"За децата на България" - концертите на VIP Brother епизод 3

• 20 403
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София
в кой вестник, ако е от жълтата преса  Stop

# 256
в кой вестник, ако е от жълтата преса  Stop

В другата тема инфото беше именно от жълт вестник, и понеже не можем да го приемем за достоверен източник се реши темата да се изтрие, за да не тръгнат големите слухове.

# 257
  • София
Пропуснала съм я другата тема,
но ако инфото е жълто,
определено не е достоверно.

# 258
В днешния ЖЪЛТ Шок има на 1 стр. горе  Close

понякой път парцалите е необходимо да проявят малко такт :x

да инцидента е от четвъртък през деня след близо 2 месеца в който малката душа е била на командно дишане Cry Cry Cry това е било по малкото близначе което се е родило около 600гр.

# 259
Оф, ако не е вярно, не знам що за висша форма на идиотия е да си повишаваш тиража с такива "новини". ooooh!

# 260
  • Ботевград
Ако не е вярно и ДАНО!!! Ники Кънчев не да ги осъди, а направо да ги разстриля! Що за потресаващи новини  #Cussing out
Дано да е лъжа, дано да е нещо, чуто или преразказано, недоразбрано  Cry
Ники Кънчев е прекрасен човек, не заслужава да изживее такава мъка  Praynig Praynig Praynig

# 261
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че биха излъгали за такова нещо. Това е просто ужасно и не смятам, че случилото се трябва да стане достояние на цяла България.

# 262
Не мисля, че биха излъгали за такова нещо. Това е просто ужасно и не смятам, че случилото се трябва да стане достояние на цяла България.

Аз също. Има твърде лични неща, който не трябва да се обсъждат... долно и цинично е.

# 263
  • Ботевград
Тошко е гост при Азис  bowuu

# 264
  • Ботевград
Саша Антунович спечели 50 000 лева  Hug от сделка или не.
В кутията му бяха 25 000, той я смени 2 пъти и накрая спечели 50 000  bowuu

# 265
В Стани Богат Сергей Станишев каза, че държавата ще дари сумата, равна на 20%ДДС, които си е отчислила, в полза на каузите на ВИП Брадър. Дариха и по една месечна заплата /заедно с Ивайло Калфин/ и отделно спечелиха някакви пари, но точно колко не запомних.
Общата сума беше някъде около 490 000 лв.  Peace

# 266
  • Разпиляна във въображението
В Стани Богат Сергей Станишев каза, че държавата ще дари сумата, равна на 20%ДДС, които си е отчислила, в полза на каузите на ВИП Брадър. Дариха и по една месечна заплата /заедно с Ивайло Калфин/ и отделно спечелиха някакви пари, но точно колко не запомних.
Общата сума беше някъде около 490 000 лв.  Peace

БРАВО!

# 267
  • Ботевград
Тази вечер е предпоследния благотворителен концерт "За децата на България: Всички имаме сърце".

Ники Кънчев ще води с олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева.

Сцената на "Vip Brother" отново приютява много и все големи звезди от рок, джаз и попфолк музиката. Рокът ще бъде представен от група D2, за джаз феновете ще пее Хилда Казасян с Биг Бенд, а за попфолк маниаците своите хитове ще изпълни Анелия.

Вече е традиция, който пее на сцената, след това да отиде и в Call center-а, където да отговаря на благотворителните обаждания на гражданите.

# 268
  • Ботевград
Д. Любенова смени кутията си с 10 000 лева за кутията на Преслава и съответно спечели 750 лева.

Преслава беше изключително черна  Rolling Eyes

# 269
  • Ботевград
Тази вечер е концерта за децата аутисти  Hug
Нека помогнем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт