За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 842
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Рени, защо неможете да използвате предимството с майка ти?

Ами ако е учителка в училище, а не в ДГ, няма предимство.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 14:27 от десито

# 106
Аги, по-добре сега да си коригира твоята приятелка, защото пак има шанс да я класират, а после вече може да е късно и да я дисквалифицират директно.
Рени, съчуствам ти  Hug Бъди психически подготвена, че после може и Влади да го изкара. Само дано бързо мине и по-леко  Praynig
Иначе и аз мисля, че е заразна и не е хубаво да излизат.

# 107
Рени, кофти ситуация, не може ли баба й да идва, нали ви помага?

Татянка, три точки допълнително се дават на дете , ако майка , баща, баба или дядо работят в ДГ. Това като гледам списъците ти гарантира място, може би наистина е кофти да работиш в ДГ, пък твоето дете да не може да посещава. Понеже има недостиг на персонал , това уж като бонус. Ето, аз имам приятелка, която работи там и и предложиха друга, по-добра и платена работа, но тя отказа ,защото дъщеричката й тази година кандидатства и да може да влезе. Проблемът е , че много си пишат , че отговарят на това условие, а то според мен не е така. Не може по десетина деца за градина да имат тези точки , нещо не ми се връзва  #Crazy.
Както и да е , това да си в час с нашите неволи. Чакаме добри новини  Hug.

Иначе аз ползвам 0.1 точка за работещ в системата на образованието, това само за майка и баща важи. Та благодарение на това Емчето е с висок шанс, още два дена и ще видим. Ей, един път и аз да имам някаква полза .

Ходихме днес в Музикалния театър , много й хареса и горещо препоръчвам за момиченца " Принцесата и свинарят", не е мръднала един час и нещо, много хубави костюми, песни , танци.

# 108
  • София
Само бродя безцелно вече няколко дни, счупен ми е хатъра по главните точки и нищо не ми се прави, та минавам само "здрасти" да кажа.

Рени, стискам палци леко да я изкарате. Хубавото е, че минели ви това гайле през главата, край, няма да се повтори!

Нуни, кога ще се завърне някой знае ли? Искам снимки, разкази и разказ как се е отразила победата на Евровизия.

# 109
  • София
Да, майка ми е учителка в училище, затова не ползваме никакви точки. Общо събираме 8.1 точки.

Днес поне мъжа ми си дойде на обяд и изведох Влади да напазаруваме и да поспи на въздух. Бъхме единственото бебе в жегата навън, но това е положението.
Соня пък има най-много пъпки по лицето.Хубавото е, че въобще не ги чеша, как издържа и се чудя.
Влади и него го чакаме да цъфне, само дано и аз не съм следващата, че не съм я карала. Whistling

# 110
Такаааа.

Едната ми новина се отложи за другата седмица  Blush

Другата е, че днес ми направиха оная снимка на челюстта. Оказа се, че около бившия корен на умъртвения ми зъб има възпаление. Лигавицата в синуза точно над този корен е много силно подута. Според двама стоматолози/орални хирурги този зъб е за вадене  Sad Това означава операция, после 3-4 месеца ще стоя без зъб, докато костта се възстановява и след това ще трябва да ми сложат имплант. С други думи, ще карам лятото без един зъб и 6 до 12 месеца ще ходя постоянно на зъбар  Tired Най-весело ще бъде когато Милена е във ваканция  Whistling
Възможно е синузита ми да е причинен именно от този зъб, но това ще го разберем чак в последствие  Crazy

Тина, мерси много за обяснението  Hug

# 111
Танче , дано мине всичко колкото се може по-леко и безболезнено. Мани, че ще си без зъб, важното е белята да е поправима!! Hug

Ние мечтаем .....мечтаем за море Blush Мислим, гледаме и смятаме. То май на 70% няма да стане, ама знае ли човек.
Сетихме се сега със Саш, че имаме дете и бебе Mr. Green Та, къде на квартира ще ни вземат с този "багаж" newsm78 Дидо ако ревне, а Тони ако търчи както обикновено, сещаме се как няма да ни искат или навсякъде ще ни казват, че места няма, или ще ни ръсят солено само  и само да се откажем, а ако не се откажем да им заплатим еднин вид "вреди".
Май сме само за бунгало или апартамент Sad

# 112
  • София
Добре, де, нали в ситемата на образованието - нестава ли да използват предимството? Рени, ти искаш да местиш Сонята при вас ли?

# 113
  • Boston, MA
Аги, вземете бунгало в някой къмпинг.

Татянче, ужас. Дано се оправиш.

