Бременна съм, а месец и половина не качвам кг. Нормално ли е?

• 27 276
  • 142
  •   1
Отговори
# 135
аз първите 3 месеца бях на минус 8 кг. от повръщането #Crazy

# 136
Аз като лежах в патологията на мд имаше едно момиче дето и то беше така,милата и вода не можеше да пие,само на системи и някъде към 5 месец се оправи.
За килограмите и аз не качвах до към 6месец е на финала си бях +17 Mr. Greenне се притеснявай а се раздвай, че не пълнееш много,щом доктора не се е притеснил недей и ти да се тормозиш Hug

# 137
Аз като лежах в патологията на мд имаше едно момиче дето и то беше така,милата и вода не можеше да пие,само на системи и някъде към 5 месец се оправи.
За килограмите и аз не качвах до към 6месец е на финала си бях +17 Mr. Greenне се притеснявай а се раздвай, че не пълнееш много,щом доктора не се е притеснил недей и ти да се тормозиш Hug

Мдаа,и аз дори вода не можех да пия.Всичко повръщах,но в самото начало нямах личен гинеколог.Трябвало е да ме настанят в болница и да ми вливат системи,но........ Rolling Eyesаз си изкарах на легло 3 месеца вкъщи.Беше кошмар направо CryСлед като мина този период се пооправих и започнах да наддавам средно по 1-1,5 кг на месец-както си е нормално по принцип.За цялата бременност качих 11кг. PeaceНо килограмите се пресмятат не от теглото,което е било след отслабването,а от стартовото тегло преди да започна да повръщам.

# 138
С първата ми бременност започнах да качвам килограми още от самото начало, но с втората ми бременност започнах в средата на третия месец да качвам килограми.

# 139
Аз в самото начало бях свалила 2 килца.
После докато отида да раждам повръщах по2-3пъти на ден и пак качих 9кг.
Мисля,че не страшно,то бебето си набавя каквото му е необходимо от твоите запаси.

# 140
От 1 до края на 4 мес. бях качила само 1 кг..После започнах да каявам по 1-1,5 кг. на месец.Чак в 9 мес. качих малко повече.
Не мисля,че има от какво да се притесняваш,даже напротив радвай се,защото колкото по-малко кг. се натрупат,толкова по-лесно е раждането и толкова по-бързо е възтановяването след това(така ми каза гинеколожката ми).Иначе знам,че е нормално да се качат от 11 до 16 кг. до края на бременноста.

# 141
Е то вече е ясно че няма за какво да се притесняваш-има време (жива и здрава да си) накрая ще качиш  Simple Smile
Лека бременност  Hug

# 142
  • ул. "Мечтание"
За цялата бременност качих 6 килограма, като ги качих основно във втория триместър. Съвсем в началото вероятно дори съм сваляла килограми, но не си следях теглото редовно и не мога да кажа със сигурност.
Доколкото знам, ако бебето се развива добре, няма поводи за притеснения от некачване на килограми.

Общи условия

Активация на акаунт