по-рано от термина - абе общо взето Луда Работа.
Vanyivan добре поне че месец май го дават целия дъждовен  Laughing Нищо миличка ще имаш поне за наесен  Wink  Hug
Май всички ще стискаме зъби докато вземем новите парички - видяло се е то  Rolling Eyes

# 36
Здравейте и от нас  Hug
Ние утре ще ходим да ни оправят пишката,защото сами явно нищо няма да направим  Tired
Та исках да попитам ,ако някое момченце скоро е минало през тази процедура да споделите как е минало ,защото много се притеснявам.

# 37
 КРИСИ, ще чакам да кажеш как е минало, защото и ние ще минем през тази процедура, но септември, когато му правят и операцийката на Кръсти. Дано всичко да бъде нормално при вас утре. Стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Vanyivan, да се надяваме да има юни, защото имам някакво такова чувство, че може и да си почакам.

# 38
  • Popovo
Криси, и ние трябва да свършим тази работа, но не съм се наканила още, защото много се притеснявам. Дано всичко мине бързо и безпроблемно за малкия пък и за теб. Пиши после.

# 39
  • Някъде на път....
Гергина, не си ни забравила. Моята Габриела празнува имения си ден на 26.03, не на Гергьовден!  Naughty

# 40
Привет, момичета!

Тръшнах Емата да спи и викам, чакай да ви видя - ама то май сте по разходки newsm78 Нека, нека...

Ние излязохме по пладне чак, щото девойката като заспа в 9 и чак в 12 без нещо се надигна. Та в най-голямата жега се опнахме на разходка. Мен като ме напече сто пъти съжалих,че тръгнахме, ама кво да правя...Добре, че спасението се яви в лицето на две какички - тийнейджърки, които се прехласнаха по "бебенцето" и два часа си играха с нея - гониха се, пързаляха се, цветя браха - абе чудо! Накрая обмислях да им предложа почасово забавление на детето всеки ден срещу скромно заплащане - така де, всички да са доволни.

Добре, че ме осветлихте по пожарникарския въпрос, че кой знае какво щях да измисля newsm08
Тея, душата ще пеем на другата среща, ще ... щях да пиша ще пием, ама да му се не види аз чак на по-другата...Ама да вземем да приготвим предварително една песнопойка, всеки да разучи песнопенията и да се яви подготвен smile3529
Няма само аз да се излагам я Embarassed

И като казах пеене -да се поФаля с последното умение на мойта щерка от културната сфера - гледахме на финала на Вип брадър една песен на Елица и Стунджи и детето много се впечатли Shocked И сега като я питаш как пеят Елица и Стунджи - виква с пълен глас - Ееееееееееееееееее Иииии. Абе, певица като майка си Laughing

Чао да после Heart Eyes

# 41
ЧРД на патерица на Мусито, да си жива и здрава   и много,много обичана  Hug !
КРИСИ дано да мине безболезнено процедурата за малкия сладур 

Пуснах малко клипчета в сайта, но да ви кажа оператора е гола вода. Както и да е де все съм хванала нещо  Wink

# 42
  • Popovo
Несинеси, много са си хубави клипчетата, не се подценявай  Peace, Гого беше очарован с глас се смя, докато ги гледахме.

# 43
Да се отчета и аз в новата тема   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МУСИТО с малко закъснение. Най-прекрасното бебе на света ти желая Simple Smile

Питахте за пишлето - точно минахме през тази процедура, вече мога да кажа успешно. Само все още пищи като се засиля да го хигиенизирам, защото го е страх, но болка няма, за 2 дни мина цялото чудо.Въоръжете се с Гентамицин и търпение. Давайте повече вода, защото ще пишка повече - да, щипе ми и плаче - но зараства по-бързо. През деня когато може го оставях без памперс, за да не го дразни допълнително и му беше добре. Важното е първите 2-3 дни да повтаряте процедурата, за да не се залепи пак. При Аси беше доста зле положението откъм забелването - само каналчето му се виждаше, но пак мина по-добре, отколкото очаквах.
Хайде и да се похвалите как е.  Hug

# 44
Криси, стискам палци  Praynig На мен тая процедура ми изглежда доста стряскаща, ама то за мен йое ли не  newsm78 На Боби му се вижда отгоре цялата главичка, като шапка на гъбка, но не е докрай забелена и свеки каза, че според нея трябва на хирург да ходим, ама аз хич не е и вярвам, че тя все едни ги измисля  ooooh! Според мен напредваме бавно, пък следващия път ще помоля доки да види....

Бобката още дриска по малко, т.е. ака си по 4 пъти на ден и сутрин е ок, ама след това става като вода. Аз му правя диета с ориз, картофи и моркови, а според свеки това не било запичащо и трябвало краставица да му давам, щото пречиствала  ooooh! Ане к'во да ви занимавам, утре ще звъня на доки....

Това е мами от мен, аз съм ужасно недоспала и вече направо ми иде да убия някой за сън...дано тая вечер ме осатви Боби да поспя....

Общи условия

Активация на акаунт