Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 805
  • 445
  •   1
Отговори
# 180
  • В средата на времето
След като се прехвърля сценария от филма в реалния живот,какъв е проблема до коя точно серия сме стигнали в България по К1?

newsm10

Изида, говори ми за новия си аватар... Mr. Green

Е, тези зелени Очи като плочи не говорят ли сами Mr. Green Всеки път кат го погледна и ми иде всичко да си кажа Joy

# 181
Brooke_fan ,даже нямаш отговор за любимката си...!То каква дума да измисляш,те хората отдавна са я измислили...

WomanitKa, доколкото помня,Тейлър е била с Рич,с Торн не знам дали е спала,защото беше бременна тогава /а в сериала не пропускат секс-сцените,те и без това не са безброй/,та приемам, че с Торн не е спала,а и там той и Брук ги обработваха да се женят за тях,идеята не е била на Тейлър...С Ник,Рик още не е имало нищо...като /ако стане ,ще го коментирам,ще я оправдавам или нападам...според зависи.
Имам спомен за нещо с Джеймс...доктора,ако правилно помня,бяха на студено,топлеха се ...приемем ,че не е било редно.Но май в случая имаше добро обяснение.Съпоставям го с случилото се с Брук и Ник до пещта,в която уж изгоря Рич.Единствено в този случай бих оправдала която и да било жена /знам за какво става въпрос,и как в такъв момент човек няма и грам мисъл в главата си, освен за загубата.../
 С Ерик си беше задявка,закачка...избери си дума,но ...друго нямаше.Аз пък я предпочитам точно заради снобизма й,стилното й поведение...
А Брук като я видя да обръща очи или да гледа влюбено /смятай развратно и порочно/ и ...ми призлява.

# 182
  • somewhere near the sea
След като се прехвърля сценария от филма в реалния живот,какъв е проблема до коя точно серия сме стигнали в България по К1?
Проблемът е в това,че тези,които не са гледали сериите след 2005 година нямат аргументи относно лицемерието,манипулативността,агресивната сексуалност на другата героиня.Значи няма равнопоставеност. NaughtyЗатова едните се спотайват за "сега",а другите вдигат рамене за "после".
За Торн щеше да се жени целувки прегръдки ала бала ... Да не мислиш че ще й прости Simple Smile  
Може би е соц. експеримент  Grinning лесно ли се отказваме от първото си впечатление и съдим ли само по онова което ни представят без да задълбаваме  Mr. Green   bouquet
Болднатото е  според мен само предположение,догадка...
И аз преди няколко страници споменах,че това са морални уроци,но ме срязаха,че в сериалите такова нещо няма Naughty

# 183
  • В средата на времето
Проблемът е в това,че тези,които не са гледали сериите след 2005 година нямат аргументи относно лицемерието,манипулативността,агресивната сексуалност на другата героиня.Значи няма равнопоставеност. NaughtyЗатова едните се спотайват за "сега",а другите вдигат рамене за "после".

marsia, ми тя самата героинята на два пъти я нямаше за дълго време Wink Освен това защо да се взимат в предвид само сериите след 2005? Това, че някой не е гледал ДиК преди това, не значи , че на героинята не са и се случили разни неща, плюс това винаги можеш да се информираш от и-нет за сагата, че и епизоди да гледаш Grinning

Ами нали трябва да има и образователен момент.В сапунките се държи на морала   Party Младото поколение трябва да взема пример как се забива родата Hug
Тук май се шегуваш само Peace.., защото не вярвам, че смяташ, че можеш да се научиш на морал от една сапунка.. Rolling Eyes

# 184

Е, тези зелени Очи като плочи не говорят ли сами Mr. Green Всеки път кат го погледна и ми иде всичко да си кажа Joy

