Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 901
  • 445
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Изи, не съм гледала снощната серия, сега ще я пускам...и после ще ти отговоря, аз по принцип смятам, че Рик има чувства към Стефи, просто това че вбесява Ридж е бонус. Не че оправдавам постъпките му, даже никак, но отношението му към Ридж си има много логично обяснение.

# 136

Марсийке, ти си ми спасението на работа.  bouquet

Мис, първият пост е невероятен Joy

# 137
...благодарение на всички вас!  bouquet

# 138
Много рядко казвате как гласувате в анкетите newsm78
Интересно ми е този път защо почти всички са гласували за последното.
Явно дори почитателките на Устището признават,че Дъртата ги ги прави тия неща само,за да дразни Брук,а не от благородност.То е ясно  #2gunfire #2gunfire

# 139
Е да де..ама все пак това е Джонатън, не се смята, че е злонамерен..Той виж, че се опитваше да разкъндардиса Ерик от развода..Ако беше толкова загрижен, що не се обади на Стефка и да и каже " Така и така, твоят хубостник иска да те развеждам с него..Виж, поговори му там нещо..".. Rolling Eyes
Напълно права си по принцип. Но-о да не забравяме, че това е ДиК все пак и ако Стефка разбереше, че Джонатан ще лети за да ги разведе, нали се сещаш, че можеше да има и "случайна" самолетна катастрофа. Grinning Тази вещица сигурно е склонна и на убийство, за да не освободи Ерик за Брук. По-добре, че нищо не й казаха. Искам да й видя физиономията като разбере. newsm61

# 140
Днес искрено се смях на реакциите на Ридж. Joy

# 141
Писали,писали,че чак се забравили,немога да ви изчета  Hug
Относно анкетата-втората опция ми допадна най-много  Party

# 142
Днес искрено се смях на реакциите на Ридж. Joy

На мен ми хареса как му се изопна физиономията...Пък Тейлър се опитваше да  гледа победоносно. Joy

# 143
  • В средата на времето
Е, Стефка доста по-грозни за нея истини преглътна от Ерик, та това, че той се е развел с нея и се оженил за Брук няма как да я съсипе..все пак тя си е зло, което е трудно човек да умори Laughing

# 144
Е, Стефка доста по-грозни за нея истини преглътна от Ерик, та това, че той се е развел с нея и се оженил за Брук няма как да я съсипе..все пак тя си е зло, което е трудно човек да умори Laughing
Да,да трудно друг път.Щот са прости другите,така и не се нави някой да я пречука. #2gunfire
Единственото,което не мога да проята на Брук е,че досега можеше да пречука Дъртата 69 пъти,а не само да й се обяснява #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 145
  • В средата на времето
И като знаем колко лесно се излиза от затвора, когато си в ДиК , Брук щеше да се завърне за нула време Wink
Няма как да затрият Стефани..колкото и да ми е неприятна, без нея сапунката няма да е това, което е в момента..Плюс това във всеки филм си има Злостър, а ако махнат Стефка аз не виждам достоен неин заместник Sunglasses

# 146
Единственото,което не мога да простя на Брук е,че досега можеше да пречука Дъртата 69 пъти,а не само да й се обяснява
Не знам за Брук, тя не е агресивна, но сутринта не знам дали чухте Стефка какво й изтърси.."Ако се беше застреляла с пистолета, който ти дадох, това нямаше да се случи".
И си беше напълно сериозна. Тази лелка е пощуряла.

# 147
  • В средата на времето
Тази лелка е пощуряла.

Тя си е луда за връзване направо..само, че единствения психиатър във филма е Тейлър и няма как да я освидетелства, защото толкова и си разбира от професията Mr. Green

За анкетата - излишно е да казвам за коя подточка гласувах Grinning Мен по ми е интересно мнението на 7-те човека гласували с отговор А..Наистина ли го вярват?

# 148
Да,няма да забравя тогава беше най-потресаващия им разговор Joy
Брук-билет за Париж ли е
Дъртата-За много по-хубаво място е Joy
Брук-Да се самоубия?Ами Бриджит.......... Joy
Дъртата-Господ ще те разбере Joy

# 149
Техните диалози са уникални. Всяка свекърва мечтае да си го каже като Стефка право в очите, но като Стефана втора няма! Оп, че и рима се получи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт