Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 841
  • 445
  •   1
Отговори
# 330
  • В средата на времето
ох..добре Grinning Hug

Имам един въпрос Simple Smile - защо Ридж никога не гледа Тейлър така, както гледа Брук Wink Тейлър само ако го види как я гледа и веднага ще го напусне ако има поне малко достойнство Rolling Eyes

Аз също стигам до заключението на Lana, че НикчУ е много допълващ за Тейлър Simple Smile

# 331

Имам един въпрос Simple Smile - защо Ридж никога не гледа Тейлър така, както гледа Брук Wink

Към Тейлър изпитва някаква любов или каквото е останало от нея, а към Брук е любов и страст.  Тейлър не го пали /друга дума не мога да измисля/ .Така смятам.
 Виж тя за Хектор е друга бира. Joy Всъщност там докъде ще стигнат нещата? Днес признания, т`ва -  онова... Mr. Green

# 332
  • София
Rebound е думата Simple Smile

Горкичкият Хектор, какви мечти и все му ги прекъсват преди да почне секса  Joy

# 333
  • В средата на времето
Всъщност там докъде ще стигнат нещата? Днес признания, т`ва -  онова... Mr. Green

За съжаление няма да търпи някакво развитие тази сюжетна линия Rolling Eyes..Ще има още веднъж цун-гун на една Коледа (когато Ричко е извън ЛА по работа). Тейлър ще се почувства много самотна и ще попадне на Хектор, ще разменят малко ДНК, обаче Брук ще ги сгащи на "местопрестъплението ЛА" и ще и вгорчи и без това горчивата Коледа Simple Smile

Когато Хектор днес каза на Тейлър : "Като те гледам и искам да умра", тя трябваше да му отвърне  "Мисията невъзможна пожарникарче. Около мен никой не мож умре, най-вече аз" Mr. Green

На Брук много и отива черно забелязах Grinning, а на Тейлър много и се открояват гърдите с тия блузки дет ги навлича Laughing

# 334
Rebound е думата Simple Smile

Горкичкият Хектор, какви мечти и все му ги прекъсват преди да почне секса  Joy

newsm62
  hahaha И все на дивана, прегърнал възглавница, пък Тейлър се носи от коридорчето ...

Пък аз днес тъкмо си викам с каква страст Т. му скъса ризата... Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 14:21 от ♥ мис арк ♥

# 335
Ами лъжата е,че Брук кара Бриджет да живее в лъжа,знаейки,че Ник обича майка й, а не нея...
А Стефани е права,че Ник и Брук сами си го направиха,признавайки "Ние се обичаме,ама се отказваме един от друг,вижте ни колко сме благородни..." а после обвиняват Стефка,че казала на Бриджет .Никчо като не може да си държи ципа затворен,какво му е виновна Стефани?
Права е и за това,че Брук само използва Ерик и при пръв удобен случай ще му бие шута...

А Рич няма как да гледа Тейлър и Брук еднакво ,защото чувствата са много различни.
В Тейлър обича жената,майката,характера,душевността,човека...А в Брук вижда само страст, еротика,сексапил,тя събужда най-низките страсти у мъжете,може би и затова не може да задържи мъж до себе си...Прекалено много им идва на горките.Хем я искат,хем не могат да я траят дълго...
Хубаво е човек да изпитва силни страсти,но за съжаление те не могат да запълнят същността на живота...винаги трябва и нещо друго...

# 336
  • София
В Тейлър обича жената,майката,характера,душевността,човека...

Е тук си в голяма грешка! В Тейлър обича представата, която има за нея...добре изграденият и поддържан образ на невинна и почтeна, перфектна майка и съпруга. Което е един голям сапунен балон...а както знаем те рано или късно се пукат.
Ако в Брук виждаше само страст, еротика и сексапил, нямаше да се жени за нея не знам си колко пъти и да иска да са семейство, и да страда по нея. 
Не виждам как Брук не успява да задържи мъж - та те всички и се предлагат и искат тях да избере. А и не е лесно да поддържаш една връзка, когато вечно ти диша във врата "любящата" свекърва. Говоря за връзката с Ридж - ако са оставени на мира, си живеят чудесно, решават си проблемите и са щастливи.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 16:46 от Lana

# 337

Права е и за това,че Брук само използва Ерик и при пръв удобен случай ще му бие шута...

hahaha Ама и той не се дърпаше особено много.

