Май е месец за бал,за празнуване,бивши БУРГАСки ученички стягат се за танцуване

• 17 319
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Някакъв по-индиректен начин да се похвалите коя къде е била ли е това?  Laughing

# 91
Добро утро. Като нас по ранобудни нема днес. Станахме преди час и пак заспа дребосъка, а познайте аз какво правя. Днес сме канене на плаж. Оле нямам бански. Някой да знае къде има хубави. Да е близо до Краснодар.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 92
Доброутро или по-скоро здравейте. Аз пък не съм спала понеже сестра ми си остави телефона у нас, беше на работа до 21:00 и оттогава до преди малко/6:50/ като звъннах на тела на нейна колежка , не се сети да се обади. Направо ми съкрати живота и сега съм и сърдита,изобщо няма да и говоря.  Tired

Иве,в Мола в Ню Йоркър има хубави и свежи модели, знам,че не е до Краснодар,но аз да кажа.
И все пак успешна седмица за всички!

# 93
Някакъв по-индиректен начин да се похвалите коя къде е била ли е това?  Laughing

Ми не  Crazy Щото никъде не съм била. Казах, че там по принцип си е ад през топлите месеци  Wink

# 94
  • Burgas
Добро утро,поскоро добър ден,аз съм наработа,вчера наистина голяма жега,имало много хора на плажа и на мен ми се ходи,но не да се къпя,само да се пека.

# 95
  • тъгата в мен
А, бе,кукли..вие не сте ли от Бургас? Цяло лято що е пред нас ще се печем.Къде сте се разбързали? Joy
Днес сме канени на плаж.
Не знаех,че вече на плаж се ходи с покана(майтапя се,ей) Wink

# 96
аз ходя на капаните до плажа с покана  Hug
свраче?

# 97
  • тъгата в мен
Аз пък за нищо не ставам вече- от както се мъкна само с МПС-то,и бира не пия по принцип...Остава само на едната си хубост и остроумие да разчитам ,дето се вика newsm03

# 98
Днес ходих на 4Д преглед в клиниката и питах за болницата във Ветрен. Казаха ми че ще отвори към август септември и се чудят още за цената но ще е около 1200лв. Днес обсъждахме с моя мъж къде ще раждам и май ще се ориентираме към Сливен - хем най евтино, хем добро отношение, хем чиста обстановка.

# 99
  Честит рожден ден на Мегита!!!! Бъди здрава и щастлива и зло да те забрави   bouquet

# 100
  Честит рожден ден на Мегита!!!! Бъди здрава и щастлива и зло да те забрави   bouquet

Присъединявам се! Hug

Иве, малкия оправи ли се?

# 101
Добро утро мацки как е днес настроението.

# 102
Къде е мамата със сложния ник  Crossing Arms

# 103
daindi по-добре е вече, но сме си в къщи.

Ахче мамата мъс сложния ник се разсърди май и избЕга  Rolling Eyes

# 104
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Мегита и от мен!!! Simple Smile

Аз не ходих на плаж, но изгорях от слънцето... само от разходки  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт