Ако сте имали спонтанен аборт, в коя седмица загубихте бебчето?

• 128 247
  • 430
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,момичета!Първият беше в 7г.с,вторият в 8.гс,и третият  (вчера разбрах) пак 7.5 г.с..Имам направени почти всички изследвания(ген.и имунол.,инфекциозни ,полови и щит.хормони ,)Имах предписана терапия от д-т Конова,бях на аспирин и фраксипарин ,вливах интралипид и пак неуспех Cry. Съжалявам ,че и на вас ви се е случило ,това е ужасно.
уффф много съжалявам за теб, стана ми тъжно като прочетох....не може всичко да си изпълнявала от терапията и да се получава така...не е честно....доки какво казва?Успех ти желая, друго каквото и да кажа ще бъде малко....бъди силна и не се отказвай, ще се сбъдне мечтата ти не спирй да вярваш в това (знам че звучи комерсиално, но....надежда трябва да има)....

Успех и много късмет!

# 121
Имам два аборта в 7-ма седмица и една химическа бременност между тях. Интересното при мен е, че и в двата случая не се видя плод, а само плоден сак, който последния път стигна до 7мм и започна да намалява. Имам една аномалия в изследванията за тромбофилия и последния път биех фраксипарин и пиех аспирин протект. За съжаление нямаше резултат. Сега чакам да минат 3 месеца, за да пусна генетични.
Интересно ми е дали има и други като мен, които не могат да стигнат до плод, а имат само плоден сак  Thinking
И генетичните изследвания какво представляват?

# 122
# 123
Аз го загубих в 4г.с. поне така казват лекарите, защотот и те не биле мн сигурни!Просто плода ми е паднал, имах прокървяване, съсиреци и това е било плода ми...казаха, че така е било по-добре, защото иначе, ако се било родяло, щяло да има генетични увреждания...много съм притеснена обаче, лекаря ми каза, че всичко ми е наред и матка и яйчници и че пак мога да забременея, но аз се притеснявам...дали ще успея пак да имам бебче и този път да му се радвам за цял живот!Някой имал ли е подобен проблем, с подобно обяснение от гинеколог и след бързо ли забременя пак?!
Благодаря ви предварително за отговорите!

# 124
  • София
първият ми беше в 9г.с.,беше спряло да се развива.
вторият в 20-та г.с. - бях бременна с еднояйчни близнаци и ги загубих поради Т-синдром.

# 125
  • София

6 г.с.

# 126
Здравейте!Много съжалявам за всички вас,който сте преживели загуба.При мен беше мисед в 12г.с.и това тотално ме съсипа тъй като за това бебе се борихме 10год.Но искам да ви кажа не падайте духом и ви пожелавам в най - скоро време да гушнете своите бебоци    newsm30

# 127
  • Слънчевия дом
При мен се случи в 11 г.с. , и досега не знам от какво.

# 128
след едно живо родено дете и безпроблемна бременност с него,последваха 3 аборта-в 6 г.с.,в 4 г.с.,и в 7 г.с.,като и при трите не се стигна до сърдечна дейност-плода спираше развитие още в 4 г.с.и 2-3 дни.-т.н. мисед аборт.и при трите не се наложи кюртаж,организмът ми сам изхвърляше плода.правих си след 3-я аборт всякакви изследвания,вкл.имунологични и генетични.сега съм бременна вече в 16 г.с. с терапията на доц.конова.силно се надявам този път да успея до края.
успех на всички вас Peace Praynig

# 129
  • Божурище
При мен се случи в 15-16 г.с. , след отлепяне и ми казаха в АГ София, че съм получила вагинална инфекция в болницата и това е предизвикало спукване на околоплодния мехур и загубата на моето момченце  Cry

# 130
На мен ми се случи в 16 г с и 3 дни  Sad. Ниско закрепване в матката, но това ми го казаха чак като се появиха контракции. Доктора, който ме наблюдава нищо не каза. Е поплаках докато четях епикризата - момче 300гр  Sad   . Имах ежемесечно зацапване, но все казваха - цветна бременност. Моя съвет е и при най малкото съмнение или зацапване тичайте при док или в болница. (Вече и на мен ще ми е за урок да не се доверявам на едно мнение)  Sad

# 131
Първия път 9.6г.с установиха мисед , втория път 8.3г.с пак мисед  Cry Cry Cry

Толкова сме много в тази тема  Sad

Дано никой повече не се отчита тук  Praynig Praynig Praynig

# 132
  • Варна
В 16г.с - спряла сърдечна дейност, загубих първото си момченце. Бременността беше след ИКСИ, всичко се развиваше нормално. Заради ИКСИ-то бяха препоръчали амниоцентеза и когато отидох за нея - се оказа,че плодът няма сърдечна дейност, два дни пред това на прегледа всичко беше ОК.

След това имам син, а по-късно и дъщеря, пак след ИКСИ . Успех на всички ви момичета, не падайте духом и в най - скоро време да гушнете своите бебоци !  :newsm32:  

# 133
в 6г.с. преди месец опити две години Tired

# 134
  • София
Промяна ..за статистиката....
след опити година от м.1.2008г-последвал мисед в 4 г.с на 17.02.2009г., след 1мц забременяване-последвало кухо яйце 10гс и аборт на 28.05.2009г., 4 месеца пазене и на 2 месеца опити-последвал спонтанен или химическа в 5г.с и 5 дни/днес/ 05.12.2009г....

Общи условия

Активация на акаунт