Ако сте имали спонтанен аборт, в коя седмица загубихте бебчето?

• 128 233
  • 430
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там...
Дороти, съжалявам за загубата ви. Аз минах през подобен ад. За щастие успях от втория опит ИКСИ да забременея пак и да износя бременността докрай. Трудно е, болката е ужасна, но ще дойдат и по-добри дни, вярвай!  Hug Лора ти е написала много добре какво трябва да правиш - гледай напред, планирай нов опит, само нова бременност ще те извади от дупката и ще намали болката от загубата. Гуш!  Hug

# 91
Първият път в 7 г.с. , а вторият в началото на девети месец, заради увита пъпна връв- друга причина не се откри...

# 92
MartakEly, ужасна загуба... съжалявам мила  Hug Hug Hug Пожелавам ти много сили и кураж! Ако имаш нужда да споделяш, ние сме насреща, тук сме за да си помагаме. Така болката е по-поносима, защото винаги ще я има. Прегръщам те силно  Hug

# 93
Загубих бебето в 7 или 8 седмица.Обяснявам си го че стана на психическа основа.Бях малка ,приятелят ми с който бях няколко години точно тогава ме заряза и много плачех и бях направо в криза. За мен това е причината.Радвам се че отървах кюртажа поне.После след години когато забременях ,за малко да изтърва детето точно в същата седмица.Тогава доктора при който ходих ми каза че матката имала "памет" и поради тази причина в същия период щеше  да стане белята.Слава богу ми изписа някакви вагинални топчета с хормони които често се прилагали при инвитро бременностите.Като цяло бременноста все висеше на косъм.Все контракции,лежане в патологии,лекарства всякакви,  но Слава Богу-всичко свърши добре!

# 94
  • перник
Благодаря Ви,че ме подкрепяте да много боли да загубиш бебчетата си и то когато си бил толкова близо,но няма да се откажа дано имам късмет да забременя пак защото преди борбата продължи 13 год.
Те винаги ще са в сърцето ми!
Сега ще чакам да излезе биопсията да се види защо се е спукал мехура и да знаем какво да се предприеме.

# 95
Аз в Неделя(24.08.)загубих моето бебе в 7 г.с. а два дена по рано получих силни болки пред менструални.А от самото начало съм с кървене.Много ми е тежко  newsm45.Това ми е първа бременност от ин витро Икси.Прегръщам ви  Hug

# 96
  • София
Аз в Неделя(24.08.)загубих моето бебе в 7 г.с. а два дена по рано получих силни болки пред менструални.А от самото начало съм с кървене.Много ми е тежко  newsm45.Това ми е първа бременност от ин витро Икси.Прегръщам ви  Hug
леле боже,как допускаш да продължава да става това! милата, много,много съжалявам и за теб! моля те,опитай се да се държиш,другия път няма да има проблем,вярвай,мисли си го и си го повтаряй... Hug Praynig

# 97
nuclearbaby - Благодаря ти мила.Знам че си права но е много трудно.Днес отидох на работа за да не мисля за това ,но като отидох там като ми стана лошо и така рязко ми падна кръвното ,че изгубих съзнание за 1-2 секунди smile3518.И аз си мислех че съм се поуправила ,но ето ти на само бели.Уплаших се много.Явно ми се е събрало много повече от колкото си мислех(то болки и кървене,неясен плоден сак,извън маточна грешна диагноза,лежане в болницата........)шока ми дойде много.А може и от многото реване и шок сама да съм предизвикала аборта,в което не съм сигурна,тъйкато болките ми пачнаха ден преди прегледа.После в болницата се видя пак сакче но вечерта пак имах болки и на следващата вечер пак и в Неделя го и изхвърлих бебето. CryМного,много болка има в сърцето ми.  smile3514newsm45

# 98
m@lena много съжалявам мила, кураж. Знам какво ти е, аз го загубих в 9г.с. Прегръщам те силно.

# 99
Благодаря ви мили момичета за подкрепата.Прегръдки от мен Hug

# 100
zdraveite momi4eta,az predi 3 dni izgybix moeto beb4e v 15 sedmica,vsi4ko zapo4na s bolki v krasta i stomaxa,posledvaxa kontrakcii i izti4ane na vodite,dokato stignax do bolnicata ve4e imax i silen kravoizliv.Taka za 5 minyti biax rodila malkoto si momi4ence mnogo mi e bolno i te6ko no stiskam zabi za6toto pone imam edno zdravo i pravo mom4ence.Celyvki ot men i dano jeni koito ne sam minali po toia pat nikoga da ne minavat

# 101
cveti.krisi-Съжалявам за загувата ти HugДори думи нямам които мога да ти кажа за да те успокоя,затова и на себе си не мога да помогна Cry.Единствено мога да те прегърна силно Hug и ще се моля за всички ни един ден пак да се радваме на бременност и то безпроблемна този път.  love001

# 102
m@lena-благодаря ти за подкрепата от сърце ти пожелавам скоро възтановяване и скоро да ни зарадваш с хубава новина

# 103
  • София
cveti.krisi spoko,толкова мъчно ми става,като прочета за поредото момиче на което се е случило това ужасно нещо.Пожелавам  ти колкото се може по-бързо да се отърсиш от преживяваното и да гледаш напред,казвай си,че явно така е било писано да стане,но ти пак ще забременееш и ще си имаш едно сладко бебенце. Praynig
Прегръщам те. Hug

# 104
Здравейте мили момичета,

Нова сам във форума, но съчувствам на всички ви искрено и ви пожелавам от сега на татък само успехи. Аз също имам спонтанен аборт след ИKСИ. Всичко беше наред, положителни кръвни тестове, но 22 дни след трансфера започна леко кафяво течение. Естествено паниката беше голяма, докторката каза да не се притеснявам, че вероятно един от ембрионите не се е развил. Така повече от седмица, като продължавам да си пия хапчетата. След това реших че нещо не е на ред, отидох отново на лекар, направихме кръвни проби и установихме че ЧХГ-то ми е паднал много, следователно че бременността е приключила. От 3 бебета нищо не остана.

Спрях хапчетата и след няколко дни започнах да кървя, но имах само един ден с болки и не съм имала много съсираци. Все още си кървя, но слабичко. Сега единствено мисля да се възстановя и да се приберем в БГ за да направим още един опит.

Стискам палци на всички момичета, кураж и горе вдигната глава. :хуг:

Общи условия

Активация на акаунт