Бременна съм, а месец и половина не качвам кг. Нормално ли е?

• 27 282
  • 142
  •   1
Отговори
# 120
Няма защо да се притесняваш при положение, че бебето се развива добре. С първото качих 7 кг., сега с второто първо смъкнах 10 за 5 мес. и чак сега в края на 8-мия съм с 4 кг.нагоре, т.е. за 3 месеца съм качвала по1 кг.грубо. Слава богу бебето си ми е добре и расте голямо?!? Надявам се всичко да мине добре при теб- недей да трошиш нерви за такива неща, за да ти е спокойна бременноста и бебчето Party

# 121
Здравейте мами! Страховете ми бяха напразни. В крайна сметка за цялата бременност качик 12 кг., което не е малко! Имаше месеци, в които не качвах, а в един качих цели 5! Последните месеци по 1 кг.
Секциото е назначено за 21.09., защото бебо не се обърна. Стискайте ми палци!

# 122
Стискам палци да мине по вода  Peace И да се похвалиш после  Heart Eyes

# 123
Нормално е Peace
Не се притестявай,щом с бебенцето всичко е наред ,това с килцата да не те тревожи.
Аз в 4-ти месец бях 4-ри кг по -малко ..после полека-лека започнах да слагам ..качих 8 кг ,а бебо се роди 3.900 -така ,че споко Peaceстискам ти палци на 21.09 всичко да е наред!!!

# 124
Ще стискаме палци на 21 и да се похвалиш с мъника после.И аз не качвам, а само свалям кг. Откакто влезнах в седмия месец ми се върна гаденето + киселини. Нямам апетит, но бебка си расте нормално според лекарите. Аз не се притеснявам, че не качвам, по-скоро се радвам Peace

# 125
Леко и безпроблемно раждане и здраво бебче ти желая!!! Praynig

# 126
  • София
 Стискам палци всичко да е наред!!!
 За протокола - кумата ми качила има няма 10кг за цялата бременност, така че, спокойно всички качващи по малко, лошото е като качиш много.

# 127
Стискам ти палци!Леко раждане!  bouquet

# 128
Радвай се, че качваш по-малко. Нормално е да се качва до 10 кг.
Аз естествено качих двойно и хич не ми беше лесно, въпреки че много се ограничавах с количествата. До организъм си е.

# 129
  • Горна Оряховица
Всичко да мине леко ти желая и едно здраво бебче Simple Smile

А по темата и аз за цялата бременност качих някъде към 13кг.,като някои месеци качвах по половин кило,други по 1 кг.,а веднъж дори 4.

# 130
Хайде и аз!Първо ти желая всичко да мине добре за теб и бебчо.Аз имам изкарани 2-ве бремености с ,който до 3-тия месец свалях килограми и до раждането качвах по 8 кг.Сега след 10 г. съм бременна с 3-тото си дете в 4-ти месец и за сега само качвам. Mr. Green,а така.Всяка бременост си е индивидуална. Simple Smile

# 131
Авторката трябва вече да е родила, в понеделник.
Дано всичко е било наред и скоро да разказва.

И аз първите месеци свалях, сега започвам да качвам, ще видим как ще е до края.

bouquet

# 132
Аз бях много слаба до 5м.хората не вярваха,че чакам бебе.После качих някое килце общо10кг

# 133
Предполагам че е нормално
Стига бебето да се развива нормално Grinning
Аз когато забременях бях 60кг сега съм 66кг
а по лентичката се вижда че съм в 9 ти месец
Надявам се да съм права и леко бременеене и безпроблемно раждане

# 134
аз качих 8 кг за цялата бременност

Общи условия

Активация на акаунт