За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 701
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Ние ходим в "Хирон", което е на Стамболийски 34 /ако не бъркам номера/, близо до КФС при док. Стоименова. Ето ти линк : http://chiron-med.com/index.php?Itemid=52

ОК, благодаря ти! Момичета, днес и утре /всъщност са започнали още от началото на седмицата, но аз вчера разбрах/ има профилактични прегледи за изследване на слуха на децата в клиниката по УНГ на ВМА. Ако някой проявява интерес давам телефон, за да се запишете 9226 079, д-р Атанасова. Ние отидохме днес сутринта без записване и за малко не ме върнаха, но после склони да го види.
Честит имен ден на всички празнуващи!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 13:58 от asjuta

# 271
Варненки, среща другата седмица?  Flutter Освен на 4ти съм всеки ден свободна  Sunglasses

# 272
4eстито на вси4ки именници и на техните семейства!  smile3525

# 273
Моми4ета, искам да ви питам- имали ли сте проблем с увели4ени лимфни вазли при ва6ите де4ица ?На синко му се появиха по то4но от едната страна е по силно изявено, под 4елюста.Водихме го при ли4ната, и каза, 4е му е отслабнала имунната система (бяха му се насабрали доста настинки преди това)изписа ни имуностимулант и каза да не о4аквам 4удеса ,нямало да се прибере веднага.Вярно скри се, но в4ера го гледам пак се е подул.Не е болен в момента ,незнам по4вам да се параноясвам не6то.

Благодаря ви предварително  bouquet, и се извинявам май стана малко объркано

# 274
  • Варна
Пленникът ми беше така (на 3 и половина е), мина бавно, общо взето нищо плашещо. Вдигна Т и така, оправи се за 1-2 седмици.
Татянка, умирам си от нетърпение! Пращам ти моя тел на лични, че да не ме забравите отново...

# 275
Iofi, дано не е нещо много притеснително! Hug Praynig Давай му имуностомулаторът и ще видиш, а витамини нещо?

# 276
  • София
Ей, Танче, и на мене ми се приходи във Варна като прочетох за среща там!

Аги, крайно неприятна ситуация. И на двамата едновременно. Ужас!

Четохте ли за трагедията в Ямболско? Ужас!

Честито на именяците!

# 277
Момичета искам да ви попитам нещо,една приятелка е пред дилема как ще я посъветвате вие,
Днес се е случила трагедия и много хора са загинали към Ямбол мисля че,и президента утре обявява ден на национален траур,та моята приятелка се чуди дали да отмени тържеството на сина си по случей рождениият му ден което е организирала в клуб в София newsm78

# 278
Cry Cry Ужасно е....Нека почиват в мир душите на всички!  Praynig

Джинджър, доста сложно....аз може би не бих отменила  Rolling Eyes
Татянка, че и питаш, другата седмица сме тук без 5ти, ама тогава пак може да се видим с теб......... на по бира в Усоето  Hug

Ама Рачето ми липсва доста  Rolling Eyes

# 279
Джинджър, като се притеснява, по-добре щее да отиде на църква, да запали свещичка за загиналите ни сънародници. Praynig
Тържеството е на детето, нека е весело!

# 280
Здравейте!

Мдам, тъжен ден днес, а трябваше да е празник!
Бабълче, честит ти именник! Здрав, прав и много послушен!
Стискаме палци за профилактичния и после да се отчетеш с добри новини.

Джиндър, аз не бих отменила детски празник. Това са деца. Малки са да им се обяснява, защо дългоочакваното тържество няма да го има. Аз лично дори 2 рожден ден на Симона отбелязах, въпреки че ми се плачеше тогава.

Юфи, като всеки симптом и подутите лифни възли може да са незначителни и значителни. Само докторите могат да кажат. Симона има подут лимфен възел на главата след варицелата, доки веднага я прегледа за такива и провери за големи пъпки наблизо. Каза че може и никога да не изчезне, важното е да помня от какво е и някой ако ме наплаши да обясня.

Аги, дано бързо излезете от ситуацията.

# 281
Витамини и аз мисля да запо4на, утре 6те го заведа при ли4ната да видя тя какво 6те ми каже Praynig

Ужасно е това което се е слу4ило в Ямболско Cry
Аз ли4но не бих отложила празника на детето ,планувано е пък и едва ли би разбрало за6то го отменят.Все пак си е малка ду6и4ка и о4аква с голямо нетърпение своя празник.

# 282
Благодаря ви момичета,честно казано и аз мисля като вас,детето неможе да разбере а всеки ден стават трагедии Tired

# 283
  • 2 етажа над тавана
Ужасна трагедия, ужасна Cry

Джинджър, подкрепям мнението на останалите. Peace

Нашия преглед всъщност не се е състоял съвсем. Нямало лекари, били на семинар във Велинград.
Все пак рентген са направили и една от сестрите го е дала на лекар от друго отделение да го разчете, та той е казал, че нещата са екстра. Даже не личало че е правена операция - поне така ми предаде свекчо. Но ако искаме да я заведем все пак и в събота, когато щяло да има лекар евентуално.

Ох, трябвада бягам, после ще пиша пак.

# 284
О, много сте се разписали последните два дни.
 Нещо не съм много в час точно за какви вампири говорите   newsm78?! На Данчето подписа го мернах, ама и там не схванах за какво иде реч  Rolling Eyes.

Преди малко се върнах от ДГ, записах Ема. От 10 часа вися да чакам директорката, после ме върна , че не беше правилно попълнен документа от педито, та там се редих , пак се връщах, луда станах  #Crazy.

За катастрофата само чух , дават и едни дечица как пищат- държавата ги взима от бащата, е, не мога да издържам такива гледки, цялата треперя  Cry. Не знам какъв е този случай , ама това ли е начинът , като кучетата както ги прибират по бусовете.

Янче, благодаря за разказа и снимките, почувствах се по-добре.

Аги, дано нещата се наредят бързо за вашите.

Ренка, аз се чудя в аптеката какъв е тоя народ вечно  дето се трупа, а то за хомеопата.

Дея, наистина Дея-Мария има разкошна коса, а Тити много напухкавяла  Heart Eyes

Честото на всички празнуващи днес   bouquet.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 17:11 от Mayflower

Общи условия

Активация на акаунт