Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 420
 • Мнения: 89
Моля,някой да ми даде координати на адвокат,който се занимава с лекарски грешки или  линк към правилната тема!
Благодаря!

# 421
 • Мнения: 1
Адвокат Десислава Черкезова -  гр. Варна
Изключителен професионалист!!! Препоръчвам я горещо, след като лично съм се възползвала от помоща й. Тя е тясно профилирана в областта на бракоразводните дела, дела за родителски права, т.е. семейно право.

# 422
 • София
 • Мнения: 125
Ужасно съм разочарован от адвокат Ирина Константинова.Явно поради немарливо отношение ми е подала жалбата с един ден закъснение.И аз,разбира се,загубих делото.Предложих й,че е редно да ми въстанови сумата,която й заплатих за услугата,която не получих.Обаче да чакаш честност и почтеност от адвокат Ирина Константинова е все едно да чакаш от умрял писмо.

# 423
 • Мнения: 2
адв. Валентин Нейчев от гр. Търговище[/b] - за БЯЛ списък.
/не успях да го напиша с червен шрифт/
Човечност и професионализъм, каквито рядко съм срещала. Може и да ви каже някой виц за адвокат.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 17:31 от Anneto97

# 424
 • Мнения: 15
Ина Вескова- Хасково (БЯЛ СПИСЪК)

Отличен професионалист при бракоразводните дела, искрено се интересува от вашите проблеми. Не работи само заради парите, а иска да ви помогне. Бяха ми я препоръчали 2-ма души. Точна и амбизиозна в делата си!

# 425
 • Мнения: 1
Мога да препоръчам адвокат Валентина Каменарска с две ръце. Невероятен специалист и внимателен човек. Безкрайно съм й благодарна за всичко, което успя да направи за мен и децата ми.

Вашето дело бракоразводно ли е било?Ивинявам се предварително за въпроса,просто се интересувам за делата,които води адвокатката,понеже ми предстои и на мен тежко дело,а ми трябва наистина добър защитник

# 426
 • София
 • Мнения: 408
ЧЕРЕН СПИСЪК
Относно бял списък искам да изразя възхищението си от адвокат Йорданка Бекирска - има кантора в София, която е наистина страхотна и винаги се бори за справедлива кауза с всички сили. Поздравявам я от сърце и се надявам повече адвокати да бъдат като нея, въпреки че малко се съмнявам, след като се опарих няколко пъти преди нея.

Аз имам точно обратните впечатления от адвокат Йорданка Бекирска. Тя е мой адвокат по две дела, за развод и за домашно насилие, едното от януари 2018, другото от март 2018. И по двете смея да кажа, че не си е мръднала пръста. Всички документи и молби се налага да ги пиша аз. Тя вечно е по някакви почивки и екскурзии и никога няма време да си свърши работата, за която, в крайна сметка съм й платила! Колкото пъти съм я молила да напише някакво искане или да го каже в заседание, никога не го е правила. Подала е една единствена молба в съда и то без мое знание или одобрение. Тази молба е пълна с откровени лъжи и невярна информация, което постави в една ужасна ситуация мен! От повече от два месеца не си вдига телефона, след като трябваше да предаде, изискани от съда документи и то в срок. Отказва всякакъв контакт. Звънях й, писах й по електронната поща, във Facebook, WhatsApp, Viber, но нищо. Оставих й съобщение на стената във Facebook, което изтри, но така и не ми върна обаждане. Днес отидох лично до кантората, след като си бях уредил срещан под фалшиво име, но отказа да ме приеме и блокира обаждания та от моя номер! НЕ ХОДЕТЕ ПРИ АДВОКАТ БЕКИРСКА И НЕ Й СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ, НИКОГА НЕ ЗНАЕТЕ КОГА ЩЕ ВИ ЗАРЕЖЕ ЕЙ ТАКА БЕЗ КАКВОТО И ДА БИЛО ОБЯСНЕНИЕ!!!

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 14:53 от 7no6ti

# 427
 • Мнения: 3 157
адв. Петко Петков и адв. Надежда Иванова, гр. София - БЯЛ СПИСЪК

Страхотни професионалисти!

# 428
 • Мнения: 8
Адвокат Десислава Черкезова -  гр. Варна
Изключителен професионалист!!! Препоръчвам я горещо, след като лично съм се възползвала от помоща й. Тя е тясно профилирана в областта на бракоразводните дела, дела за родителски права, т.е. семейно право.Не виждам нищо професионално в нейното поведение - да изсипеш един куп лъжи в полицията, след това да отидеш и да крещиш, заплашвайки ответната страна, че ще я изкараш невменяема и ще й вземеш детето, за да го дадеш на баща му, който изобщо не се интересува от него.... За случилото се ще разкажа като минат всички процедури срещу нея и клиента й....

# 429
 • Мнения: 493
София Василева Николова-Войнова... Не ходете при нея. Наех я за определяне на родителски права, занесат една камара документи, тя все викаше: "Това няма отношение към делото", пита мен за датата на делото, в съдебна зала само мълчеше и кимаше. Накрая ме изръси 500 лв и чао. За мен това не е адвокат.

Общи условия

Активация на акаунт