тя събужда най-низките страсти у мъжете,

Тейлър събуди същите  страсти у Хектор, за които обвиняваш Брук, че събуждала в мъжете. Защо не си я представяше като майка на децата му и да ́и гледа душевността,  или от сорта, а как му къса ризата? Joy

# 338
  • София
тя събужда най-низките страсти у мъжете,

Тейлър събуди същите  страсти у Хектор, за които обвиняваш Брук, че събуждала в мъжете. Защо не си я представяше като майка на децата му и да ́и гледа душевността,  или от сорта, а как му къса ризата? Joy

Ауууу, че си лоша..ами щото е мръсник, затова си я представя така - какво е виновна Тейлър? Сигурна съм, че Брук има пръст в тези фантазии на Хектор  newsm78, следователно - тя е виновна!

# 339
Еее, ама че си! Naughty
То е ясно, че е така
Когато Брук събужда страсти в някого- тя е виновна!
Когато Тейлър прави същото- мъжът е виновен!
А после Тейлър пред огледалото се върти по нощничка и си вика "Дали не пропуснах нещо..."

Joy Joy
Лоша, лоша мис арк. Mr. Green

# 340
Ее,Тейлър била такава загубенячка,че никой не гледал на нея като на Брук...
Сега ,един мъж я видя като сексуален обект,вече била развратница...
Последно,Дева Мария ли е или развратница?!   newsm78 

А Ричко търчи да се жени за Брук ...а и другите мъже,защото много мъже бъркат  страстта с любов.А доказателството ,че това не е любов  все пак е факта,че толкова бързо се разделят и се разлюбват.Ако обичаш някого истински,а не само физически,едвали ще го забравиш за три дни и вече ще си влюбен в следващия.

# 341
  • София

Когато Брук събужда страсти в някого- тя е виновна!
Когато Тейлър прави същото- мъжът е виновен!

Нееееее, не е виновен мъжът - пак Брук е виновна....аааа, не си си научила урока, а уж мина в нашия отбор  smile3534
За домашно сто пъти напиши "За всичко винаги е виновна Брук!"  newsm48

# 342
  • somewhere near the sea
♥ мис арк ♥, аз всъщност имах в предвид глупостите, които върши от обич към дъщеря си, а не от обич към Ник Peace (знаеш, Ник ми е в черния списък Simple Smile )

Иначе, Ник щеше да си се чувства далеч по-добре, ако не беше послушал Стефка и да търчи към къщата на плажа..Като е толкова любопитен, незачитащ и неуважителен..хак му е..даже щеше да е още по-яко ако ги беше видял да правят секс с дядо Ерик Twisted Evil Чувствата на Ник въобще не ме интересуват, по-ужасен ми е от Дикън на моменти Crazy
и на мен също Twisted Evil

# 343
  • Разпиляна във въображението

А в Брук вижда само страст, еротика,сексапил,тя събужда най-низките страсти у мъжете,може би и затова не може да задържи мъж до себе си...Прекалено много им идва на горките.Хем я искат,хем не могат да я траят дълго...

Малко крайно.
Ерик няма ли след Брук да налети на сестра й newsm78, както и да е. Този брак е сключен с пълното съзнание, че не е по любов.

Не че не я траят. Те просто не могат да устоят на темпото й на живот. Около нея всичко е динамика, страст, приключение. Тя е пламък. Затова и ги белязва и те се връщат при нея при всеки удобен случай.
При Тейлър няма такова нещо. Рич се връща при нея от дълг, насила, или натрапена от майка му или обстоятелствата. Той така и не я избира заради самата нея. Просто Брук е заета.

Кои мъже са се връщали постоянно към Тейлър? Никой, или аз не се сещам. Принц Омар е някакво изключение, но аз и не виждам чак такава голяма любов там. 

# 344

Около нея всичко е динамика, страст, приключение. Тя е пламък. Затова и ги белязва и те се връщат при нея при всеки удобен случай.

smile3501

hahaha Днес за не знам кой път ръкопляскам...

Лана, не така лошо с новите попълнения.  Naughty Hug

Общи условия

Активация на акаунт