За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 720
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
Успях втори път да се разпиша в една и съща тема! Ама точно на време гледам съм влязла, ще има Варненска среща. Гледам от Варненки никой още не се е похвалил, пък има и такива които са разбрали вече, ама от кои градини са незнам. Надявах се в нашата да излезе нещо тази седмица, но уви. Честито на софийските априлчета и успех на все още чакащите варненчета.

Добре дошли и на двете нови мами  bouquet

Аги, дано се съживят нещата при вас.

# 286
  • София
Добро утро!

Аз да попитам за Пленума.Превела съм 50 лв. сега още 50 трябва да преведа, нали? Embarassed
От друга страна много се надявам да не го пропуснем, защото все още чакаме дали Влади ще се изшари. Или аз...Днес е вече 11 ти ден и чакам в близките 2-3 дена да видим какво ще стане. 

# 287
  • Русе
Привет,
Уф, след цял месец клатене на крака в офиса, тази седмица луднах, не стига работа, ами - раждане/посрещане на бебче(на колегите и много близки приятели), изпрщане на абитуриентка(също близка роднина), днес - и Диди "абитуриентка" в ДЯ  Laughing, ... тия дни само цветя, подаръци, празници, почерпки... ooooh! Месецът отиде "дъждовен", ще останем без заплати баш преди отпуските...  Sick

Черепахче, страхотен разказ и снимки! И ти изглеждаш прекрасно! Heart Eyes Заплювам си Барселона като желана дестинация... в някое необозримо бъдеще. Crazy

Дея, Тити расте все по-голяма красавица, как я изписахте такава! Heart Eyes

Рени, стискам палци да ви подмине с Влади! Praynig

Варненки, и на вас стискам - отровиха ви живота, просто! Close Първо, безумно чакане за записване, сега безумно чакане за класиране! #Crazy

Ние, живот и здраве, от понеделник сме на ДГ.  Simple Smile Днес отложиха тържеството там (за изпращане на 4-тите групи) заради лошото време и траура (в Русе, освен този за трагедията вчера, има и протестно-траурен митинг заради прегазена ученичка  Cry), та Диди ще закачи и тържество в ДГ при постъпването (освен днешното в ДЯ за изпращането).

Спорен ден на всички! Hug

# 288
Здравейтеее Hug
Завърнахме се, колкото и да не ни се искаше Sad Толкова бързо свикваш с хубавите неща, а в нашия случай става въпрос за наистина много много хубави неща - Норвегия през пролетта е най-хубавото място, което съм виждала, и Осло с люляците, и хубавите хора и магазините им  Crazy всикчо, подредена държава, висок стандарт, щастливи хора - така най-кратко може да опише. Яна беше на 7то небе, много беше интересна на отиване - на летището вижда група норвежки баби да си говорят, поглежда ме  Shocked и казва - мамо, ми те тези не са се научили да говорят  Laughing Повтаряла го е през цялото време, как хората не могат да говорят. Иначе каквото и да ви разкажа ще е малко, просто тази красота трябва да се види. И до Швеция ходихме, там същата картинка. Сега съм малко в  стрес, имам купища задачи, в работата съм се заринала, и не мога да се отдам на писания, но ви пускам малко снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382837 . Днес записах Яна в детската, всичко мина перфектно, даже не мога да повярвам, че в тая държава нещо може да се случи по толкова гладък и лесен начин.

Прегръдки на всички, ще пиша по-късно  Hug

# 289
  • Варна
Нуни, страхотни снимки  Hug
Въпреки, че съм против емиграцията, все по-често се замисля струва ли си човек да изживее единственият си живот в България?

# 290
Ааа, супер, НуниFlutter Разкажи з атези води, дето сте ги газили и за снимка 96  Blush Някакви прашки ли трябва да са това  newsm78  Laughing

# 291
  • София
Нуни, страхонти снимки, за Янчето нямам думи просто!

# 292
  • София
Нуни, не мога да не те попитам - защо се върнахте? Гледам снимките и само това се чудя...

И сега какво правиме - Осло или Барселона? Клоня към първото, но ако жените винаги ходят така облечени, не, ще откача  Mr. Green

Красе, ще чета книгата, не ми харесва тоя вампир, при цялото ми ниско ниво на вкус относно мъжете, този пък хич не ми харесва, силно се надявам да заплени образа, който моята фантазия ще направи от книгата.

