Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 19 187
  • 445
  •   1
Отговори
# 90
Както става всичко в ДиК - безумно!
И въпреки това в 10,15ч минимум 20 интелигентни бг жени и  мъже са на К1. Да те е срам да кажеш  Embarassed tv
Мис Арк, ако не става не се занимавай. Hug

# 91
ee красимира ти пък сега чак 500 000 мъже влезе в зоната на паранормалното и ти Simple Smile

# 92
  • somewhere near the sea
60. Ако харесваш секса, да те обвинят, че си развратна Wink.
Ако обича секса,да си го практикува на воля.Но да не избира партньорите по роднинска линия .Не може всички да ги обичаш като за последно

# 93
  • В Балкана
Само и единствено в ДиК може да преспиш с половината мъже в един милионен град и да не те обяват за к...а или прос.....ка.И пак да те желаят...    и да искат да се женят за теб!   
Само и единствено в ДиК може половин милионния град да е пълен с роднини от две семейства. 

# 94
Списъка е супер!

# 95
72. Само веднъж да направиш секс с някой, максимум 2 пъти, и стрелеца да уцели овулацията. fertilization
73. Свекърва ти да живее единствено и само за да те раздели с мъжа ти и измисля безумни постановки за да успее, и ще го прави до дълбоки старини newsm27 afwitch

# 96
  • Пловдив
Голяма забава е било днес виждам Laughing
Разсмяхте ме и мен.

# 97
  • България
 smile3501

# 98
74. Само в ДиК категорично отказват да използват предпазни средства с тайната надежда, че все някоя ще прихване от някой и така епизодите ще станат 10000 с емнайсто поколение Форестър.
75. Само в ДиК венерическите болести си се предават само в семейството и няма смисъл да се лекуват, като рано или късно пак ще си легнат помежду си без Durex.

# 99
76. Само в Д&К двама души обсъждат трети, който е на метър от тях и не ги чува. Joy

# 100
 Joy Много са смешни някои от точките Joy
Тези на marsia са най-сполучливи Joy Joy

Ето и някои неща,които са ми направили впечатление

77-Форестър и мароне са милиардери,правят подкупи за милиони,
но няколко от тях имаt за gsm Siemens s 55 Joy Joy
78-Едва преди няколко серии се засрамиха и Рич държеше скъп gsm,с думите "колко е напреднала техниката" Joy
79-Л.А. е извесетн с невероятните си плажове и тн.....но за 22 години не сме видяли никой от Форестър да се препича н аплажа,да не говорим да е във водата Joy
80-На почивка задължително се ходи на планина,никакво море Joy

# 101
  • somewhere near the sea
Сценаристите(хората,дето ми образуват най-много нерви) явно са древни като героите във филма,защото не признават и компютъра като такъв.Всички отчети се размахват на някакви бележки и листи.Да не споменавам допотопното микрофонче на Сали,което се кипри на бюрото й от 30 години.Спомнете си касетофончето,което използваше Джаки ,когато разпитваше докторчето. Grinning

# 102
Сценаристите(хората,дето ми образуват най-много нерви) явно са древни като героите във филма,защото не признават и компютъра като такъв.Всички отчети се размахват на някакви бележки и листи.Да не споменавам допотопното микрофонче на Сали,което се кипри на бюрото й от 30 години.Спомнете си касетофончето,което използваше Джаки ,когато разпитваше докторчето. Grinning
Ооо, извинявай, но това е "дигиталния рекордер", както го нарече тя. Joy

# 103
Малко отклонение от темата - Глория беше страхотна тази вечер в "Звездите имат сърца". Hug

# 104
Малко отклонение от темата - Глория беше страхотна тази вечер в "Звездите имат сърца". Hug
e........то тва малко отклонение ли е  Joy направо си е баш отклонение Joy
тази чалгарка глория както винаги беше под всякаквa критика #2gunfire #2gunfire
(каквито са и феновете й Joy #2gunfire) Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт