Альо не е, щото не е ходил на лекар
Не се натъжавай за Дея младша, така е, децата растат и имат нужда и от други неща, не само от нас вече 

Ами то за длъжността му явно не са нужни, щом 2 години си работи с тези "фалшиви знания".
Тук не говорим за фирми, компании и дружества, които имат клиенти от Европа и света, и където трябва да знаеш езика, за да можеш да вдигнеш телефона, да определиш среща, да отговориш на мейл, или просто да предложиш помощта си. Попадала съм на длъжности "офис координатор", където явно се казва, че не само си секретар на фирмата, ами си и преводач на всякаквата им документация
Ами там човек, който не знае езика перфектно няма защо да ходи, но като ти напишат и заплата 500 лв ти става ясно, че заслужават да го знаеш като туземец.
А той пък ми каза, че има време ако решим, за да посещавам и частни уроци и да си възстановя нивото, че и даже повечко да кача, а англичаните били толерантни към хората, на които явно това не им е майчин език. Да съм била чуела китайците как говорели в Англия и щяло да ми стане ясно.
Защото по света хората не са "спЪни го тоя, че е тръгнал да се образова" и само да цъкат с език като една от форумите, където пуснах запитване /молба/, че видите ли тя знаела английски, но нямало да помогне, щото едва ли не и било писнало някой да казва, че може нещо, пък тя да му вършела работата
Да, ама имаше 3 жени, които пък даже професионално се занимавали някои от тях, казаха, че ще помогнат. Вчера с една мама цял ден я писахме заедно онлайн, тя казва аз поправям и обратното.

Досега лично аз не съм срещала да искат кандидати да знаят англ. и изобщо да не го ползват
Успех ти желая

Искаме и разказ, и още снимки!

Беше ми интерсно да разбера как процедират и в чужбина с този проблем.

Препоръчани теми