Така. Подробностите в профила ми са за улеснение на интересуващите се от личното ми мнение. Все пак трябва да си помагаме, нали  Heart Eyes

# 293
Nuni, направили сте страхотни снимки - уловили сте много съществени неща - националния празник, носиите, парка на Вигеланд, къщите, улиците, зеленината... Размечтах се... Може би повече никога няма да мога да отида там. Но кой знае...
Данче, жените не ходят винаги така, а само на Националните им празници - един вид патриотизъм. А иначе ходят много свежо - всички цветове на дъгата! Peace

# 294
Ох, и аз като Данчето - къде първо, Осло или Барселона?  newsm78  Аз и Рим и Лондон не съм виждала още  ooooh! Мнооооого хубави снимки момичета, много се радвам че сте изкарали толкова хубаво  Hug

И аз ви казвам чао, утре сутринта летим, а нито съм опаковала багажи, нито съм готова с прането, изобщо...идилия  Crazy

# 295
Варненки, предлагам на 1ви следобяд да се видим, хем е Деня на детето, хем се надявам да се почерпим за градините  Praynig

# 296
Нуни, чудесни сте и Норвегия е чудесна. Янчето расте, ти все по-хубава ставаш. Искаха ли ти чина карта за да пиеш бира Mr. Green
Татянко, лек път и много весело прекарване във Варна!
Данче, направо към последните публикации си дай линк, така може да се изпусне , ако решиш да пуснеш някоя антисвекървенска тема в ДС. Пък и целите теми трудно се четат.
Иленко, успех на Диди и много емоционални тържества ви желая.

Много ми липсват разни хора в темата. Станали сте нередовни и лаконични, ще ви дърпам ушите другата седмица.

# 297
Варненки, предлагам на 1ви следобяд да се видим, хем е Деня на детето, хем се надявам да се почерпим за градините  Praynig

От 2 съм на фризьор в гръцката махала, предлагам че след 3 ще съм свободна  Peace

# 298
  • София
aneliz, вчера си мислех за теб, чудех се къде зачезна  Heart Eyes

Нуни, какви бяха отзивите след Евровизията, местните хора харесват ли си песен?

Никога не съм мислила за емиграция, но напоследък - все по често. След вчерашните трагични събития - съвсем. Днес ми е изключително тежко и мъчно... времето ми е в абсолютен унисон... А майка има РД

# 299
Момичета, благодаря за хубавите думи  Blush
Данче, първо да е жива и здрава майка ти   bouquet Гледахме Евровизията по тяхната телевизия, свързаха се с мин. председателя им, той се радва, всички викат. На следващия ден беше националния празник, ще ви пусна едно клипче после от нас да видите какво значи радост, хората пеят песента, танцуват, кеф  Crazy Другата година живот и здраве сме там Party
Хората бяха така облечени на националния си празник, малки, стари - носиите са на почит, за което евалата, тука никога не може да се види това. Иначе, Данче, няма толкова стилно облечени мацки като там, семпло, с много вкус.
Смини, бяхме в Музея на техниката, огромно нещо, 6 часа изкарахме в него. Последното и най-интересното беше с водата, влизаш в една зала с гумени ботуши, по средата голям къс лед, който малко по малко се топи, по стените ужасни стряскащи данни и снимки за замърсяванията, изтънелия озонов слой и как планетата ни загива Sad, Малките деца задължително в колички. Другото интересно там беше един уред, като маса и посредата едно сърце (такова човешко макет) сложено в една дълга прозрачна тръба , опираш си дланите  на уреда и от сърцето нагоре по тръбата започва  да хвърчат пръски кръв, в зависимост от  ударите на сърцето ти. И от там ще ви пусна клипче. Много интересно беше. С 96 снимка са железните гащи, дето са ги слагали на палавите жени  Laughing. Снимките са доста разбъркани обаче. 
Аз много се впечатлих от 103 снимка, със сиамските близнаци, как срастват. Имаше и една матка (истинска) с бебе вътре, малко бебе на 3-4 месеца, ако знаете само каква гледка е, толкова малко човече, а си има всичко, миниатюрни пръстчета и носле, всичко...

За Twiligth сагата - абсолютно вманиачена съм. Какво ми стана не знам, реално погледнато нито книгите, нито филмът са нещо кой знае какво, но тая любов дето се завърта там ме побърка и мен. Като гледха филма не се впечатлих толкова, но след 1вата книга ми се преобърна света. Данче, дано успее да те грабне и теб  Grinning

За емиграцията - всеки ден си го мислех това, не мога да повярвам каква е разликата между нашия живот и техния. Вярно, открили са петрол, богати са, но това не им пречи да си спазват правилата, да си връщат стъклените бутилки и кеновете, да спират по пешеходни пътеки, да спазват ограниченията в скоростта, като по улицата се сблъскат с някой да се усмихнат и да се извинят, нещо, което лично аз скоро не съм виждала тук. Най-новото беше плана на правителството да забрани думата бедност, да не се употребява повече, бедните да не са бедни, а хора с по-ниски доходи. Там обаче без да знаеш норвежки не можеш да започнеш легално хубава работа, и то хубава хубава..... дори за да станеш боклукджия  (това не знам как се пише) пак ти искат норвежки.
А тука....хората мрат като кучета. Какви са тия автобуси на по 100 години, въобщеее изживявам някакъв културен шок в момента. Тъжно, но според мен България затъва все повече. Или пък винаги си е била същата дупка, просто аз сега започвам да го забелязвам. Сега покрай изборите -  възможно ли е престъпници и педофили да оглавяват листи??? Ако бях аз начело - на площада и разстрел. И така до последната отрепка.

Айде после пак, че ще ме биете вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт