ЕВРОВИЗИЯ 2009 - анкета за вашият фаворит

• 24 169
  • 628
  •   1
Отговори
# 450
Лека нощ  bouquet!

# 451
  • София
Лека  нощ  девойки аз се радвам, че отново  Русия  си е на първо  място и се радвам, че  България  гласува за Гърция Joy

# 452
  • София
жалко, че  нямаше  за  финал нещо руско Simple Smile
е беше беларуско, все там  Joy
Родил се е в Беларус но е израстнал в Норвегия. Какъв по-хубав подарък от този за рождения му ден, нищо че е бил преди три дни само (роден е на 13 май).

# 453
Фенките на Сакис, видяхте ли каква целувка ви изпрати   Mr. Green
Гърция даде 10 точки за Норвегия, уважиха ми есемесчето  Laughing
Приятно ми беше да ви чета цяла вечер, догодина пак   bouquet

# 454
  • Норвегия
в интересн на истината песента на Рибак няма и да я чуем повече
тя не е хитова

Блазе ви!  Mr. Green Сашата ми е фаворит, но и днес не пя с толкова жар, колкото на тукашния финал. Да му е честита победата, млад, талантлив, заслужава си я.

Норгетата откачиха тотално. И без това ми продъниха ушите в последните 2 месеца... Сега няма да мирясат скоро.

А пък за това, че България даде само 2 точки - ако утре не искат да говорят с мен, ще съдя държавата.  Joy

Лека вечер на всички!   Hug

# 455
    newsm44 smile3501 newsm51

Това беше и моят фаворит! Браво! Доволна съм!

Много силен финал,страхотно шоу! Най-добрата Евровизия до момента беше това! Руснаците доказаха за пореден път:Нас не догонят!

# 456
  • София
Гласувах за Норвегия и много ме хвана яд, че от България бяха само две точки.И за Португалия гласувах.

# 457
Гласувах два пъти за Русия, (страхотна е песента според мен). За Исландия, Литва и Англия.
Ако можех и за португалския барабанист щях да гласувам.  Peace
От името на децата - за Норвегия и Румъния.
Много се радвам, че Исландия е на второ място.  Joy

Явно този модел на гласуване е добър - етническият вот се претопи.
А и приказката на Саша е неустоима. Честита победа!  Hug

# 458
Доволна съм, че моят фаворит спечели. Не мога да повярвам, че България му отреди 2 точки!
Разбирам, че хората се поддават на комшийски пристрастия, ама чак пък толкоз...
Гласуването в тази тема е някакъв вид социологическа извадка....почвам да се съмнявам в данните от БНТ.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 02:06 от черно и бяло

# 459
Да добавя - също гласувах за Норвегия  и Португалия.

# 460
Мили дами, ако все още не сте заспали-гледайте Руската ТВ-ОРТ 1, шоуто продължава.Е, няма равни на братушките, когато става въпрос за нещо грандиозно....във всяко едно отношение.... Hug

# 461
  • София
То по вота се видя в кои държави има най-много емигранти от Турция.Ако нямаше толкова много емигранти, турската песен никога нямаше да събере толкова точки.

# 462
Както каза Джени, и да не беше пяла туркинята, пак щеше да е напред.  hahaha

И кои са най-добрите шоумени - руснаците, американците, китайците  newsm78

# 463
То по вота се видя в кои държави има най-много емигранти от Турция.Ако нямаше толкова много емигранти, турската песен никога нямаше да събере толкова точки.

Съгласна съм с теб.
На мен туркинята на моменти ми фалшивееше леко ...

# 464
  • На брега на реката
Доволна съм, че моят фаворит спечели. Не мога да повярвам, че България му отреди 2 точки!
Разбирам, че хората се поддават на комшийски пристрастия, ама чак пък толкоз...
Гласуването в тази тема е някакъв вид социологическа извадка....почвам да се съмнявам, в данните от БНТ.

Гласувах за Гърция, защото :

Причина №1
Песента ми е танцувална, запомняща се, с поп звучене. Разбирам, стойността на английската песен, например, и много ми хареса, но....

Причина №2

Тя е видна от само себе си !  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт