Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 19 172
  • 445
  •   1
Отговори
# 75
62. Нямаш право да се влюбваш повече от веднъж.
63. Винаги дъщеря ти се влюбва в твой мъже нищо че може да са и дядовци.

# 76
  • София
 Joy Joy
Нямате спирачки, ей!

И все се чудя ......наистина тези хора нямат никакъв ежедневен живот....да готвят,перът,чистят,веднъж не видях разхвърляно или да има играчки някъде.....Представяте ли си Брук с престилка обръща палачинки или с коша простира...... Joy hahaha

Е, че кой ще гледа сапунки, ако го занимават с прането и готвенето..нали основната таргет група са домакините  Wink, а те имат доволно количества домашна работа, искат да гледат интриги, романс, любов, изневяра...

# 77
64. Някой току изчезва и се появява с дете, което твърди че е твое Simple Smile

# 78
64. Някой току изчезва и се появява с дете, което твърди че е твое Simple Smile
65. И в последния момент, се оказва, че..тц баща му е брат ти,илинай - големият ти враг Laughing

# 79
66. В Д&К всичко е "завинаги"! Naughty

# 80
67. Да искаш попечителство над дете, което после да завещаеш на баба му и дядо му, и да не се интересуваш повече какво се случва с него.

# 81
68. Най - лесно е да си присвоиш дете и дълго време никой да не те подозира

# 82
4. Стефка да ти изникне на вратата, на прозореца, изпод леглото в "подходящ" момент.
newsm62
69. Да се омъжваш за един и същи мъж n на брой пъти.

Мис Арк, ако ти се занимава, пусни и една анкета кой е за и против писането с малък или бял шрифт. Мисля, че на болшинството тук не пречи да коментираме бъдещето, и ако  съм права, нека да спрем с тази уморителна за четене смяна на шрифта. Peace

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 16:29 от Milian

# 83
70.И въпреки всичко да е връщаш все при Ридж Naughty

# 84
71. Винаги се появява Тейлър с книжле което доказва , че мъжа ти не ти е мъж и всъщност не си омъжена за него.

# 85
Е Изи, щях да те питам в тези серии които гледаш,как става така, че брака на Б и Р е невалиден?!

# 86
  • В средата на времето
Е Изи, щях да те питам в тези серии които гледаш,как става така, че брака на Б и Р е невалиден?!

Пфууу голяма простотия Crazy..Пам (сестрата на Стефка) като попълвала молбите за брачните свидетелства, взела, че объркала данните (уж неумишлено) и съда или който там издава тези брачни свидетелства ги връща по пощата със щемпел "Невалиден" ooooh!

# 87

Мис Арк, ако ти се занимава, пусни и една анкета кой е за и против писането с малък или бял шрифт. Мисля, че на болшинството тук не пречи да коментираме бъдещето, и ако  съм права, нека да спрем с тази уморителна за четене смяна на шрифта. Peace
Не мисля, че мога да пусна две анкети в една тема. Ако става някой да каже как.

# 88
  • София

Както става всичко в ДиК - безумно!

# 89
Само и единствено в ДиК може да преспиш с половината мъже в един милионен град и да не те обяват за к...а или прос.....ка.И пак да те желаят...    и да искат да се женят за теб!   

Общи условия

Активация на акаунт