"За децата на България" - концертите на VIP Brother епизод 3

• 20 363
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Корина 

аз съм на 36 честно казано няма значение как са те възпитали против или за все ми е тая ,но след като се изписа толкова за Тошко ,а и в самата тема на няколко пъти се споменаваше именно отговора на въпроса ти на мен ми стана смешно.Човек трябва да се интересува от всичко за да е подготвен. Laughing

# 151
Корина 

аз съм на 36 честно казано няма значение как са те възпитали против или за все ми е тая ,но след като се изписа толкова за Тошко ,а и в самата тема на няколко пъти се споменаваше именно отговора на въпроса ти на мен ми стана смешно.Човек трябва да се интересува от всичко за да е подготвен. Laughing
Темата нямаше как да я следя от-до. Просто нямам физическата възможност за това. Второ-има неща от които не се интересувам. Медицина, астрономия, физика, химия, адрени оръжия и т.н. . Фамилията Живкови е също от тях. Че съм сеирджиика- съм. Но до сега за миг не ми е ставало интересно кой какъв е . Дори като видях Тошко попитах дали е син на Иван Славков, който знам просто , защото по времето когато много гледах мачове беше шеф на БФС. И помежду др. бях чувала, че езет на Тато. Еййй, чак почнах да се обяснявам защо не чета неща, които не ме интересуват.  Peace  Laughing Laughing Laughing 

Кори, гледах я в едно гостуване с Бат Сали, за тогава ли става дума?
Да и тогава нямах време да я изкоментирам.  Laughing "Ало, радвате ли се, че спечелихте? Какъв е вреният отговор? А как се казвате"  Laughing
Но в интерес на истината изглеждаше прекрасно.

# 152
  • Абсурдистан
Чак сега видях новата тема,
търсейки старата, за да кажа,
че концертите са ми изключително тъпи.

# 153
Добрите души ако може да ми пуснат линк към концерта на Деси в петък???Чак сега имам време да го гледам...... Embarassed

Търсих във ви-бокса, но явно е,че слабо търся.....

# 154
Няма, и ние търсихме Confused

# 155
Ако на някой му е инбтересно- Елена от ББ2 (на Миро) е при Гала.

А довечера Крис ще играе в Сделка или не.

# 156

Нещо интересно каза ли? Grinning

# 157

Нещо интересно каза ли? Grinning

Не. Говориха за Брадъра. Пуснаха й материал.Каза че отдавна не е гледала тези неща и ги е била забравила. За Мирослав отказа категорично да говори, не искала. Само каза че от известно време не поддържат абсолютно никаква връзка. Но му желае всичко хубаво.
Единственият човек, от ББ с който поддържа връзка и до днес е Мъро. Но поясни че не е любовна, а просто са добри познати.Имала човек до себе си, била щастлива. Работи. Не съжалява че е била в ББ. Единственото за което е съжалила е, че сега всички я познават и че където и да е, каквото и да прави все някой я гледа.Общо взето това е. Довечера именният си ден ще го празнува като иде с приятели на мюзикъл.

# 158
# 159

Само като видях че има пост в темата и бях сигурна че е тоя линк. Mr. Green

Софи вече опроверга да е бременна обаче. Явно е бременна толкова, колкото и Ивайла им е сърдита, и от мъка забегнала за Англия. hahaha Joy

# 160
Някой има ли информация кои ще пеят довечера?

# 161

Аз  Blush
Алисия, Орлин от Кафе, Нора. Май и Лаура Чуканов- българката деотостана 4-та на Мис Сащ ще е гост също.

# 162
  • Ботевград
Тя и Кали в градски легенди отричаше, та се скъсваше  Mr. Green ама вече няма как да отрича  Joy
Довечера съм на линия  Hug

# 163
Тя и Кали в градски легенди отричаше, та се скъсваше  Mr. Green ама вече няма как да отрича  Joy

Сега ти недей ги сравнява. Още повече- Софчето кога излезна от Къщата, кога забременя, че и цикълът й закъсня, и тест направи и се оказа положителен. Stop Глупости на търкалета. И преди да опровергае статията, която тръгна от жълто издание, бях сигурна че не е .

# 164

Аз  Blush
Алисия, Орлин от Кафе, Нора. Май и Лаура Чуканов- българката деотостана 4-та на Мис Сащ ще е гост също.

Мерси. Heart Eyes

Значи спокойно го пропускам и излизам да пия едно узо. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт