За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 712
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
Привет моми4ета Simple Smile

Земетресението в 10;30 го усетих бая силно бе6е  Shocked.Аз изпаднах в паника а мажа ми седе6е и ми се смее6е Twisted Evil.Живеем на 15етаж и се полюляхме доста .
В4ера ходихме до манастира Света Петка направихме си един страхотен пикник с едно приятелско семейство децата дивяха на воля бе6е страхотно  Simple SmileЕдинственото гадно не6то бе6е 4е не можах да си хапна като хората за прав пат в живота ми се подлагам на диети и сам се заинатила като магаре но 6том в4ера ударжах сам герои  Simple Smile.

Приятна, успе6на и лека седмица моми4ета!

# 211
  • София
Привет! Днес съм в къщи. Мати има чат пат хрема, чат пат гурел, но едното око е подуто от вътрешната страна/ демек към носа/. Вчера вдигна малко темп - 37,6, нощес 37,1, но преполагам е реакция от хомеопатичното.  Аз по принцип такива температури не ги броя, де. Днес в 5 ще го водим на лекар.

Земетресението кой знае защо ме паникьоса вчера. Особено като повтори - май малко хора са усетили някой от вторичните трусове, но след около 5 до 10 минути усетих ново залюляване, но кратко. Вечерното не се стресна особено - беше за миг само. По принцип не се шашкам, ама вчера...?! Thinking

# 212
Смин,кажи коя е тежката артилерия срещу конюктивите която използваш newsm78
Аз сега мажа с фуциталмик ама се чудя дали да не слагам капки Тобрадекс Thinking

# 213
Макситрол - с АБ са,но за 2 дни му янма нищо на човечето  Peace

# 214
МОите са 8 ден на макситрол, но не и помага. Явно пак АБ ще пият баси! ooooh!

# 215
Аги, как 8ми ден  Shocked Кой ги изписа за такъв период? Не се дават повече от 5 дни, освен по изрично предписание на лекар  Thinking

# 216
Ами явно не помогнаха
Тони трябва да е 10 дни на тях
бебето до днес
Лекар УНГ ги изписа

Момичета, помагайте, моля ви се! Някой знае ли английски добре, че съм го закъсала яко.
Трябва да напиша CV, за да си направя потфолио.... ooooh! Blush

# 217
Аги, напиши ми го на бг и ще ти го преведа, но ще стане утре следобед.
По-рано не мога.

# 218
Добро утро.

Смин, с малко закъснение да ти кажа  Blush Младен ти е превел парите преди няколко дни, не знам кога точно  Blush

# 219
Добро утро!

Аз се завърнах от Барселооонаааа (с гласа на Фреди). Влюбих се в този град. Разкази ще има, но трябва да са по снимки, че иначе няма начин да предам усещането. То не че и със снимки може да се предаде, но ще пробвам след ден два.
Добре дошли на новите момичета!
Честито на приетите, стискаме палци на останалите!
Болните да оздравяват.

# 220
  • София
Добро утро!

Конюктивита на Мати се оказа ечемик. Два дни ще е при свеки и после на детка пак - живот и здраве. Сълзенето и събирането на гурел са от дразненето на конюктивата, която сълзи и задържа секрети от самия ечемик.

Янче, браво на вас - чакаме снимки.

# 221
Хилоуууууууу и от мен.
Забравих да приветствам новите попълнения с  welcomeДайте снимков материал, да видим дачицата Wink.
Янче Hug, ще чакаме с нетрпение снимки.
От утре ми започва годишната ревизия, стискайте палци да се разделим с настоящата ми ф-ма коректно и по живо- поздраво, както и очаквам Simple Smile.
Нямам търпение да идва 5.06 Party.
Спорен ден дами Heart Eyes  bouquet.

# 222
Здравейте моми4ета! smile3525

Снимки задалжително 6те ка4а само да разу4а как става номера, 4е никаква ме няма  Weary.

# 223
  • 2 етажа над тавана
Ей, не мога нито да ви чета като хората, нито да се разпиша

така ме е затрупала работа още от влизането вчера сутринта в офиса, направо не е истина, а като се сетя, че тази седмица е от 6 работин дни и лошо ми става. пак се гонят крайни срокове и всеки има нещо спешно да върши, ама карай.

Болничките бързо да се оправят.

Янче, завидях ти благородно, дано скоро и ние успеем да отидем на гости на брат ми, който ни е обещал да ни води и до Барселона. Снимки ще чакам с нетърпение.

Нуни къде се губи, кога се връща, че и от нея чакам снимки.

Честито на приетите дечица, стикам палци и останалите да се похвалят с добри новини Praynig

Бягам, че пак ме подбраха.

И се извинявам за неграмотното писане. Embarassed

# 224
  • София
Честито на всички приети дечица! Калоян засега не се класира, ще видим какво ще стане на следващите дати.
Аз също мисля да ходя на протеста на 1 юни, стига само да не ми откажат 1 ден отпуска....
Искам да се посъветвам нещо с вас - от известно време Калоян има проблем с 3-та сливица. Лекуваме я, но състоянието му не се подобрява кой знае колко и почти постоянно диша през устата. Та ако някой има вече опит с този проблем или знае за някакви средства от народната медицина, които се отразяват добре ще се радвам да сподели. На този етап операцията я приемам като краен вариант, още повече, че и самият лекар ни каза да изчакаме.
И аз обещавам да кача снимки, само кажете къде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт