ЕВРОВИЗИЯ 2009 - анкета за вашият фаворит

• 24 135
  • 628
  •   1
Отговори
# 495
  • На брега на реката
smile3523 Тази Евровизия беше много, много различна. Песните бяха много по-добри от която и да е друга година - поне аз докогато помня. Най-голямата изненада поднесоха Франция и Англия, според мен. Шоуто и изобщо цялата организация на руснаците беше като за олимпиада. Единственото петънце във всичко си е нашата излагация. Много други участници също бяха непоносими във всяко едно отношение, но много ми се искаше нашето участие да е част от незабравимото. Но донякъде сами сме си виновни. Куцата организация и подбор на БНТ не правят фестивала интересен у нас и никой не се интересува много, а камо ли да гласува. Сещаме се на самия край на селекцията да разберем до къде са я докарали и , ето, докъде сме с нашето доверие.

# 496
  • София
kloi, ужасно си права.

# 497
На мен песента на Норвегия не ми харесва никак. Чух я още преди няколко месеца в ютуб, и не можа да ме впечатли изобщо. Снощи пак я чух, понеже гледах финала все пак. И днес си я пуснах пак, да видя дали няма след няколко слушания да ми хареса. Е, не, пак не стана. Явно съм повредена, щото май съм единствената дето не я харесва, или съм пшоне една от малкото такива. Иначе да им е честит победителя на Норвегия.

# 498
  • София
На мен песента на Норвегия не ми харесва никак. Чух я още преди няколко месеца в ютуб, и не можа да ме впечатли изобщо. Снощи пак я чух, понеже гледах финала все пак. И днес си я пуснах пак, да видя дали няма след няколко слушания да ми хареса. Е, не, пак не стана. Явно съм повредена, щото май съм единствената дето не я харесва, или съм пшоне една от малкото такива. Иначе да им е честит победителя на Норвегия.

Песента не е важна, момчето е страхотно, кара те да мечтаеш за младост, красота, бъдеще и перспективи, здраве, талант и много, много, много други неща Wink Просто е завладяващ, а песента е като продължение на личността му.

Чуй му други неща, изумителен джазмен е.

# 499
Песента не е важна, момчето е страхотно, кара те да мечтаеш за младост, красота, бъдеще и перспективи, здраве, талант и много, много, много други неща Wink Просто е завладяващ, а песента е като продължение на личността му.
Страхотно определение!  smile3501 smile3501

На фона на натрапчивите фолк елементи, огньове, каскади, секс символи и т.н. Александър се открои със своята естественост

# 500
Просто мен не ме завладява, нито пък ме кара да мечтая и т.н., това е. Различни хора, различни вкусове. Grinning
Може би наистина има други негови неща, които са хубави, като имам повечко време обещавам да чуя.  bouquet Но това парче, не е "мойто" парче.  Peace

# 501
  • MJF
аз съм доволна от тазгодишната евровизия.
песните на Литва, Португалия, Исландия , Босна и Херцеговина, Естония , Великобритания , Малта и Норвегия с удоволствие ще ги слушам за напред.
Точно слушам "Хоризонт" с тема евровизия и разбрах , че догодина България ще промени регламента за избор на песен.

# 502
  • На брега на реката
Точно слушам "Хоризонт" с тема евровизия и разбрах , че догодина България ще промени регламента за избор на песен.

Ще ни "светнеш" после и нас нали?  Wink
В Гърция, например, първо избират кой да ги представя, а после му избират песен.

# 503
  • MJF
Не знаех , че журитата от гласуващите държави са оценили песните по време на официалната репетиция за финала.Очаква се рано или късно да бъдат изнесени резултатите от гласуването на журитата за да се види удачността на новия регламент и какво да се умува за да се намалява "съседския" вот.

аз лично съм изненадана приятно от гласуването на някои държави от , които предполагах какъв им е избора.за това и виждам някакви дребни стъпки в посока обратна на " политическия " вот.

Фактът  , че фаворитите ми от двата полуфинала бяха на финал и се класираха от средата напред си е напредък.

# 504
  • MJF
а някой намерил ли е  инфо за тези изпълнения с "водно въздушното " Grinning шоу.
включването от космоса го очаквах. след армейския хор, танцовия спектакъл, макетите-танкове самолети следваше космоса  но това шоу беше изненадата за мен.

сега ще потърся ако са пуснали вече таблиците с оценките по държави.

жалко , че Португалия , моя фаворит от веселите песнички остана назад

Публиката вчера в залата беше "патресаюша"  Crazy hahaha Joy. по едно време вместо да слушам и следя какво се пее и гласува , гледах дали и колко жени и то пак под въпрос , ще засече камерата .Голям майтап.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 13:29 от 6o6ul40

# 505

Чуй му други неща, изумителен джазмен е.
Ама той е наистина невероятен.А приликата му с Енрике Иглесиас е поразителна
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://userserve-ak.last.f … 26sa%3DN%26um%3D1

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 14:14 от Beceтo

# 506
  • София
Аз не съм разбрала защо Грузия са я дисквалифицирали?

# 507
  • MJF
Грузия не участва по политически причини.
Чесно казано забелязах отсъствието им на танцовия спектакъл на втория полуфинал. Нямаше ги техните специфични танци и ритми.

# 508
Снощи слушах някаква песен на Грузия за Евровизия 2009.  Да ви кажа, нищо не сме изгубили. Миналата година песента им беше една от любимите ми.

Колкото повече слушам песента на Норвегия, толкова повече ми харесва. То е текст, музика, изпълнение. Няма грешка. Опитах се да пригласям, ама не става. Не е за всеки!  Hug

Аз пък да кажа, че съм недоволна от това че нашата песен не беше тази, за която гласувах. То биваше толкова да я осакят бива, ама това беше прекалено.
Искам си парите за двата СМС-а, които пуснах за нея,  от БНТ!  Whistling

# 509
А Италия защо не участват? И участвали ли са в първите конкурси?

Общи условия

Активация на акаунт