Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 829
  • 445
  •   1
Отговори
# 315
  • В средата на времето
Ричко е голям мърляч - тия хора никога ли не се събуват.. newsm78 цопна се в белите, сатенени чершафчета с 47-ми номер Joy

Моля, някой да  #2gunfire #2gunfire Попай и Стефка, моля Praynig Попай е станал същински Стефчо - само обикаля хорските къщи и воайорства.. ooooh!

# 316
  • София
"Секси" сцената с Ридж и Тейлър ми напомня за една друга по време на първия им брак. Беше много горещ секс и Тейлър чак се зачуди на различния Ридж, докато не разбра, че цялата му страст е провокирана от Брук...отново  Joy

Стефка и Стефчо или Попай и Попайка  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 11:07 от Lana

# 317
  • България
Аха!

# 318
E добре де, приемлив ли ви се струва начинът, по който Брук реши проблема с Ник? Имаше 15 различни пътища, по които да убеди дъщеря си, че няма нищо, тя избра най-смотания. Изключително ми е неприятно да я гледам как се насилва да й се прииска да прави секс с Ерик.

Ник и Стефка са пълни психопати. Айде, Стефка е изтрещяла от вързастта, ама Ник...

А Тейлър според мен в момента се държи като абсолютна патка. Просто трябва да прекрати този фарсообразен брак и толкоз, какво само обсъждат очевидното. ooooh!

# 319
Брук какво се е запънала като магаре на мост...Бриджет,та Бриджет.Готова е всички да живеят в лъжа,само и само да успокои съвестта си.И с това мисли,че ще изтрие всички гадости ,които е сътворила досега...Да не говорим,че действа от чист егоизъм.Не я интересува нито Джаки,на която се пишеше приятелка,а пък й взе мъжа...нито Ерик,когото само използва ,пак за своя изгода... нито Ник,когото уж обича,а за Бриджет-нямам думи.Това е последното,което една добра майка би направила за дъщеря си-да й предлага живот в лъжа и измами.
А Стефани може да е гадна,но пък винаги се оказва права.И в случая също...И за Ник,и за Ерик, и за Брук...
А при Брук между другото винаги е само секс...иначе не мога да си обясня как успява да разлюби един мъж за два дни,без той да е направил нещо ,с което да предизвика негативни чувства...?!
А Ерик толкова е изкукал горкия...само секс му е в главата /в коя ли?/...   Joy      

# 320
Не я интересува нито Джаки,на която се пишеше приятелка,а пък й взе мъжа...

Thinking

# 321
  • В средата на времето
E добре де, приемлив ли ви се струва начинът, по който Брук реши проблема с Ник? Имаше 15 различни пътища, по които да убеди дъщеря си, че няма нищо, тя избра най-смотания.

Аз мисля, че онази патица Бриджит нямаше да приеме, каквото и да беше направила Брук - ей там е слепотата на Брук спрямо щерка и..Тя така се е вманиачила в това да се събере с някой мъж, само, за да не и се случи Ник, че върши глупост след глупост. Тук пасва заглавието на един друг мой любим филм "От обич"...от обич, човек може да извърши много глупости..
Брук трябваше отдавна да отсвири Бриджит и Ник да ги остави сами да се оправят Peace, а не постоянно да влиза във филмите на Бриджит, да и доказва нещо, да и показва, да и се тресе..Бриджит уж е жертва, уж трябва човек да и съчувства, но тя много тънко и разказва играта на Брук..И какво и повтаря само - "Простих ти това с Дикън", като от 10000 км си и личи, че нито е простила, нито забравила.. Thinking Обаче с това "Простих ти, а ти виж какво правиш пак" Бриджит така лесно манипулира Брук.. Peace
Това не го пиша, за да изкарам Брук жертва..Всеки си има своя дял в цялата тази глупотевина..

# 322

Брук трябваше отдавна да отсвири Бриджит и Ник да ги остави сами да се оправят Peace, а не постоянно да влиза във филмите на Бриджит, да и доказва нещо, да и показва, да и се тресе..

Именно, именно, трябваше да се дистанцира, да постави ясна граница между себе си и Ник и в никакъв случай да не си признава внезапно връхлетялите я чувства към него. Тя се оплете като пате в калчища и я очаквам всеки момент да викне Бриджит да гледа как прави секс с Ерик, белким се успокои.

