"За децата на България" - концертите на VIP Brother епизод 3

• 20 399
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Абе вчера помежду другото ми се промъкнаха едни думи на НК ".... а на мен ми е още по-трудно да водя сега..." - явно има нещо  Rolling Eyes

# 241
Абе вчера помежду другото ми се промъкнаха едни думи на НК ".... а на мен ми е още по-трудно да водя сега..." - явно има нещо  Rolling Eyes

Ужас. Confused

# 242
  • София
Може би Н.К. има близки сред ранените или загиналите...

Според мен обаче не е редно да го дават този концерт, точно днес.... Колкото и да повтарят, че е ден на траур....
Бтв примерно си смени цялата програма и днес няма нито едно забавно предаване. Нова тв си спести май само "Господари на ефира". Не че ще върнат някой ако си спът предаванията, но незнам, според мен не е редно да е така в ден на национален траур!

# 243
  • София
Можеше  поне на този  ден да скрият певачките  по -дълбоко Sad

# 244
  • София
Много хубаво каза Кирил Войнов на Гала "В момента трябва да млъкнем,
да замълчим, не е време за политика................защо всички  медии гърмят днес,
че автобуса убиец е на 30 години, та вие знаете ли че пожарните
ни автомобили са още по-зле, а трябва да отреагират ..............."

Говори много добре и адекватно за разлика от Гала,
такива тъпотии ръси и разпитва точно в този момент.

# 245
  • Ботевград
Много е тъжен и тежък концерта, но се радвам, че го направиха.

Дано нищо лошо няма, около Ники Кънчев  Praynig

# 246
Да, поне са се сетили да ги предупредят да се облекат подходящо. Вчера Нели Рангелова ме втрещи с розовата си рокля и веселото си настроение. Разбирам, че се радва, понеже все по-рядко се сещат за нея, но...

# 247
Ники Дойнов и Гала са много по подходящи за този ден !!!
ако не сте забравили двамата водиха много добре Новогодишната програма именно затова те водят днес

# 248
Не е баш заради това, малко спешъл им дойде воденето, но се справиха блестящо.

# 249
Тази вечер по Нова, също заради траура няма да има и Господари на ефира. Нали някой не си мисли че няма да ги дават и тях заради Ники Кънчев. Mr. Green

Нямам идея за какво отсъства Ники, иска ми се да не е по лош повод.  Praynig Но със сигурност това предаване не е заради отсъствието му.

Shocked Cry Cry Cry Cry Cry

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 14:09 от muronka

# 250
Тази вечер по Нова, също заради траура няма да има и Господари на ефира. Нали някой не си мисли че няма да ги дават и тях заради Ники Кънчев. Mr. Green
Нямам идея за какво отсъства Ники, иска ми се да не е по лош повод.  Praynig Но със сигурност това предаване не е заради отсъствието му.
В същия ден е починало едно от момиченцата му-близначки.Не знам какво трябва да каже човек.Толкова мъка Shocked Cry Cry Cry Cry Cry
Ужас.  Cry Cry Cry

# 251
..........

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 21:35 от Мама Цоцоланка

# 252
  • София
......

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 20:57 от Дудинка

# 253
Хора, не е официално съобщено, имаше тема - приехме тя да се изтрие, защото е грозно най-малкото да обсъждаме такова нещо, когато то е непотвърдено! И тук предлагам, ако сте съгласни да си заместите постовете с ",........"  Naughty

# 254
Хора, не е официално съобщено, имаше тема - приехме тя да се изтрие, защото е грозно най-малкото да обсъждаме такова нещо, когато то е непотвърдено! И тук предлагам, ако сте съгласни да си заместите постовете с ",........"  Naughty

Никога не бих обсъждала подобно нещо.Пишеше във вчерашен вестник и аз се втрещих.После случайно попаднах на тази тема и ми се искаше да го споделя с някого.Просто ми беше ужасно мъчно Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedТакова нещо да обсъждам е престъпление.Ако съм направила лошо впечатление-не съм искала.И много ще се радвам,ако не е истина,но... Tired

Общи условия

Активация на акаунт