Ако сте имали спонтанен аборт, в коя седмица загубихте бебчето?

• 128 234
  • 430
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте казвам на всички момичета или по скоро жени,които по една или друга причина са преминали през този малък ад-спонтанният аборт.Аз също претърпях мисед преди 2 години и това се случи в края на 2 месец,но най -лошото в цялата история беше това, че така и не се разбра каква е била причината,макар лекарката да ми каза че може би е било от повишаване на кръвното налягане,но и тя не е сигурна,все пак нищо не се знае със сигурност в такъв момент.Затова,продължавайте с опитите момичета,то каквото е писано ще стане,не се отчайвайте.Стискам палци на всички, които искат да имат детенце Praynig

# 106
Здравейте, момичета и аз да се отчета, преди малко се върнах от преглед в 7 г.с.съм, плода спрял да се развива, знаете причините са неизвестни....ще попитам доки за евентуални генетични и имунологични изследвания....другото е надежда....

Успех на всички!

# 107
Ами да ти кажа честно аз бях в единадесета и е много гадно знам чувството, и сега пак ме естрах да не стане така.

# 108
 Marian, а ти някакви болки не усещаше ли, някакво течение нямаше ли, как така изведнъж плода спрял да се развива и сега какво ще ти правят?

# 109
Абсолютно нищо, без болки без кървене...имах зацапване, но това няма значение защото пиех разни лекарства за задържане...ама най ме е  яд,че една седмица стоях в болница за проследяване и никой не се сети да ме погледне на ехограф да види как върви това развитие на плода...баси...какво ще ме правят..... утре сутрин абразио това е...кюртаж.....абе не ми се говори просто как така спря да се развива....изведнъж баси идиотите като съм била рискова защо не ме проследяваха тогава а само минаваха и питха добреле ли си как си и това е....

# 110
  • София
аз съм писала ама ще пиша пак само за второто,че първия път да съм ила 4,5 гс някъде: аз в 10г.с без болки, без абсолютно никакви признаци за нещо, с бременни симптоми -пушка! ниаккви зацапвания -НИЩО!

mariam_75  съжалявам много за теб, да му се невиди и скапания живот, а на магалките пушещи и некъпещи се .....не че имам против мангалите,ама сещате се....

# 111
аз съм писала ама ще пиша пак само за второто,че първия път да съм ила 4,5 гс някъде: аз в 10г.с без болки, без абсолютно никакви признаци за нещо, с бременни симптоми -пушка! ниаккви зацапвания -НИЩО!

mariam_75  съжалявам много за теб, да му се невиди и скапания живот, а на магалките пушещи и некъпещи се .....не че имам против мангалите,ама сещате се....

Laughingразвесели ме с тези коментари,аз си го мисля същото, баси неправдата,баси чудото първо си чакаш цикъл за да си почнеш инсето и после ин витро ако не стане оказва се че си бременна после хоп не се равивал плода ...ей така разбираш ли...е не, само неправди в тоя живот това е....а някои хора ги раждат и оставят нали се сещате...като въпросните каки за които говорим...абе неправда това е....Благодаря за подкрепата.....

# 112
# 113
В края на 5 г.с. newsm45

# 114
Здравейте, момичета и аз да се отчета, преди малко се върнах от преглед в 7 г.с.съм, плода спрял да се развива, знаете причините са неизвестни....ще попитам доки за евентуални генетични и имунологични изследвания....другото е надежда....

Успех на всички!
Направете и генетични и имунологични изследвания, при мен ситуацията беше като твоята без болки, при рутинен преглед се оказа, че сърчицето просто е спряло да бие....при направените генетични изследвания се оказа, че има проблем. Но всеки проблем си има решение, ако няма - то това не е проблем. Успех и горе главата!
 Относно въпроса в заглавието на темата - 12 г.с.

# 115
Интересно защо днес след абразиото ми казаха само имунологични да съм пуснала изследвания, аз също знам, че трябва и генетични..... Thinking

# 116
Първият път в единайста седмица, вторият, два месеца след това в девета-кухо яйце.Генетични изследвания не мисля да правя, по съвет на док, тъй като имам живо и здраво дете.Той не беше и за имунологични, но аз ги направих на своя глава, всичко ми е наред, само нк клетките ми бяха доста завишени, правих ги по времето на втората неуспешна бременност а тогава е нормално да са били завишени.
Явно при мен е било хромозомна аномалия, просто мал шанс, два пъти.
За себе си разбрах, повече никакво четене и пълнене на главата с глупости, ще се опитам да бъда спокойна , заредена само с положителни емоции за евентуална следваща бременност Hug

# 117
горкичките-много е тежко да загубиш бебето по принцип-знам го от личен опит.Но още по гадно ми става като чета за момичета които след инвитро са го загубили-това е такава борба,самото зачеване е борба ,а когато нищо не стане,или по -точно се зарадваш че е станало,и се случи това- е много отчайващо-но пожелавам на всички ви ,да не се предавате-и дано нашата държава да помага в бъдеще повече за инвитрото, а не като сега да слага някви луди изисквания за това кой има право на такова, и всяко семейство да може да си го позволи колкото пъти трябва!

# 118
В 23 г.с .след инвитро,2008.От тогава още два опита но се стига само до оплождане на яйцеклеткете,който спират да се развиват на втория ден.Ако можете да ми кажете какви изследвания да направя още,имам имунологични горе-долу в норма,генетични на асперин протект съм,хормунални в норма.Друго какво да направя пруди следващия опит?

# 119
  • Варна
Здравейте,момичета!Първият беше в 7г.с,вторият в 8.гс,и третият  (вчера разбрах) пак 7.5 г.с..Имам направени почти всички изследвания(ген.и имунол.,инфекциозни ,полови и щит.хормони ,)Имах предписана терапия от д-т Конова,бях на аспирин и фраксипарин ,вливах интралипид и пак неуспех Cry. Съжалявам ,че и на вас ви се е случило ,това е ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт