За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 709
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
asjuta, синът ми имаше такива проблеми от 3-годишен някъде. Категорично не се съгласихме, да се маха, а и доки не настояваше. На народна медицина не вярвам. Лекувахме с хомеопатия и чакахме, да го израсте, и май се получи. Той пак си диша пред устата и похърква, ама спря да боледува /да не чува дяволът!/. Peace

Ели, как е Магинцето? Heart Eyes

Янче, супер!  Hug Обаче аз първо си го представих с гласа на Флинтстоун - май ми има нещо... Crazy

Ванче, що - к`во има на 05.06.!? Mr. Green

# 226
Енви, защо не се съгласихте да се махне? И кога почнаха проблемите с нея, на каква възраст? Първият въпрос е чисто любопитство  Blush но вторият отговор ме интересува, заради Данката.

# 227
asjuta, за 3та сливица.На една моя приятелка детето има 3та сливица и знам, 4е и праве6е 4ай от 4убрица .

# 228
Юлче,
ами защото ми се струва твърде драстично, а и той не боледуваше чак пък толкова много. Проблемите започнаха около възрастта на априлчетата - между яслата и градината, дори по-сокоро в ясленския период. Thinking

Много забравям конкретни неща за децата и за друго, затова шапка ви свалям, как помните напр. как им е протекла варицелата и пр. Ако не съм го записала някъде - край - ни спомен - нищо...
Embarassed

# 229
asjuta, и нашият Калоян е с такъв проблем ... след около месец сме пак на лекар да видим дали има подобрение ... иначе и аз се интересувам за някакво лечение и операцията я приемам само за краен вариант. Кало и не боледува често де ...
Вие и при кой лекар ходите?

Енви, сподели вие с какво я лекувахте?

Иначе при Кало проблемът се появи някъде към две и половина ...

# 230

Много забравям конкретни неща за децата и за друго, затова шапка ви свалям, как помните напр. как им е протекла варицелата и пр. Ако не съм го записала някъде - край - ни спомен - нищо...
Embarassed

Това е, защото помниш само истински важните неща  Mr. Green

Брат ми също имаше трета сливица, но някак си я израсна, родителите ми не са правили нищо по-особено по въпроса.

# 231
Дано! Laughing

Деси,
нали не помня - трябва да потърся стари рецепти, но хомеопатията ни я изписа педиатърът, който не е хомеопат, а по-скоро експериментира.
Wink

П.П. Аз пък съм на вълна изписване от ДГ... Кога порасна туй момче, не е истина, и какви са родителските вълнения, също не е истина... Confused
Гледахте ли вчера "Момчето си отива" по Канала!? Peace

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 15:19 от envia

# 232
Момичета, с помощта на няколко майки от форумите я скалъпихме, даже казаха, че добре е станало трети лица Peace
Шлябада, мерси!
Бабъл, мерси!
Ани, благодаря!

# 233
  • София
За 3тата сливица - Станимир често прави афти по гърлото, а напоследък много, много хърка, незнам дали да го водя на лекар, неискам да го режат аз имам горчив опит може би трябва на своя глава да дам нещо хомеопатично  newsm78 /чешащо се е, защо се чудя дали съм права/

# 234
  • София
asjuta, Вие и при кой лекар ходите?

Ходим при д-р Райнов в Исул, с добри впечатления съм. Ако искаш мога да ти дам телефон.
Иначе - Калоян почти не боледува, но това което ме притесни е, че прочетох, че когато детето диша непрекъснато през устата му настъпвали промени на лицевите кости, нещо такова беше.
Ще взема и аз да потърся хомеопат накрая...

# 235
asjuta, и аз така като теб Wink и другото, което прочетох, че уголемената трета сливица пречи на нормалното снабдяване с кислород на организма ... но засега само чета, гледам да не се връзвам на всичко, което пише и чакам да видя какво ще каже лекаря при който ходихме ... Мерси за информацията, ще го имам предвид и този лекар, ако се наложи ще ти пиша да дадеш координати Hug

Енви, не съм го гледала аз ... ама мисля тия дни да го гледам, ние го имаме някъде у дома ...
Я споделяй за вълненията, на мен ми е много интересно Wink

# 236
envia  И ние сме на вълна изписване от ДГ ,утре им е празника и после в къщи цяло лято ,мъчно ми става като си помисля колко бързо порасна моето малко момче .
 Моите и двамата  в момента са сополиви ,снощи цяла нощ Инес не е спала от хрема  Tired .
 Честито на всички ,които са приети в ДГ ,надявам се скоро и други да се похвалят .

# 237
  • 2 етажа над тавана

Ели, как е Магинцето? Heart Eyes

Ами Магинцето е екстра, дивее ли , дивее - гледат се сега със свеки, че нея я съкратиха и е на борсата, ще я водим на контролен тия дни, че искам да ми е спокойно като тръгнем за Усоето.

Тича и скача повече от необходимото, но просто няма начин да я спрем, най-трудно ми е да я ограничавам в контактите й с други деца, но какво да се прави - ще мине и това.
Онзи ден като излязохме вечерта заради земетресението навън имаше и други деца, а тя само ми се молеше - Моля те , мамо, пусни ме да отида при децата, да си поиграя. Много е труден тоя момент, не помагат обясненията вече, ама стискаме зъби и това е.

# 238
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 239
Добре дошли на новите майчета  Hug Разкажете повече за вас, моля!
Дея, да са ти живи и здрави имениците и много целувки на малката красавица  Heart Eyes Пиши как се справяш с двете, каката помага ли, сама ли ги гледаш?

Благодаря за пожеланията!
Да,сама си ги гледам,нямам помощ от баби ,половинката беше в отпуска,но и той тръгва пак на работа.Излизам с двете деца,не ми е трудно,може би в началото малко се попритисних и все Дея-Мария го отнасяше  Confused,но сега всичко е ок  Grinning
Помага ми  Grinning,когато види ,че сменям памперса пристига с нов памперс,кърпички и кремче,хвърля старият,а ако плаче че е гладна Тити дава бибероната /нищо ,че тя не я ще/ докато дойда и и говори  Grinning
И тя тръгва отново на детска градина от 2-ри юни,защото просто и е скучно с мен  Tired 
За ревност,не съм усетила,може би защото много и говорехме през бременността ми,има на моменти капризи от рода като види,че храня бебето и тя иска мляко с какао и така  Laughing

Гледам наближава и при теб,желая ти много леко раждане и сладко бебче  Hug

Бабъл ,радвам се,че вече е по добре Маги  Hug

Общи условия

Активация на акаунт