# 114
Май за предимство е баща/майка в детска градина или училище, баба /дядо в детска градина или ВУЗ /ама само големи клечки там/
То пише точно екое как се тълкува.

Аз нали съм в системата на образованието, ама частното и го ду..., понеже ставало въпрос само за държавното, въпреки, че всички сме Столично Laughing

Дидо вчера бе на консултация - на 5 месеца е 64 см, 6150, май добре върви детето, пу-пу! Heart Eyes
Яде бананова каша, от днес и ябълкова започваме, отделно круши и плазмон бисквитен прах. Обаче понякога иска само да бъде кърмен , а понякога не ще и вие като кученце, та аз ту съм празна и не знам какво да бутам, ту цедя, за да освободя малко....в чуденка съм докога да кърмя. Викам поне на 6 месеца да стане....

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 22:43 от Чаено момиче

# 115
  • Варна
Татянка, нещо ми се струва, че и аз накрая може да се окажа като теб. Зъбите, синузита, главоболие... Само дето докато го установя ще мине година ooooh! Дано се оправиш бързо и да мине леко!
Майка ми бивша детска учителка, да си беше седяла в ДГ, сега нямаше да се кахъря  Mr. Green. При нас баба и дядовци не 'играят', само родители в образованието(ама като цяло).

# 116
Успях да прочета тази тема, но колко съм изтървала преди това незнам. Липсват ми времената, когато ходех на работа и висях в нета по цял ден. Сега това ми е абсолютно невъзможно.

Бубс, гледам работа ще почваш, значи ли това че нещата се съживяват по вашия край?

Татянка, да не би посещението ви насам да се отлага? Не можах да схвана от изчетеното. За Усоето разбрах, но дали и тук няма да идваш не ми стана ясно Mr. Green Дано не е така, чакам варненската среща аз.

Гледам всички пак са в предсписъчна треска  Mr. Green, мен ме тресе от както кандидатствахме, нали нямаме и грам предимство. Бедна ми е фантазията какви ще  ги къдрим ако не ни огрее.

# 117

Рени, честит рожден ден. Бъди здрава, обичана , щастлива .

Татянка, добре поне ,ч е вече се знае от какво е. От зъбите голяма беля може да стане. Една майка в училището ми разказваше как са и поставили диагноза  множествена склероза и накрая всичко се оказало от неизчистени канали на зъбите. Не знам точно какви са и били оплакванията, но много време се луташе по лекари .

Енви
, как е Вили?

Мен пак ме хвана безсънието, ама вече не се мъча, ставам и на компютъра.

Данче, сега без работа ли си?

Аги, то моят мъж е оптимист , че ще стигнем до морето тази години, ама мен не ми се вярва. Не си е работа  Whistling.

# 118
Ние си резервирахме почивката на море, в тази връзка - Аги, няма никакъв проблем с бебе и малк одете, даже и на хотел да идете. Нас поне никой досега не ни е гледал странно, а всяко лято сме били на море, освен първото, когато Иво се роди. Втората година бяхме на хотел в Св. Константин и Елена, а миналата година бяхме в нещо като хотел на Обзор. Тази година сме на бугала незнамкъде си  Blush казах ви че съм зле, но всъщност до събота, когато излезе класирането, май нито ще приемам, нито ще предавам помня обаче цената - 120 лева на човек, децата не се броят, това е за 6 нощувки. Цената е общо, не за вечер  Laughing

# 119
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, РЕНИ! Heart Eyes
ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ У ДОМА, МНОГО УСПЕХИ В ПРОФЕСИЯТА!
ВЕСЕЛ ДЕН!

ИЛЬЕНКО, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Heart Eyes
В ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ОБИЧ ДА НОСИШ КРАСИВОТО СИ ИМЕ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ИМЕННИЦИ В АПРИЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА
 И ПО-КОНКРЕТНО НА КОСЕ НА РАЧЕbouquet

Аги, и аз да кажа, че няма абсолютно никакъв проблем с две деца на почивка от гледна точка на това, дали не пречат на персонал и други почиващи. И без това доста се уморяват от морето и принципно спят повече там, а и хора без деца са достатъчно шумни. Wink

Юлче, къде резервирахте? Thinking

Татянка, добре поне че вече се знае причината и е намерено решението. Герой си!  Hug Ще чакаме другата новина!

Тина, то не останало до втората девойка!  Hug Добре е Вили, благодаря!

Стискам палци на всички чакащи класиране! Peace
То и ние чакаме, ама в дълбоката провинция страстите са по-други
. Wink

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 08:50 от envia

Общи условия

Активация на акаунт