За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 840
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден и от мен на всички празнуващи! Бъдете здрави, красиви  Wink и носете с гордост имената си!

Енви, не знам къде  Blush някъде по морето е със сигурност  Joy  Ще кажа, като влезе Младен в скайп. Интересувате ли се?

Намерих го, ето: http://www.vitoshacamp.com/index.html , там сме от 28 юни до някой си юли.

# 121
  • Варна
Честит имен ден на празнуващите днес, аз пък ще наблегна специално на мъж ми! Пожелавам му да ма слуша повечко и да не се обажда много много  Joy Joy Joy
Рени, да си жива и здрава !

Мойто гардже поне няма да пропусне тръжеството май, свекитата щели да го доведат. Толкова ми стана мъчно, че си отиваме от яслата. Беше хубаво, въпреки всичките неудобства. Казаха, че много хубаво пеел и танцувал, някакво цветенце май ще... Спирам, че ще ревна, кога порасна толкова?!

# 122
  • Русе
Рени, Честит Рожден Ден!

Здраве, късмет, любов и успехи на всички поприща!
Весел празник и дано те подмине шарката
Praynig

Да почерпя... Blush

...и честит имен ден на всички други именици в априлските семейства!

Татянка, хубаво, че поне се разбра от какво са проблемите! Peace

Аз съм с болно гърло, ама толкова е зле, че чак ми се гади и не съм спала 2 нощи... Tired

За морето, и тази година сме се насочили към бунгала (тип апартамент) - иделано е за 2 малки бяса. Grinning
Юлче, екстра изглежда, точно каквото и ние харесваме, само дето много на юг ни идва... Laughing

Красе
, ей тъй няма да усетим как ще тръгнат и на училище... Rolling Eyes

# 123
Честит рожден ден, Рени! Бъди здрава, щастлива и обичана! newsm51
Честит имен ден на всички именници от нашата Априлска тема! Много здраве и късмет! smile3525
Отдавна не съм влизала в темата, но съм засипана от работа. Отделно и мен ме тресат страсти за приема в детските градини. По общи критерий имаме шанс само за една детска градина, която е на две спирки от нас. И тъй като малкия се води дете с хронично заболяване,  съм заявила и критерий СОП. Но по него не получаваме точки, а зависим само от добрата воля на директорката на ДГ. Така, че изобщо нямам представа дали ще ни приемат. Желая успех на всички кандидатстващи!

# 124
Честит празник на РЕНИ,ИЛЕНКА и всички останали празнуващи в априлските редици  bouquet Heart Eyes
Юлчееееееее Hug,много ни е наблизо вашия къмпинг Wink.Дано успеем да се видим Peace.
Дано всички с предградинска треска скоро се похвалят с прием в първа група  на ДГ:bowuu:.
Аз вече съм официално оздравяваща от ангината, която ме налегна/двустранна, с Т и ужасни болки/ и то само с локален АБ.
Чакам с нетърпение уикенда, за да се наплажуваме пак Whistling.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369981&pid=12395843-това са обещаните снимки от миналия уикенд Wink

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 10:19 от ~ВАНЯ~

# 125
Мила Рени, честит юбилей   bouquet
Бъди все така позитивен човек, посрещай всичко с усмивка!
Много здраве да те съпътства навсякъде, теб и цялото ти семейство!
Бъди истински щастлива и обичана  Hug

Иленка, честит имен ден   bouquet
Много свежи и красиви моменти ти пожелавам!
Безброй усмивки и много любов да ти донесе прекрасното ти име  Hug

