"За децата на България" - концертите на VIP Brother епизод 3

• 20 390
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Ще направят концерт и за тази кауза - сигурна съм  Hug

# 226
А за нашата кауза... която беше утре, не каза нищо, че ще се отложи самата кауза за следващ концерт, а само за какво ще бъде утре, нищо не се спомена за нас Confused
Причината за отлагането на концерта не е националният траур. Ники Кънчев не може да води ВИП Брадър, а каква е причината ще разберете скоро.

# 227
а каква е причината ще разберете скоро.

Е...сега.......все пак сме в клюкарника....кажи повече, моля.....

# 228
  • Ботевград
Каква е причината?
 Crazy

# 229
Концерт ще има, но с други водещи.  smile3505

# 230
Концерт ще има, но с други водещи.  smile3505

Е, как не те е срам? Пусна мухата и си заключи устата. Crossing Arms

п.п. Авче, ако четеш, изтрий си малко писъмца от кутията, че ще те бия вече! Naughty

# 231
Хубава новина от снощи, а? Браво за 400-те върнати хиляди лева от правителството. Party

п.п. Авче, ако четеш, изтрий си малко писъмца от кутията, че ще те бия вече! Naughty

п.п.  Mr. Green Нямаше ме два дни, и днес си дойдох преди няколко часа, и са ми писали доста хора, и са я напълнили. Blush Ама е готова вече де. Heart Eyes

# 232
  • Ботевград
Концерт ще има, но с други водещи.  smile3505
Да, Гала.
Ники Кънчев още вчера в края каза  Rolling Eyes

# 233
  • Ботевград
Хубава новина от снощи, а? Браво за 400-те върнати хиляди лева от правителството. Party

Нямаше ме два дни

# 234
Смяната не ми се вярва да е заради водещият. Че какъв е проблема и такъв концерта да води Гала. Никакъв. Абсолютно си смятам че е заради траура днес. Ако не се беше случил този ад вчера, какво щяха да правят тогава. Нима нямаше Гала да води за децата аутисти? Щепе и още как.

Златна, мерси за посрещането мило. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 235
А каква е причината Кънчев да не води вече?

# 236
А каква е причината Кънчев да не води вече?

Той да не е в Ямбол?

А и Гала сутринта каза,че тя ще е водеща и се притеснявала малко......

# 237
Ех, Авче, нали си клюкарка номер 1, как може да не знаеш?  Tired Ники няма да води довечера концерта, а каква е причината няма да напиша единствено заради жълтия парцал ШОУ.

# 238
Ех, Авче, нали си клюкарка номер 1, как може да не знаеш?  Tired Ники няма да води довечера концерта, а каква е причината няма да напиша единствено заради жълтия парцал ШОУ.

Боже, каква клюкарка, ти вярваш ли ми, че дори за вчерашният кошмарен инцидент научих днес. Бях малко на курортче, на спа, не ми е останало време дори да гледам телвизия. Днес като се прибирах чух по радиото в колата. И веднага като стигнах вкъщи, влезнах в новинарските агенции да чета.

# 239
Тази вечер по Нова, също заради траура няма да има и Господари на ефира. Нали някой не си мисли че няма да ги дават и тях заради Ники Кънчев. Mr. Green

Нямам идея за какво отсъства Ники, иска ми се да не е по лош повод.  Praynig Но със сигурност това предаване не е заради отсъствието му.

Общи условия

Активация на акаунт