Нали?... Blush

WomanitKa , не си неадекватна. Мисълта ти тече много гладко.  bouquet

# 185
Brooke_fan , много си смел ,ама я си сложи ръка на сърцето и кажи:
Ако жена ти преспи с баща ти,с брат ти,с другия ти брат,после прикотка и зетя /мъжа на дъщеричката ти/,...още има ли?! , пак ли толкова много ще я обичаш и ще си готов да я вземеш за жена ...за н-ти пореден път?   newsm78 
Значи.........говорим за филма,ако нямаш нищо против Naughty
Отношенията на Брук с "бащата" на Рич няма да ги коментирам,защото тя не е спала с баща му Naughty Naughty С бащата и сина на Брук е спало Устището-истинската курва под прикритие Joy във филма.Womanitka много добре каза за нея,че й е писнало от снобизма,лъжливия морал и манипулатизма на Устатницата Naughty
Значи какво излиза newsm78 Едната е под всякаква критика,но е с претенции и това я прави по-велика от другите,които винаги си признават грешките ли #2gunfire
Пак казвам,че говорим за филма Naughty и.......сегашната ситуация на Брук,че всички мъже я уважават е много по-благоприятна,отколкото да я харесва само Дъртата уруспия Naughty Вас това ви дразни и не искате да и го признаете Naughty и пускате подмятания от сорта как си стояла в една стая с трима мъже,без да се притеснява.А какво трябва да направи.да си обуе цвички и като види,че двама от тях са в една стая и тя да се изнася на спринт ли Joy

IZIDA,моите очи са по-зелени от на този Mr. Green

# 186
Във филм,книга ,в живота ...такава жена навсякъде се нарича по един и същ начин...и това не съм го измислила аз.
Тейлър все още с никого не е спала,като стане,писах по-горе,ще я оправдавам или нападам,според ситуацията...
Просто ми беше супер интересно,като толкова я харесваш и защитаваш Брук,би ли се оженил за такава жена?
Защото ,макар и филм,ми се е случвало да се замислям с кого от актьорите ,като персонажи,бих общувала в живота...харесвам хора като Тейлър,Мейси,Дарла...да не ги изброявам ,но типажи като Брук определено не бих понесла на живо.Просто не харесвам такава показна еротика и развратност.Тайнствеността и загадъчността в една жена винаги завладяват повече ,отколкото откритата сексуалност.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 17:18 от Анонимен

# 187
Красимира,по принцип е ясно,че всеки иска половинката му да е възможно най-искрена.Обаче.....питаш ме бих ли се оженил за жена като Брук.Но нещата не са така лесни както изглеждат.Принципно да,според мен Брук отговаря напълно за идеала ми за красота(ако беше с 20 години по-млада бих се оженил Mr. Green)Но къде е проблема при красивите жени..........трудно ще намериш в днешно време една  красавица,която е самата добродетел Joy Няма как да стане........Тези жени съзнателно или не се възползуват цял живот от визията си Naughty
Така че понякога на човек му се налага да се примири с някои неща.Няма да тръгнеш с някво страшилище,за да ти е вярно baby_neutral

# 188
То и аз в истинския живот не бих понесла до себе си мъж като Рич, дето не знае какво иска. Или знае, ама се прави на хамав.

... завладяват повече ,отколкото откритата сексуалност.

Има жени, които и в чувал да се облекат, от тях всичко пак ще крещи "секс! секс!".  Sunglasses Има такива около мен. И аз нямам нищо против мъжът ми да ги гледа с възхищение. Аз също не мога да кажа на черното бяло. Защо да го очаквам от него?

# 189
Ето,Аркии е проумяла отдавна тези неща Heart Eyes Mr. Green

# 190
  • somewhere near the sea
marsia, ми тя самата героинята на два пъти я нямаше за дълго време Wink Освен това защо да се взимат в предвид само сериите след 2005? Това, че някой не е гледал ДиК преди това, не значи , че на героинята не са и се случили разни неща, плюс това винаги можеш да се информираш от и-нет за сагата, че и епизоди да гледаш Grinning
Не си ме разбрала,мила,или пък аз днес  не мога да се изразя.
...защото не вярвам, че смяташ, че можеш да се научиш на морал от една сапунка.. Rolling Eyes
аз може би не  Naughty,защото съм видяла две и двеста...,но фактът,че се връзвам newsm78.Може би сценариститИ на това залагат hahaha

# 191
Ама аз за красотата й не споря,хубава е.
То всъщност ,с малки изключения,всички в сериала са красавици...то оставаше и да не са ,нали по това ги избират най-вече,фенките да се опитват да им подражават.../защо е тая мания при младите момичета да са кльощави като върлини,със силикон навсякъде.../
И не съм против красотата ,а против поведението ...на Брук ,в случая.Защото , ♥ мис арк ♥ , ако мъжът ти се възхищава на една красива жена,добре.Но дали би мислил същото,ако знае,че тази секси дама е ...айде да не съм груба,е най-малкото много леснодостъпна жена?
Brooke_fan , благодаря за отговора.Не е задължително една красива жена да е супер добродетелна,но и не е необходимо да преспива с всички наред,само заради красотата си.
И ,между другото,една умна жена знае как да се възползва от красотата си,без да я сметнат за к...а.А Брук и тук се проваля-дори и пресата знае с кого и кога е била под завивките.  

