Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 788
  • 445
  •   1
Отговори
# 210
  • somewhere near the sea
Ехей,здравейте Heart EyesДа ви подразня ли ,че бях на    Даже изгорях sweating Ама и вие сте се забавлявали явно...
Добре дошла щом си фенка на Брук Grinning
Пиши по-често
Не знаех,че сме на състезание newsm78

# 211
Ехей,здравейте Heart EyesДа ви подразня ли ,че бях на    Даже изгорях sweating
Е, Марси, бива ли такива работи сега. Едни си пекат г.зинката, а други вдън гори тилилейски не могат да си покажат носа навън от тия дъждове! Че и ДиК няма, поне да си чешем езиците с нещо. И да ви кажа, няма как младите майки да не са фенове на ДиК, като вкъщи е само  newsm32 newsm07 smile3504, а там такива досадни задължения като отглеждане на поколението няма. Всичко е само любов, дързост и красота! Mr. Green 1dating

# 212
  • София
Ехей,здравейте Heart EyesДа ви подразня ли ,че бях на    Даже изгорях sweating

Нека ти е! smile3508
newsm51

# 213
  • България
Ехей,здравейте Heart EyesДа ви подразня ли ,че бях на    Даже изгорях sweating Ама и вие сте се забавлявали явно...
Ах,ти  love001

# 214
Днес чух нещо, което бях пропуснала в петъчната серия. Стефка каза на Брук:
 - Защо не отидеш при Ник и да отплавате към залеза.... Joy Joy

# 215
  • България
Днес чух нещо, което бях пропуснала в петъчната серия. Стефка каза на Брук:
- Защо не отидеш при Ник и да отплавате към залеза.... Joy Joy
От тази жена се леят "велики" мисли Mr. Green

# 216
  • София
Веднъж да съм полусъгласна със Стефани..и аз искам Ник да "отплува към залеза"...САМ, и никога вече да не го видим.

# 217
  • В средата на времето
Тази пикла Бриджит, защо не си вземе парцалките и да се изнесе от къщата на майка и..да не е нещо на 16? Twisted Evil С какво право се бърка във взаимоотношенията между Ерик и Брук, че иска пак да и се доказва или показва нещо , пак с нейните изпитания.. Crazy ooooh!  И Брук е тоооолкова обременена с вина спрямо тази лигла, че и се връзва на всяка приказка и на всеки каприз.. Sick

Разгеле  Whistling Wink..Брук се е събудила и е осъзнала, че Попай не е нейният моряк Mr. Green

# 218
Веднъж да съм полусъгласна със Стефани..и аз искам Ник да "отплува към залеза"...САМ, и никога вече да не го видим.
Защо бе, Ланче, в тия линкове които даде за 5000-та серия са го докарали доста. Един такъв сресан, усмихнат, загорял. Абе не, че ми е мъж мечта, но се търпи.
Казах ли ви аз, че Стефка ще падне като разбере за развода. Седна на стола, като чу от Доминик новината, а Джаки се хили до нея нагло! smile3508 

# 219
  • В средата на времето
О, днешната серия е доста забавна.. Joy "Искам да сложа пръстен на този пръст" - Ник към Брук и опааа на пръстчето вече има пръстенче Grinning

Бриджит сега докато не разтръби на цялата рода, че Брук се е оженила сън няма да я хване Crazy
А Ричко като дърта клюкарка веднага да провери - къде, с кой , кога Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 10:47 от Izida

# 220
Тази пикла Бриджит, защо не си вземе парцалките и да се изнесе от къщата на майка и..да не е нещо на 16? Twisted Evil С какво право се бърка във взаимоотношенията между Ерик и Брук, че иска пак да и се доказва или показва нещо , пак с нейните изпитания.. Crazy ooooh!  И Брук е тоооолкова обременена с вина спрямо тази лигла, че и се връзва на всяка приказка и на всеки каприз.. Sick

Разгеле  Whistling Wink..Брук се е събудила и е осъзнала, че Попай не е нейният моряк Mr. Green
Абсолютно съм съгласна.Много ме нерви тая лигла #Cussing out
Тя си знаеше ,че Ник е луд за Брук,къде изобщо се навира?

# 221
О, днешната серия е доста забавна.. Joy "Искам да сложа пръстен на този пръст" - Ник към Брук и опааа на пръстчето вече има пръстенче Grinning

newsm09 newsm62

На Стефка физиономията беше супер ценна! Mr. Green

Ник:
- Ние няма да сме щастливи с други. Naughty

едит: Синките по ръцете на Брук са готови! Как я сграбчи само! Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 10:51 от ♥ мис арк ♥

# 222
  • В средата на времето
Хектор е със страшна ризка Mr. Green Много е латино-секси-закачлива Joy

Новият Ридж мноооого повече ми харесва Mr. Green - към Тейлър "Имам чувства към Брук. Справяй се с ревонстта си" , към Брук " Има само един мъж в живота ти и той не е нито Ник, нито Ерик"..изведнъж стана толкова самоуверен, нахакан, нахален Grinning

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 10:57 от Izida

# 223
Хектор е със страшна ризка Mr. Green Много е латино-секси-закачлива Joy

...цвят сьомга, нали?  Joy

Стефка:- Оженил си се снощи в Лас Вегас?!?!?!
Ерик:- Покана ли очакваше?!

Joy Joy

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 10:58 от ♥ мис арк ♥

# 224
  • България
За Ушка-мед ми капе на сърцето,като видях как я натири Ерик
За Брук-днес я аплодирам,че устоя на изкушението на което бе подложена от Ник
За Тейлър и Рич-абе тоя патагонец що вече не си обере крушите от нея,че ми идва да запаля телевизора,като го гледам тоя мухльо?
За Бриджит,крайно време е сама да вземе живота си в ръце,че ми писна да и слушам пледоариите,ами като не й изнася,що не вземе да приключи едни път завинаги връзката с Попай?

Общи условия

Активация на акаунт