Ако сте имали спонтанен аборт, в коя седмица загубихте бебчето?

• 128 152
  • 430
  •   1
Отговори
# 45
Току-що научих, че съм загубила бебенцето си  Sad Сега съм в началото на 14 седмица, а се е случило преди около 2-3 дена - в 13 седмица. Причината - вирус, който беше почти безсимптомен, но доведе до пневмония и е атакувал бебчето, което не е издържало Cry

# 46
Ох , Тес, съжелявам , че и ти трябва да минеш през това Sad Много прегрътки от мен Hug Радвай се на двете си прекрасни дечица Hug Ще опитаме пак и този път всичко ще е наред Praynig Praynig Praynig

# 47
mari_rus  Hug Наистина имахме лош късмет, дано занапред ни очакват само хубави емоции  Praynig Hug

# 48
Здравейте и аз да се наредя в тази ужасна тема Cry
Първия аборт в 20г.с. точно на Коледа, изтекли околоплодни води.
Втори опит в 15г.с. точно на Великден кървене и разкритие без болки.
И двата смятам, че са следствие на конизацията на шийката на матката!
Успех и дано на по малко хора се случват тези ужасии Praynig
Дано скоро всички участници в тази тема се радваме на живи и здрави дечица  Praynig

# 49
  • София
първи,надявам се и последен беше в 5-6 г.с, разболях се от страшен грип който ме държа 3 седмици общо, дни наред поддържах висока температура,свалях я с парацетамол за кратко и пак се вдигаше и....една сутрин...
няма да е последен..предстои ми утре вероятно...в 9г.с съм..........мисед

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 08:41 от nuclearbaby

# 50
В 8-ма г.с. спонтанен аборт миналата година през май. Причини - според докторите при първа бременост често се случвало  Confused Дано при всички следващият път бременноста приключи щастливо  Praynig

# 51
Здравеите,мили моми4ета.И аз се записвам в тази ужасна тема...аз загубих беб4ето си в 25 седмица преди 27 дни...Много ми е тежко и факта 4е се слу4и при една напълно нормална бременност,без проблеми,без кървене,просто еи така полу4их контракции и леко кървене...Моми4ета,защо ни е такава съдбата??????!!!!защо и ние не можем да се радваме като нормалните бременни???    Cry

# 52
benito 79,fever,margaret ,....намирам 4е вашите слу4аи са по-близки до моя ,защото сте в по горни седмици и ви разбирам напълно...и ние сега 4акаме теста за да се установи при4ината...Много е тежко,моми4ета.....На вси4ки вас,които  сте преживяли това ужасно нещо,пожелавам от все сърце,съвсем скоро да се радваме на нова ,щастлива до последно бременност!и ако е възможно да ви питам само нещо-все още се из4иствам от раждането(защото при мен си беше такова в 25 г.с) имам лохии,и знам 4е те са индивидуални и може да продължат до 30-40 ден максимум ...но кога може да о4аквам първата нормална менструация?

# 53
в 13 г.с мисед

# 54
да споделя  и аз, преди 1 седмица ,в 10тата седмица,на приема видяха плоден сак със сърдечна дейност,оттам насетне висока температура,ужасно кървене и никаква лекарска намеса,трябваше да звънна на управителя на болницата,за да се сетят да ме прегледат и да установят ,че съм изхвърлила плода,обяснение никакво  Cry

# 55
  • Варна
Anni2002 лично при мен лохиите бяха около 40 дена и веднага след това ми дойде и първия цикъл.

# 56
Аз загубих бебчето си в 20 г.с. след спукване на окол.мехур,без болка,без нищо, а сестра ми загуби своето в 21 г.с  без болки,без контракции,просто получи кървене и...............
Пожелавам на всички НИКОГА ПОВЕЧЕ да не пишем ва такива теми, а скоро всяка от нас да пусне своя в която пише че мечтата да гушне бебчето си се е сбъднала  bouquet

Anni2002, при мен след раждането не ме изчистиха и седмица след това се наложи кюретаж, но след него имах кървене 2 седмици и половина и след още 2 ми дойде- точно на 30я ден от кюретажа.

# 57
  • по света и у нас
Ужасно тежка и болна тема за всички ни...
За две години имах три–в 7г.с.,следващия в 10г.с.(кухо яйце) и последния в 12г.с ей така сърчицето спря... Sad .
Причините–тромбофилия и променливо протромбиново време.
След два месеца навършвам година от последния и пак ще пробваме,дано успеем този път с назначената ми терапия.

Един съвет към всички–търсете причината,довела до аборта,не се оставяйте на съвети и успокения от близки.Обърнете се към специалист в рискова бременност и си направете нужните изследвания!!!
Желая късмет на всички и по скоро да гушнем нашите мечти! Peace

# 58
Аз бях в 11 г.с.,а плодът отговаряше на 6 г.с. Обяснението беше,че оплодената яйцеклетка не е започнала да се развива в ембрион.Просто кухо яйце.Това се случи април 2008г.

# 59
Моят аборт беше в 24г.с. Бях бременна с еднояйчни близнаци. Загубих най-прекрасните създания-двете ми малки момиченца.
На всички нас пожелавам един ден да гушнем най-пухкавите и здрави бебоци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт