Май е месец за бал,за празнуване,бивши БУРГАСки ученички стягат се за танцуване

• 17 269
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
 Shocked Shocked Shocked  Ей на това му казвам аз баба.  ooooh! леле....
Днес не ми пиши повече ЛС. Скарани сме.

# 226
.... Има няма 9,10 години ви делят.
тц, тц,е, ся някой пита ли те за такива подробности Mr. Green

Ох, тя тахан-халвичката в тенекиените кутии си беше хубава  Laughing
аз много чушки натъпкани със сирене и с комат хляб съм изяла по улиците от да нямам време да седна в къщи  Simple Smile

...а какви бригади изтървахте  Mr. Green бадеми, грозде  Joy

# 227
  • Бургас
Ааа, моля, без такива да сте скарани.  Tired
Я си пълнете кутиите бързо  Heart Eyes

# 228
ох, много ми е злеее
а трябва да работя  Tired
къде ми беше акъла снощи  ooooh!

явно вече одъртях или съм изгубила тренинг, но не мога да затварям барове и после да съм адекватна на другия ден

Koлко ми е познато! Mr. Green
Добре, че бабите не са много свободни да ми гледат детето, инъче и аз затварям баровете... ooooh! Един път да ме изтърват да изляза и...

# 229
  • Бургас
newsm66

newsm49

# 230
Ааа, моля, без такива да сте скарани.  Tired
Я си пълнете кутиите бързо  Heart Eyes

Joy Joy Joy трябва лично да се запознаем, не може да разбираш кога се шегувам.  Hug

# 231
  • Бургас
И аз,и аз. Heart Eyes

# 232
  • Бургас
Могааа, ама ти пускам кукичкааа,  Hug

# 233
ками-ей това се казва загладнял човек Heart Eyes
,
иначе,нищо не схванах от разговора по-горе,
я по-просто го раздавайте-има и по-бавни мозъци и то без чувство за хумор-за себе си говоря Grinning

# 234
Shocked Shocked Shocked  Ей на това му казвам аз баба.  ooooh! леле....
Днес не ми пиши повече ЛС. Скарани сме.

Joy Joy Joy Аз не можах да разбера само, защото бабите си мислят, че ние сме длъжни да им гледаме внуците   Whistling

Обиколих цял Бургас, ми няма сандали за момчета, грозни са  Crossing Arms

# 235
аз смятам, че за сандалите трябва да се намеси Джи,
след онези уникати с цена като партиден номер........................... Heart Eyes

# 236
Иве, аз утре предиобед тръгвам за сандали. После ще споделя, ако някъде нещо ми е харесало, но очаквам същото и от теб, че наистина всички грозни ми се виждат ...

# 237
  • Burgas
Наистина в молла където е Карфура имаше много хубави сандали,аз пак да кажа. Laughing

# 238
 Абе и в Мола бях, но вътре в Карфур не влязох  Rolling Eyes Но пък овършах Окайди /или както се пише/ и обзаведох дечко с тоалети за лятото и бански  Flutter
 Уиш задължително ще кажа, ако намеря нещо  Peace

А за училището да отговоря - не ми хареса отношението на учителите към децата. Откъм възпитаването им са много зле, всичко се върти около пари, пари и пари. И се борят за слава на всяка цена. Последния ми пример е как са продиктували всички отговори на матурите след 4-ти клас, защото, цитирам думите на една от най-добрите им преподавателки "За да не ни мине Хасан от селата" Но това е моето лично мнение, нямам претенции да е миродавно

Извинете за спама  Embarassed

# 239
Вери, страхотни са децата. Да са ти живи и здрави! БЯсенчо се променил, пораснал е. За каката ще се повторя- много красиво дете.
Специално извиках Ава да види колко  е дълга косата на Маги, защото снощи я подстригах. Един месец мрънка да и отрежа косата и  се огънах.Само на мен ми е мъчно обаче Confused
За сандалите сте прави. И за момичета не харесвам, а изборът е много по-голям. На Станислава  успях да намеря  обувки преди месец и вече търся сандали. Нещо пропуснах пролетта. Имаше ли Thinking

Ками, и аз често имам като твоите оплаквания Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт