Как родихте/Как бихте искали да родите - 2

• 8 708
  • 228
  •   1
Отговори
# 30
Секцио, пак така искам!

# 31
Мила,нужно ли е да пускаш едни и същи теми?
всеки е свободен да пуска теми, каквито му е щукнало, стига да не нарушават Правилата на форума, МИЛА!!!!!

родих нормално 2 пъти, третия ще ми е доста лесен изборът

# 32
  • Варна
Раждала съм секцио (и съм се клела, че няма да повторя  Laughing ), бих искала второто да е нормално (ама нема да стане на мойта).

# 33
Нормално родих,без упойка.Ако забременея отново,пак така бих родила.

# 34
  • София
Първия път раждах секцио по медицински причини, но тайничко ми се искаше да раждам точно така. Беше супер.
Втория път бях леко любопитна за естествено раждане и си бях казала както дойде. Е лекарите предпочетоха секцио и се възстанових още по-бързо и по-лесно. Доволна съм и не съжалявам. Ако трябва да избирам за 3-то вероятно не бих се замислила, заради възрастта и директно бих се насочила към операция.

# 35
  • На бял кон в Pierrefonds
Родих със секцио. Мноооого исках нормално, но с упойка  Mr. Green

# 36
  • Earth
Родих нормално, без упойка . Така и исках.
Имам само 1 вътрешен шев. Бях много спокойна, защото знаех, че това е естествен природен процес ( тоест не е нещо непосилно за човека  Confused ) и че бебето трябва да реши кога да се появи . ( а не аз примерно да насроча операция за да избера зодия  Embarassed )
Умишлено не четях разкази за разни " супер тежки " раждания и избягвах съвети и разсъждения за това колко е непосилно да родиш естествено.
А след раждането - Никога не съм изпитвала по-сладка умора  Heart Eyes

# 37
  • Mars Hotel
Родих секцио, пак така бих раждала.  Peace

# 38
Раждала съм нормално без упойка, пак така бих искала да родя живот и здраве някой ден.

# 39
  • в илюзия
раждала съм секцио , пак така бих искала

# 40
  • там където ме зове сърцето!!!
Раждала съм нормално, пак така бих искала

# 41
И първия път родих нормално и не ми беше тежко раждането.Даже според мен беше твърде леко за първо раждане.не виждам причина второто ми раждане да бъде секцио по мой избор.Единствения начин да родя секцио ще бъде ако доктор ми го назначи!

# 42
Раждах нормално,пак искам така,но вече ще направя уговорка за лекар Crossing Arms

# 43
Моята опция е: родила съм секцио веднъж, а второто бих го родила както ми каже лекарят, който ме следи - все едно ми е секцио или нормално, ще се съобразя с неговата преценка.

# 44
  • До хладилника, който обичам
Моята опция е: родила съм секцио веднъж, а второто бих го родила както ми каже лекарят, който ме следи - все едно ми е секцио или нормално, ще се съобразя с неговата преценка.
Това се подразбира Grinning
Пита се - как би искала да родиш, а не как ще.

Общи условия

Активация на акаунт