# 126
Ние си резервирахме почивката на море, в тази връзка - Аги, няма никакъв проблем с бебе и малк одете, даже и на хотел да идете. Нас поне никой досега не ни е гледал странно, а всяко лято сме били на море, освен първото, когато Иво се роди. Втората година бяхме на хотел в Св. Константин и Елена, а миналата година бяхме в нещо като хотел на Обзор. Тази година сме на бугала незнамкъде си  Blush казах ви че съм зле, но всъщност до събота, когато излезе класирането, май нито ще приемам, нито ще предавам помня обаче цената - 120 лева на човек, децата не се броят, това е за 6 нощувки. Цената е общо, не за вечер  Laughing
А на снимките кое е показано?Това на бунгала приличат, ама май са къщите.
И какво, 120 лв на човек за 6 нощувки за този сезон ли?
Дай да показвам на Саш ако го хареса, ако има места тези дни да мислим и да резервираме!
Искаме края на юни-началото на юли, докато не са опънали жегите. Само да не уцелим валежи...

# 127
  • София
 Hug Hug Hug Здравейте!!!

Благодаря за хубавите пожелания!
Иленке, май тази година пожеланието ти "да ме подмине шарката" е най-хубавото Mr. Green

Юлче, верно си много разсеяна, поне така звучиш.

Хайде да почерпя:

# 128
Честит Рожден Ден Рени , бъди много здрава и обичана   bouquet .
Честит Имен Ден на всички именници   bouquet .

Щях да пиша още нещо,но днес съм с двата бяса  в къщи и си загубих мисълта  Laughing

# 129
  • София
Рени, Добра дошла в Клуба!

Да си много здрава, все така ведра и червенокоса!

Как е Соня, пъпките, температурата? Оставам с впечатлението, че като чели не сърби толкова много колкото аз си представям или греша, или е индивидуално?!

Тинче, да без работа съм окончателно, тотално, абсолютно, е чакам тези дни нещо да изкочи.

Юле, много хубаво място сте избрали за почивка, ще го покажа довечера на Ст.

Стаско днес ми се оплаква, че го боли ушенцето, незнам дали не ме лъжеше, та затова му капнах Отипакс и ходих до яслата да им кажа да го наблюдават. Чудя се дали да ходя да го преглеждат ако не го заболи повече и да си капя Отипакс-а  newsm78

# 130
Честит Рожден Ден, Рени! Удари 20, така ли? Mr. Green Joy
Бъди жива и здрава, много щастлива и късмет във всяко едно начинание!

Честит Имен Ден на Иленчето! Много красиво име, с гордост да го носиш! Здрава и щастлива!

Обадих се в къмпинг Витоша, имат само една голяма къща за 5 нощувки, и  само едно бунгало /но Саш се притеснява от бунгала да ви призная, мизерия щяло да му бъде..../

# 131
iofi заповядай при нас Hug

# 132
Рени, честит рожден ден   bouquet Много здраве и любов ти пожелавам.
Честито и на всички именяци днес.

Гледам за море говорите вече Simple Smile Аз пък хич не съм му любителка. Миналата година пропуснахме, тази сигурно пак, че и в нова къща ще се местим и май няма да има нито време, нито пари за море.

# 133
Рени, честит рожден ден  bouquet Здрава, щастлива, обичана, спокойна! И да те подмине шарката втори път:)

Иленко, честит имен ден! Още по-красиво правиш, това хубаво име  bouquet

Рени, и пъпките на СИмона бяха най-много по лицето и в косата. Само че на лицето вече ги няма, а тези в косата още не са им паднали струпчетата. Браво на Сончето, че не се чеши. Ако много я сърби, ти препоръчвам къпане с някой шампоан с овес.Аз бях взела на Клоран. Много облекчава.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 11:05 от Черепахова

# 134
много мило ВАНЯ  Hug
привет моми4ета  Simple Smile
4естит рожден ден РЕНИ!
4естито и на вси4ки именници  bouquet

и аз сам една априлска мама на един малак разбойник казвам се Йоана а малкия е Кристиян :)4ета ви от момента в които разбрах 4е съм бременна  незнам за6то така и не се престра6их да  пи6а но ето дойде момента 6те се радвам ако ме приемете при вас Blush

Общи условия

Активация на акаунт