За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 712
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошли на новите майчета  Hug Разкажете повече за вас, моля!
Дея, да са ти живи и здрави имениците и много целувки на малката красавица  Heart Eyes Пиши как се справяш с двете, каката помага ли, сама ли ги гледаш?

# 166
не6то за нас - от Лове4 сме с на6ия тати от 9години живеем в София.С Криско забременях в много тежак за мен момент и добре 4е го имах ина4е 6тях да се побаркам .Роди се на 30 април преносих го 10 дена -но за сметка на това бе6е голям маж .Малко преди да навар6и 2годинки се наложи (пак и си исках ве4е)се варнах на работа .През лятото се гледаха с баба си и от тази есен е на градина .Свикна лесно с градината .Бе6е за яслата той но понеже много добре говореше и го сложиха в 1ва група сега мисля да го оставя да повтаря  Laughingза да си ходи с врастниците .По добре сега да повтаря преди да се е комплексирал все пак си е мани4ак о6те пак и после 6те е по трудно като свикне с децата и у4ителките .Това е в об6ти линии за нас  Simple Smile

# 167
Добро утро, мацки  Hug
Ставайте и идвайте да пием кафе   food010

iofi, от коя част на София сте?

Чакаме днес от всички добри новини по повод градините  Peace

# 168
Дани е приет! На последно място, т.е. паднал му се е най-големия номер от печелившите изтеглени (в гранична група е и 4 деца се бореха за едно място), но важното е, че е вътре!

Черпя ви:

# 169
Юлче, честито!  bouquet newsm44 newsm68 Късметлия си е Дани Heart Eyes

И Кало е приет newsm44 newsm68 newsm44
Черпя и аз

# 170
Пожелавам Успех на всички Ви и дано днес да е хубав ден и всички да се похвалят с добра новина Praynig Praynig Praynig Peace
Ние отиваме след малко на панаира на книгата Wink

# 171
И Ема  Peace. Чакаме и другите борещи се с добри новини.

Деси , дай после инфо за панаира.

Хубав ден  Hug.

# 172
4естито на приетите  bouquet стискам палци за вси4ки останали

Наде , в зона Б5 сме ние 

# 173
 Party И Яна е приета Party

Успех на всички  Hug

# 174
Нито един от двамата не е класиран. За Дидо хич не ме е грижа, но малко ми стана неприятено, че Тони е нямал успех с тегленето на номер, понеже 2 деца с неговите точки са влезнали в градината по този начин. А на моята приятелка никой не й е засякал, че има фалшиви 3 точки и детето й е вътре. Не знам, ама отнетите родителски права ще си ги 'докаже' с връзки, ще видим всички как става! Crossing Arms

# 175
  • София
Соня не  е приета.
Има 6 деца приети с нейните точки /8.1/ До тези има написани едни номера. Те какви са-тези на случаен принцип ли? Можела е и тя да получи такъв номер, но системата е избрала друго дете, така ли?

Честито на всички приети.

# 176
Рени, тя си има изтеглен номер, но е по-голям от този на последното прието дете в списъка.

# 177
  • София
Честито на всички приети! И Реа е сред тях Wink!

# 178
  • София
Браво! Страхотно колко много априлчета са приети. Аги, не се коси - вие си имате градина. За Албена - ще я хванат сигурна съм. Тя къде кандидатства?
Рени, кофти, но може пък на второ класиране да имате успех. Вие искате да я преместите предполагам при вас.

# 179
Деси , дай после инфо за панаира.
Успяхме набързо да минем, че на Кало много не му се стоеше, аз си харесах доста неща, но взех 2 книжки на Кало само, погледахме фонтаните, хапнахме пица и се прибрахме, много хубава разходка си  направихме Wink

Данчето и Бабълчето могат да дадат повече инфо, тe също бяха Wink

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 16:25 от десито

Общи условия

Активация на акаунт