Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 810
  • 445
  •   1
Отговори
# 165
Всяко мнение е важно било то на мъж или на жена.Всеки търси одобрението на другите макар не винаги да си признава.А относно използваните от мен епитети-моля,рядко си го позволявам  Sad
П.С.много пистолети,много нерви  Wink

# 166
  • Разпиляна във въображението

Заслужава медал чак Hands Clap.....ама това може да стане само в ДиК,в реалния живот ще ше да си е просто Шаврантия smile3506......която я уважават бившите и мъже....Че как ще кажат лошо за нея като им е пуснала гювеч на всички които са си поискали...... Rolling Eyes luvbed
Шаврантия,курвентия и сякакви синоними каквито ви дойдат на ум.Освен това няма как бившите и да я уважават и да среща удобрение у жените, в реалния живот това си е просто невъзможно  Wink

Писах миналата седмица, но не сте го прочели или сте го подминали. ПРИМЕР:

Софи Маринова (Брук) беше на една сцена с бившия си мъж (Ерик), сина си Лоренцо (Рик) и настоящия си любим Дачо, брат на сина й  (Рич). "Ерик" доста си похвали бившата жена.

# 167
То хубаво ама то се знае че е в устата на всеки,къде с добро къде в повечето случаи с лошо.Аз примерно когато за пръв път чух за тези и любовни подвизания страшно се учудих и погнусих.Дали е Софито или комшийката все тая,кофти поведение,кофти пример за подражание,нестава newsm11.Казал той хубави неща ами нормално няма да вземе да я плюе там.Те си знаят какви са им отношенията в къщи и за пред хората argue

# 168
Наскоро имаше един диалог.Брук каза на дъртата,че по-скоро би си легнала с нея(отколкото с Ник,май така беше Joy) и Дъртата каза,че щяла да се взриви.....не беше точно тази дума.да се подпали  hahaha
Ааа помня много добре. В една серия 2 убийствени лафа, на които много се смях. Първо Стефка каза, че я успокоява факта, че и Брук ще я достигне менопаузата. Joy А след това щеше да се залива с бензин, защото Брук само с нея не е ходила. hahaha

# 169
  • somewhere near the sea

И...по-добре как се забива родата  Mr. Green, отколкото как се пие и се качва на кола след това Wink
Дано никога не ми се наложи да избирам между точно тези два варианта. Stop Пък и те са несравними

# 170
  • България
Дано никога не ми се наложи да избирам между точно тези два варианта. Stop Пък и те са несравними
  Hands Thumbsup

# 171
  • В средата на времето
Хайде сега..несравними Wink Аз веднага мога да ти кажа, кое е по-лошото (ти също го знаеш Wink )..да вземеш за  пример  пиенето и карането.
Защото ако в живота се случи като във филма - забиване на родата, може би ще се вземе и другия пример, а именно "как трябва да се държат бивши любовници или бивши съпрузи", а не виждам как това е по-лошия вариант.. А пък ако и се случи точно като във филма, всички ще са доволни и щастливи Grinning (изключая разбира се чувствата на някоя потенциална Стефка Mr. Green)

# 172
  • somewhere near the sea
"Несравними" в поста ми не означава,че ги степенувам.Не изтъквам преимуществата нито на едното,нито на другото.Опазил ме господ. Praynig И изобщо не искам да споря за това,така че привеждането на аргументи  е излишно Peace

# 173
Brooke_fan , много си смел ,ама я си сложи ръка на сърцето и кажи:
Ако жена ти преспи с баща ти,с брат ти,с другия ти брат,после прикотка и зетя /мъжа на дъщеричката ти/,...още има ли?! , пак ли толкова много ще я обичаш и ще си готов да я вземеш за жена ...за н-ти пореден път?   newsm78 

И кажи,моля те,ако в твоето обкръжение /приятели и роднини/ се появи една такава дашна жена,която ще ощастливи всички ви,как ще я наречете? 
И аз знам какво говорят мъжете за такива жени....и то не е много ласкаещо.

# 174
красимира Добре хайде обаче да видим с кои мъже е била и Т.
Рич и Торн т.е. на мъжа си с брат му и с Ник другия му брат ... Леки задявки с Ерик т.е. и с баща му . После ще я хванат в легото с Рик който е с дъщеря й т.е. и със кандидат зет си Simple Smile и навсичкото отгоре син на врага и с бащата на врага. Отделно, че е доста агресивна спомням си едно бутане по стълбите Simple Smile После и алкохоличка доколкото разбирам
каквото и да си говорим други мъже тук няма Simple Smile Минали са през всички жени Simple Smile или всички жени дето си струва да ги минеш.
Аз не казвам , че бих толерирала морала на Брук има трески несъмнено, Но я предпочитам пред Тейлър и снобизма й , лъжливия морал и манипулатизма й. Предпочитам ги в сериала Simple Smile Навън те нямаше да искат да ме познават че Стефка ще им се види роза пред мен и то роза без бодли  Mr. Green

# 175
  • България
красимира Добре хайде обаче да видим с кои мъже е била и Т.
Рич и Торн т.е. на мъжа си с брат му и с Ник другия му брат ... Леки задявки с Ерик т.е. и с баща му . После ще я хванат в легото с Рик който е с дъщеря й т.е. и със кандидат зет си Simple Smile и навсичкото отгоре син на врага и с бащата на врага. Отделно, че е доста агресивна спомням си едно бутане по стълбите Simple Smile После и алкохоличка доколкото разбирам
каквото и да си говорим други мъже тук няма Simple Smile Минали са през всички жени Simple Smile или всички жени дето си струва да ги минеш.
Аз не казвам , че бих толерирала морала на Брук има трески несъмнено, Но я предпочитам пред Тейлър и снобизма й , лъжливия морал и манипулатизма й. Предпочитам ги в сериала Simple Smile Навън те нямаше да искат да ме познават че Стефка ще им се види роза пред мен и то роза без бодли  Mr. Green
Струва ми се,че Краси говори да момента как стоят нещата ThinkingТейлър била ли е с Торн?За секс говоря...,а и с Ник още нямат задявка,а и от задявка до креватни изпълнения планина разлика...
проговорих,а исках да не коментирам,ама сърце не трае Mr. Green

# 176
  • Бургас
След като се прехвърля сценария от филма в реалния живот,какъв е проблема до коя точно серия сме стигнали в България по К1?

# 177
Вели Ами ако незнаеш то на Тейлър никога не показват изпълненията само знаем че ги е имало Simple Smile За Торн щеше да се жени целувки прегръдки ала бала ... Да не мислиш че ще й прости Simple Smile А с Ник няма да е само задявка. Просто сценаристите са избрали тези две сюжетни линии едната да я покажат изцяло без прикритост , а другата само със загадки после сменят местата и така.
Може би е соц. експеримент  Grinning лесно ли се отказваме от първото си впечатление и съдим ли само по онова което ни представят без да задълбаваме  Mr. Green   bouquet

ОФФ: Не ми обръщайте внимание днес съм неадекватна.

# 178
Сценаристите обясниха преди време, че тези странни сексуални връзки са поради малкия брой на образите в сериала.

Изида, говори ми за новия си аватар... Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 15:25 от ♥ мис арк ♥

# 179
Womanitka,напротив,не си неадекватна днес,даже много яки мнения си дала Wink

Общи условия

Активация на акаунт