ЕВРОВИЗИЯ 2009 - анкета за вашият фаворит

• 24 104
  • 628
  •   1
Отговори
# 555
Да, явно еуфорията е започнала още след като е спечелил местния конкурс, но пък е логично, иначе нямаше толкова категорично да спечели и самата Евровизия, имам предвид, че малко или много хората предварително са решили за кого да гласуват, нали изпълнителите правят промо турове из Европа и тн за да си популяризират песните.

По БНТ казаха, че единствен той не е ходил на турове из страните и не е представил песента си никъде. Освен това е и единствената песен без видеоклип заради финансовата криза.

Е, не, това не го вярвам направо Simple Smile Освен да се е промотирал с не-финансови начини по Интернет примерно, от уста на уста/от линк на линк  Laughing, малко с помощта на медиите, знам ли.

# 556
  • София
Защо да не е възможно?Аз я чух за пръв път на самия концерт и веднага ми хареса и реших,че ще гласувам за нея!

# 557
  • На брега на реката
Аз не мога все още да се отърся от усещането си, че тази песен трябва да се пее на руски и  ми звучи като саундтрак на  руски филм.  Peace Не ме нападайте, моля ви, ама не ми е поп хит.

# 558
Победителите не ги съдят!  Naughty

Май беше принцип на Римското право.

# 559

"Fairytale" е посветил на това момиче, с което са имали връзка преди време.  Blush

На тази възраст чувствата са силни и се творят шедьоври, особено когато те са несподелени.  Thinking

Bittersweet благодарим за горещите новини!   bouquet

# 560
Песента на Армения ми харесва като я слушам без да гледам клипа.
Бистрата вода на Босна също е много хубава.

Аз не мога все още да се отърся от усещането си, че тази песен трябва да се пее на руски и  ми звучи като саундтрак на  руски филм.  Peace Не ме нападайте, моля ви, ама не ми е поп хит.

Много ще и отива руски тескт, представих си го.

# 561
  • София
...

Много си е хубава и на английски език.

# 562
...

Много си е хубава и на английски език.
Съгласна съм!

# 563
Защо да не е възможно?Аз я чух за пръв път на самия концерт и веднага ми хареса и реших,че ще гласувам за нея!

Добре, значи е възможно Simple Smile Понеже беше доста убедителния букмейкърски фаворит и някак си предположих, че може би самата песен е добила популярност преди полуфиналите...
Както и да е де, не е лоша  dancing dancing
Аз не бях за нея, но не мога да кажа, че не ми харесва, тази година имаше доста хубави песни.
На мен арменките ми харесаха като мелодия, вокали и визия, кой ги знае иначе какво ли са пели като текст. Бях за Естония и Босна и Херцеговина.
Но е вярно, че различните песни имаха различно излъчване и заряд.
И песента победител е със заразителна енергия и позитивност.

# 564
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Сега гледах нашата песен,която се класира след Краси.
http://www.vbox7.com/play:d0f33ec7

Мисля си,че ако бяхме се представили с нея ,може би щяхме да сме сред 1-те 10 във финала.Вижте песента на Исландия е подобна и колко много се хареса,противно на всякакви прогнози взе 2-то място.Поли има страхотна визия и поведение на сцената...ама минало свършено.

Тази година имаше много хубави песни.От няколко години гледам Евровизия, но за първи път за мен беше истинско удоволствие.

Дано догодина да се представим достойно, да изберем хубава песен,друго е ,когато стискаш палци за собствената си страна на финала ! Hug

Страхотна песен! Направо настръхнах докато я слушах....вероято наистина щяхме да сме някъде напред ако се бяхме представили с нея...

# 565
Наистина е по-подходяща за там от тази на човека- глас(праз).

Човека-гъз е той. Close  Орезили ни яко. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 22:54 от ДонКихотка

# 566
  • На брега на реката
Наистина е по-подходяща за там от тази на човека- глас(праз).

Човека-гъз е той. Close  Орезили ни яко. Rolling Eyes

ooooh!
Да го бяхме спрели по-навреме  Laughing

# 567
Има си друга тема за Краси.
Явно не сте я чели, нито тази.

Как беше - Чукча писател, не читател.

# 568
  • На брега на реката
Има си друга тема за Краси.
Явно не сте я чели, нито тази.

Как беше - Чукча писател, не читател.