# 323
Бруклица започва да ме дразни. Да си е гледала детето, когато имаше нужда. Сега е станала на 100 години, да се оправя сама оная. Все някой търчи да й помага, все едно е саката. Whistling Имам чувството, че са мазохисти тия хора. Обичат да си играят с огъня и да си създават напрежение. Оставете си свободно време за шопинг, кога ги харчите тия пари. Joy

# 324
  • В средата на времето
очаквам всеки момент да викне Бриджит да гледа как прави секс с Ерик, белким се успокои.

Това ще бъде култово Joy, но дори и на това няма да повярва Бриджит - невярващата в нищо Wink По-скоро да започне:" Ама тате, сигурен ли си, че ти се прави секс, а не е само, за да ме успокоите" или.." Майко! Моля те! Загърни се! Сега се разголваш пред татко само, за да ми докажеш, че не искаш Ник да е този, който да те гледа по бельо ли?" Crazy Whistling

# 325
  • София
Брук какво се е запънала като магаре на мост...Бриджет,та Бриджет.Готова е всички да живеят в лъжа,само и само да успокои съвестта си.И с това мисли,че ще изтрие всички гадости ,които е сътворила досега...Да не говорим,че действа от чист егоизъм.Не я интересува нито Джаки,на която се пишеше приятелка,а пък й взе мъжа...нито Ерик,когото само използва ,пак за своя изгода... нито Ник,когото уж обича,а за Бриджет-нямам думи.Това е последното,което една добра майка би направила за дъщеря си-да й предлага живот в лъжа и измами.
А Стефани може да е гадна,но пък винаги се оказва права.И в случая също...И за Ник,и за Ерик, и за Брук...
А при Брук между другото винаги е само секс...иначе не мога да си обясня как успява да разлюби един мъж за два дни,без той да е направил нещо ,с което да предизвика негативни чувства...?!
А Ерик толкова е изкукал горкия...само секс му е в главата /в коя ли?/...   Joy      

Че кой живее в лъжа - Бриджит знае истината...Сега пък взела на Джаки мъжа (абе как така се взима мъж, без негово съгласие), айде де...откога пък Ерик е на Джаки  Thinking (по-скоро Джаки се сваляше с женен мъж все пак разводът със Стефка стана онзи ден).
И за какво се оказа Стефани права - че Ник и Брук са правили секс може би, или че Брук ще се втурне към Ник на секундата. Със сигурност това което прави Брук не е най-верния подход, но се опитва, старае се да не докара повече страдание на Бриджит...нямате угодия, ей...ако спи с Ник лошо, иначе пак лошо - лъжела Бриджит...оплела Ерик, щото той видиш ли е малолетен и не може да решава сам (след толкова години със Стефани, няма да се учудя, ако съвсем е оглупял)...с две думи - за всичко е виновна Брук. Сигурно и това, че Ридж заряза "благоверната си", по средата на цитирам "най-важният разговор за брака ни" край на цитата,  и хукна да разбере за кой се е омъжила Брук, пак е нейна вината, или че я гледаше с толкова любов - пак тя е виновна...

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 13:03 от Lana

# 326

... само, за да не и се случи Ник, че върши глупост след глупост. Тук пасва заглавието на един друг мой любим филм "От обич"...от обич, човек може да извърши много глупости..
...

smile3501

Трудно може да избяга.
А Ник как ли се чувстваше днес...Да гледа през прозореца как друг целува жената, която той обича... Rolling Eyes

# 327
Здравейте! Има ли я някъде тази серия, в която Ридж разбира за брака на Брук и Ерик (примерно You Tube, VBox)..Ако някой прати линк ще съм много благодарна  bouquet

# 328
  • В средата на времето
♥ мис арк ♥, аз всъщност имах в предвид глупостите, които върши от обич към дъщеря си, а не от обич към Ник Peace (знаеш, Ник ми е в черния списък Simple Smile )

Иначе, Ник щеше да си се чувства далеч по-добре, ако не беше послушал Стефка и да търчи към къщата на плажа..Като е толкова любопитен, незачитащ и неуважителен..хак му е..даже щеше да е още по-яко ако ги беше видял да правят секс с дядо Ерик Twisted Evil Чувствата на Ник въобще не ме интересуват, по-ужасен ми е от Дикън на моменти Crazy

# 329
♥ мис арк ♥, аз всъщност имах в предвид глупостите, които върши от обич към дъщеря си, а не от обич към Ник Peace (знаеш, Ник ми е в черния списък Simple Smile )

Да, съмняваш ли се, че те разбрах? Още помня Елена и бебето на Едуарда...Там беше малко по-различно, но да, всичко е от обич. Hug

А и аз въобще не мисля, че Брук обича Ник. Даже не знам т`ва нейното какво е. Лана преди време беше написала една дума, означаваща рикошет, ответен удар...Naughty

Общи условия

Активация на акаунт