Ако сте имали спонтанен аборт, в коя седмица загубихте бебчето?

• 128 155
  • 430
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз бях в 8-ма - мисед. Нямах кървене, нищо. Даже предната седмица бяхме чули сърце. Което просто изведнъж е спряло. Сега правим опити, дано да е успешно.

# 61
Тежка тема,множо тежка.Мисед в 11г.с. и преди 2 месеца в 19 седмица и 5 дни загубих моите бебета.Спукан околоплоден мехур на едното беб4е силно карвене и секцио по спе6нос.След инсе 4 ембриона редукция и фатален краи.. Cry

# 62
Аз бях в 8-ма - мисед. Нямах кървене, нищо. Даже предната седмица бяхме чули сърце. Което просто изведнъж е спряло. Сега правим опити, дано да е успешно.

и при мен по същият начин.Нито болки,нито кървене.Сърцето беше спряло в 8г.с. и аз съм била така 10 дни без никакви симптоми.

Прегръщам ви всички. newsm17

# 63
  • София
за пореден път се убеждавам,че наличието на бременни симптоми не са признак за нормално протичаща бременност... с малко поправка към мой пост по-горе, втори мисед 10 г.с, а отговарях на 7 г.с..... без болки, без кървене,нищо... Rolling Eyes

# 64
В 9-10 седмица се разбра, че няма сърдечна дейност бебчето, но е било спряло развитието си по-рано. И аз бях така - няма болки, няма кървене, гърдите ми бяха все така супер болезнени...

# 65
  • след Околовръстното
Преди много години в края на третия месец.

# 66
# 67
Първи в 11г. седмица и мъртво раждане в 26г. седмица. Много тежка година измина дано на никой повече не се случват такива гадости.

# 68
В 12 г.с. - мисед, бебенцето беше спряло да се развива Cry

# 69
  • София
В 8 г.с. - мисед.

# 70
в 17 г.с-по медицински показания-спина бифида, в 10 г.с-мисед и в 22 г.с-спонтанен аборт в следствие на контракциите на матката

# 71
В 4 г.с. Доста рано, но когато го чакаш с огромно желание е много гадно.  Sad

# 72
5г.с. спряло ра3витие,може и по рано да е  било  не  стигнахме до то4ка.

# 73
При мен в 36г.с ниамаше съредчна деиност  Cry

# 74
polimimi74 , миличка, немога да си представя преживяното от теб!Прегръщам те силно и ти желая най-хубавото нещо на този свят-едно малко здраво слънчице Hug

Общи условия

Активация на акаунт