# 192
  • България
Вели Ами ако незнаеш то на Тейлър никога не показват изпълненията само знаем че ги е имало Simple Smile За Торн щеше да се жени целувки прегръдки ала бала ... Да не мислиш че ще й прости Simple Smile А с Ник няма да е само задявка. Просто сценаристите са избрали тези две сюжетни линии едната да я покажат изцяло без прикритост , а другата само със загадки после сменят местата и така.
Може би е соц. експеримент  Grinning лесно ли се отказваме от първото си впечатление и съдим ли само по онова което ни представят без да задълбаваме  Mr. Green   bouquet

ОФФ: Не ми обръщайте внимание днес съм неадекватна.
Ами то по тази логика и на Брук може да има не показани изпълнения Peace
мани го филма,много си си добре даже Hug
Ей,аз наистина явно съм заобиколена от мъже,които не ги привличат такива жени,като русото!Пък и не един път съм споменавала какво точно ме отвращава в Брук-комплексите и несигурността в майчината обич,която е насадила на Бриджит.Мани другото-мъжете Форестър и т.н.т,ама травмата на детето й не мога да й я простя.Мое мнение... Naughty

# 193

И не съм против красотата ,а против поведението ...на Брук ,в случая.Защото , ♥ мис арк ♥ , ако мъжът ти се възхищава на една красива жена,добре.Но дали би мислил същото,ако знае,че тази секси дама е ...айде да не съм груба,е най-малкото много леснодостъпна жена?

"Леснодостъпна" може да се тълкува по много начини. За един мъж леснодостъпната жена е която прави секс с него на втората среща. За друг- още в тоалетната 10 минути след запознанството. За друг всяка е леснодостъпна, защото той, виждаш ли, е най-големия мъжкар. И каквото и да прави тя, на него винаги му се струва, че  го сваля.
Не съм чула още мъж да се оплаква, че красива жена му е пуснала/грубо звучи, знам/ лесно. Но има красиви жени, които  дават не само секс. Именно затова мъжете, с които са били, ги помнят без лоши чувства. И продължават да ги желаят.

Но за всичко, станало с Бриджет, не я оправдавам Брукасита.

# 194
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Brooke_fan , много си смел ,ама я си сложи ръка на сърцето и кажи:
Ако жена ти преспи с баща ти,с брат ти,с другия ти брат,после прикотка и зетя /мъжа на дъщеричката ти/,...още има ли?! , пак ли толкова много ще я обичаш и ще си готов да я вземеш за жена ...за н-ти пореден път?   newsm78 
Значи.........говорим за филма,ако нямаш нищо против Naughty
Отношенията на Брук с "бащата" на Рич няма да ги коментирам,защото тя не е спала с баща му Naughty Naughty С бащата и сина на Брук е спало Устището-истинската курва под прикритие Joy във филма.Womanitka много добре каза за нея,че й е писнало от снобизма,лъжливия морал и манипулатизма на Устатницата Naughty
Значи какво излиза newsm78 Едната е под всякаква критика,но е с претенции и това я прави по-велика от другите,които винаги си признават грешките ли #2gunfire
Пак казвам,че говорим за филма Naughty и.......сегашната ситуация на Брук,че всички мъже я уважават е много по-благоприятна,отколкото да я харесва само Дъртата уруспия Naughty Вас това ви дразни и не искате да и го признаете Naughty и пускате подмятания от сорта как си стояла в една стая с трима мъже,без да се притеснява.А какво трябва да направи.да си обуе цвички и като види,че двама от тях са в една стая и тя да се изнася на спринт ли Joy

IZIDA,моите очи са по-зелени от на този Mr. Green
Kраси,смяташ ли че получи отговор на въпроса си? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт